!!!!!!!!!!!!!!!!!!KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minulla on ilo ja kunnia laittaa arvottavaksi omien lukijoideni kesken kaksi erityistuotetta Versace for H&M -näytöksestä. Tuotteet, jotka eivät tule myyntiin lainkaan! Kyseessä on mekko ja nilkkurit, jotka on valmistettu vain ja ainoastaan New Yorkin muotinäytöstä varten, mikä tarkoittaa sitä, että parhaassa tapauksessa sinä ja minä olemme ainoat keneltä tuote löytyy koko maailmassa. Palanen muodin historiaa.

Toinen palkinnoista on kuvassa mallin päällä oleva sydänkuvioitu hapsumekko, jossa on erikoisuutena strassikuorrutus. Mekko on kokoa 36 (mahtunee myös 38 kokoiselle) ja se on napakkaa, vuoritettua materiaalia. Minulla on mekon kaksoiskappale ja voin sanoa, että se on ihan mieletön hippamekoksi!


b24

b24

Toiselle onnekkaalle menee erikoisväriset nilkkurit koossa 41 (mahtuu myös 40-kokoiselle). Huikeat pinkit nilkkurit ovat näytöksessä käytetyt piikkikorkoiset kaunottaret, näkyvät yllä kuvassa myös mallin jalassa. En varmaan raski ikinä käyttää omiani, vaalin niitä kirjahyllyssäni :D


b22

b22

Vaikka koot eivät osuisi itsellä kohdalleen, kannattaa silti miettiä ilahtuisiko esimerkiksi sisko tai ystävä lahjasta :)

Säännöt:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!!!!!!!!!!!!!!!!!

-arvonta on sponsoroitu-

Onnea skabaan, olen jo nyt fiiliksissä voittajien puolesta!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (852)

Barbien sisko
1/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

En kuvittelekaan että itse mahtuisin noin pieneen ja nättiin mekkoon, mutta haluaisin kovasti antaa sen pikkusiskolleni.

Meillä on päivää vaille 10 vuotta ikäeroa. Kun siskoni oli teini (yli vuosikymmen sitten), minä ja äitini "leikimme hänellä barbia", eli raahasimme vaatekaupoille ja kiikutimme sovituskoppiin jos jonkinmoista hepenettä. Myös omia pieneksi jääneitä vaatteitamme sovittelimme hänen päälleen. Urheasti hän kesti nuo koettelmukset, ja siksipä soisin hänelle nyt palkinnoksi tuon kauniin mekon.

odzi

Osallistun sydänmekon arvontaan. Mulla ei koskaan ikinä ollut mitään sydänkuvioista vaatetta, ei ikinä! Ja noi värit on niiiin söpön tyttömäiset et ne tois vaihtelua ainaiseen mustaan.. Laittaisin tuon mekon ystäväni baby shower-partyihin koska heille tulee tyttövauva ja teemana on pinkki!

edda
2/852 | 

Sydänmekko. Laittaisin sen ylleni aina, kun kaipaan hieman kimallusta ja kreisibailausta!

mzzzz
3/852 | 

Nilkkurit!

Ei voi olla todellista, olin taas ihan varma tämän postauksen alussa että ei tässä oo mitään minun koossa mutta nyt on! Mulla on valtavat räpylät, ja joudun budjettisyistä ostamaan kenkiä aivan liian usein miesten osastolta kun monia hienoja naisten kenkiä ei tehdä näin isolle jalalle. Tällä kertaa maailmankaikkeuden söpöimmät nilkkurit ois kuitenkin saatavilla koossa 41, taidan alkaa itkemään onnesta mikäli satun nuo voittamaan. Nuo kengät pääsivät paraatipaikalla kaapin mustien klopottimien ja valkoisten tennareiden seassa, ja pelastaisivat aivan kaikenlaiset asut upeudellaan.

Outi-
5/852 | 

Osallistuisin mekon arvontaan.

Laittaisin mekon päälle uuden vuoden bileisiin, aina ennen juhlia tulee vaatekriisi ja lopulta päädyn joka kerta farkkuihin.. Jos voittaisin, lupaan että seuraavana uutena vuotena päälle ei eksy farkut vaan tuo mekko! :D

ppau
6/852 | 

Kengät! Käyttäisin niitä kun haluisin piristää mustaa asua, tai hullutella värikkäässä asussa.

höppänä
7/852 | 

Mekko!

olen menossa poikaystäväni työpaikan pikkujouluihin ja sinne ois tarkotus laittaa juuri jotain ton tyylistä. Mullahan ei tietty ole mitään päällepantavaa ja opiskelijan budjetilla ei mitään hirveen hohdokasat ostella. Olisin ikionnellin jos voittaisin mekon ja voisin astella ylpeenä juhliin!

Ada
8/852 | 

Osallistun mekon arvontaan. Se sopisi täydellisesti jouluaaton juhlintaan oman rakkaan aviomieheni kanssa :)

MrsAgatha
9/852 | 

Mekon arvontaan osallistun.

Mekko olisi täydellinen kun lähdemme miehen kanssa juhlistamaan 5-vuotishääpäivää Kööpenhaminaan!

Anniina
10/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan! :)

Itselleni nuo ovat pari numeroa liian suuret, joten haluaisin yllättää noilla pinkkiä rakastavan isosiskoni. Olisi ihanaa piristää itselle rakasta henkilöä :) Hän varmasti keksisi noille käyttöä !

aew0
11/852 | 

Osallistun hapsumekon arvontaan!:) Käyttäisin sitä juhlimassa jotain vähän suurempaa, esimerkiksi ylioppilasjuhlien jälkeen baarissa!

Tuijja
12/852 | 

Inkkarimekko!

Haluaisin tuon ihanaisen hapsukka mekon! Kengätkin olisi ihanat mutta, mini jalka täällä hei.. :D Mekon haluaisin siksi että se on ehkä magein mekko mitä oon ikinä nähny! Voisin leikkiä siinä muotimaailman intiaania ^^ Mekkoa pitäisin varmaa kaikissa pippaloissa ja kissan ristiäisissä, koska eihän sitä voisi olla pitämättä! Pitäisin sitä myös salaa aina kotona! Jos mekko olisi miulle liian pieni, antaisin sen rääpäle serkulleni :D Hän muuten minusta ihan kopio, mutta on paljon laihempi ja pienenä hänet puettiin AINA prinsessa mekkoihin :D palauttaisin hänelle muistoja iiihanasta lapsuudesta ;D

Muro
13/852 | 

Sydänmekko!

Laittaisin mekon päälle ensi kesänä, kun rakkaani vie minut kotikaupunkiinsa, TOKIOON!

Miksi minä?

Olen onnistunut laihduttamaan itseni juurikin kokooon 36/38.

Tein sen syömishäiriöitä vastaan taistellen, terveellisesti ja järkevästi, pikkuhiljaa. Maltillisesti, sopivalla liikunalla ja rentoutumisella.

Parissa vuodessa on kadonnut 15kg painoa ja jäljelle jäänyt "minä" on nyt terve ja kiinteä, siis vihdoinkin ihana myös omasta mielestäni!

Vihdoinkin peilistä näen hoikan, terveen ihmisen, oikeasti itseni.

Palkinnoksi saattaisin ansaita jotakin niinkin suloista kuin tuo sydänmekko!

Maiju
14/852 | 

Sydänmekko, ojj! Pikkujouluna, miksei joulunakin, IHANA:)Aikaisemmin pidin vain ja ainoastaan housuja: kuinka tylsää. Sinun ja muutaman muun blogin kautta olen rakastunut mekkoihin, enkä nykyisin juuri muuta pidäkään.

Milka
15/852 | 

Mekon arvontaan osallistun. Minulle se kyllä mahtuisi, mutta ripustaisin sen seinälle "tauluksi", jotta voisin aina kotona ihailla näin mahtavaa taidekappaletta <3

Milka

Lisäyksenä vielä, että vähän tässä kauhistelin, että joku olisi tämän uv bileisiin tms. laittamassa päälle. Tuotteen arvoa mielestäni tulisi kunnioittaa ja itse varjelisin näin mahtavaa vaatekappaletta ja ennemmin laittaisin tämän päälle esim. lähtiessäni kahvilaan missä voin olla enemmän varma, että tälläinen masterpiece ei tule tärveltymään.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

pakko kommentoida tähän että suhtaudun samalla fiiliksellä noihin nilkkureihin (kengät, elämäni rakkaus), en oikeasti varmaan pysty käyttämään niitä ikinä, ettei niille vaan käy mitään :D toisaalta iso harmi, tuollaiset herkut ansaitsisivat tulla nähdyksi, mutta piru jos niille kaatuisi joku punkkulasillinen tai muuta... Mekkoa taas aion ihan varmasti käyttää, mutta kaukana punkkulaseista.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Katja
16/852 | 

Osallistun mekon arvontaan. Antaisin sen joululahjaksi serkulleni, joka kaikkien yllätykseksi astui armeijan harmaisiin. Tuntuu niin oudolta nähdä armeijan huonosti istuvassa uniformussa tyttö, joka vielä viime kesänä kirmasi huikean korkeissa koroissa ja ihanissa hippamekoissa. Tämä mekko olisi täydellinen vastapaino hänen "työvaatteilleen".

Mai
18/852 | 

Noi korkkarit! Voi taivas, hahaha, kirjaimellisesti tuntuisi varmaan oikeasti siltä kun voisi koskea tähtiä noissa piikareissa :)

Ensimmäinen masuasukki aloittaa mahankasvatuksen vasta talven jälkeen, joten vielä kerkeisin käydä muikeen huikessa piikkareissa parit pikkujoulut, jonka jälkeen tämä bilehile entinen bileprinsessa luopuu hetkeksi greisibailauksesta :)

SandraHei
19/852 | 

Osallistun mekon arvontaan! :)

Toi olis uudenvuoden juhliin aivan NAPPI SUORITUS! Ihanan pirteä ja värikäs! Tommosen mekon kun kaupassa näkisi niin sitä kuolaisi kieli pitkällä, mutta silti ei rohkene ostaa muuta kun sen tutun ja turvallisen pikkumustan. Toi sais mut ulos comfort zonesta! :D

Ida
20/852 | 

Osallistun mekon arvontaan!

Tuo mekko on aivan ihana, luulen sen olevan juuri sopiva minulle. Täydellinen joulujuhlamekko, minne on treenattu bändin kanssa esitystä jo kesästä asti. Niin täydellinen esitys vaatii vähintään noin täydellisen mekon :)

-A
21/852 | 

Mekon nappaisin itselleni ja päälleni sen varmaankin laittaisin tuleviin uuden vuoden bileisiin tai ystäväni polttareihin. :)

her
22/852 | 

ei vitsi! upea mekko ja sen arvontaan siis osallistun. sopisi pikkujouluihin täydellisesti

eltsu
23/852 | 

Sydänmekko!

Laittaisin kyseisen mekon ehdottomasti tuleviin pikkujouluihin päälle ja lähtisin bailaamaan.

Minut pitäisi valita, koska tälläisellä köyhällä opiskelijalla ei pahemmin ole varaa käydä ostamassa uutta mekkoa juhlia varten=)

Sini
24/852 | 

Sydänmekko! Laittaisin mekon päälle johonkin mahtaviin bileisiin ja minun pitäisi voittaa se, koska vaatekaappini mollottaa tyhjyyttäävän kunnon biletysmekoista. Olisi ihanaa saada se myös, koska se mekko tulee New Yorkista, johon minulla on super kova ikävä!

Juttata
25/852 | 

Osallistun mekon arvontaa, ihana!

Ois aika mieletöntä saada tuollainen kappale muodin historian ensi keväänä ylioppilasjuhlien jatkomekoksi!

Nooris
26/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan!

Olen sen verran isokokoinen nainen, että Versagen tai muiden huippumuotifirmojen vaatteet eivät ikinä mahtuisi päälleni. Jalkani on kuitenkin siro 41, joten kerrankin minulla olisi mahdollisuus tuntea huippumuoti jaloissani. Käyttäisin näitä kenkiä ainejärjestön pikkujouluissa makean pikkumustan kanssa. Sen jälkeen ihailisin kenkiä päivittäin kirjahyllyssäni, kunnes kevään tultua uskaltaisin lähteä keikuttelemaan niillä Tampereen keskustaan. <3 nää on kuin mulle tarkoitetut!

Athelas
27/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan.

Elän tennareissa ja maihareissa. En ole koskaan haaveillut korkkareista - en ennen kuin sain juuri äsken mega-annoksen C-, D- ja WOW-vitamiinia verkkokalvojeni läpi. Ensimmäistä kertaa elämässäni taidan ymmärtää ihmisiä, jotka elävät kengille.

Mariluu
28/852 | 

Nuo tajunnanräjäyttävät karkkipopot joissa on mun lempparivärejäkin, vois sopia pikkujouluihin kun kaverin kanssa tullaan maalta kaupunkiin joulukuussa! :)

Ava
29/852 | 

Mekon arvontaan osallistuisin:)

Se on kyllä juuri sopiva bilemekko kuten mainitsitkin, erityisesti jossain yökerhon valoissa voisi näyttää aika sähäkältä;)

30/852 | 

Minäkin osallistuisin mekon arvontaan. Itsehän en siihen sovi, mutta lahjottaisin mekon juurikin ehdottamallesi siskolle. Pikkusisko saisi oivan mekon, jonka voisi vaikka pukea minun ja mieheni kirkkohäihin sitten joskus kun saadaan ne aikaiseksi.

Sisko ansaitsisi mekon myös siksi, että ei olla mitenkään erityisen varakkaasta perheestä ja luksuvaatteita/laukkuja/meikkejä yms ei olla koskaan saatu, joten tästä saisi sisko edes ripauksen luksusta itselleen. :)

Olis kyllä aika mahtia omistaa jotakin just tiettyyn muotinäytökseen tehtyä. Huippu palkinto. Onnekas saa olla kuka tahansa voittaakaan!

Essi
31/852 | 

APUA! Noi kengät on mun uusin rakkaus! Ja ois viel oikeenkokosetki

(nimim.jättijalka :D)

Käyttäsin noita melkein missä vaan! Ehkei iha arkena,mut kuitenki juhlis olis ihan mielettömän makeet! <3 Ois kyl mahtavat!

polka
32/852 | 

sydänmekko!

ehkä laittaisin sen päälleni ihan vaan piristämään pimeää vuodenaikaa.

Nooris
33/852 | 

Lisäisin vielä edelliseen kommenttiini, että opettelisin myös näiden huikeiden kenkien myötä kirjoittamaan Versacen oikein! ;)

anna
34/852 | 

Mekon arvontaan, ehdottomasti! Käyttäisin tätä ensimmäisenä iltana uudessa kotiimaassani, hyvässä ravintolassa.

Katariina
35/852 | 

Haluaisin ottaa osaa ihanan mekon arvontaan, sillä se miellyttää silmää aika lailla. (Ja itseasiassa nuo kengätkin ihan yhtä paljon, mutta ovat vain viisi numeroa liian isot...)

Jos voittaisin mekon, laittaisin sen ylleni ensi keväänä ylioppilasjuhliini! Aika unelma siihen tarkoitukseen. Eikä kenelläkään edes vahingossa olisi samanlaista, tai edes samantapaista. ;)

Ansaitsisin tämän mekon, koska lempivärini on lila ja mekko just mun kokoa!:)

*aurinko*
36/852 | 

Sydänmekon laittaisin päälleni tänä talvena olevieni häiden jatkoille. Mielestäni mekko sopisi tuohon käyttöön ja juuri erityiseen päivään täydellisesti!

Z
37/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan.

Rakastan Versacea ja rakastan kenkiä. On siis täysin luonnollista, että sydämeni hyppäsi yhden lyönnin yli kun näin tämän arvonnan. Ajatuksiini hiipi vain yksi ajatus: mitkä kengät... En voi sanoa olevani jalo ihminen, joka lahjottaisi ne ystävälleen tai sukulaiselleen, osallistun arvontaan ihan vain ja ainoastaan itseni vuoksi. Jos voittaisin ne, laittaisin ne kauniille paikalle kotiini ja käyttäisin niitä hienoimmissa tilaisuuksissa.

Versacen suunnittelemat kengät! Jos voitan, luultavasti sekoan loppuelämäkseni.

38/852 | 

AAh, kummatkin on aika huikeita, mutta jos kahdesta pitää valita, niin valitsen mekon! Sillä juhlistaisin sitä hetkeä, kun vanha oma tuttu vaatekoko mahtuu taas päälle :-) Tepastelisin ympäriinsä, ottaisin kuvan ja pistäisin kuvan jääkaapin oveen muistutukseksi, että tämän takia näen vaivaa!

sydänsukka
39/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Pukisin mekon päälleni, ensi keväänä, erään Euroopan pääkaupungin maailmanpyörään. Sillä monta vuotta sitten, teini-ikässä sovin erään henkilön kanssa, että tietyn vuosimäärän jälkeen tapaisimme tiettynä päivänä ja kellonaikana juuri siellä. Ja vaikka elämä sattumalta heittikin meidät jo kohdakkain ja sekoitteli pakkaa sekä hyvään että huonoon suuntaan, olemme yhä yhtä mieltä, että nuo treffit, jotka silloin aikoinaan sovittiin, ovat yhä voimassa.

Ja juuri silloin tarvitsisin päälleni mekon, jota kenelläkään muulla ei ole. Sillä ainutlaatuisiin tapahtumiin elämässä tarvitsee ainutlaatuisen mekon.

villahuivi
40/852 | 

Haluan osallistua mekon arvontaan!

Mekko olisi täydellinen vaate ystävieni häihin, jotka vietetään cocktail-tilaisuuden merkeissä. Eihän toi, mustien sukkisten kanssa, ole liian hurja tämäntyyppisiin häihin! Sydämet = rakkaus = häät = perfect!

Hennahippailija
41/852 | 

Ihan ehdottomasti mekko <3 :) aivan ihana. Päälle laittaisin uudenvuoden bileisiin ja isommat synttärit tiedossa :) WAU

Käpy
42/852 | 

Mekon arvontaan.

En itsekään hennoisi pitää noita kenkiä kuin juuri koristeena. Molemmissa on mielettömästi blingblingiä!

43/852 | 

Osallistun mekon arvontaan, koska se on kokoani ja kengät olisivat valitettavasti 2 kokoa liian isot ;(( Harmi sinänsä. Mutta mekko on upea ja ERIKOINEN ! Laittaisin sen ehdottomasti 20-vuotisjuhliini, jotka ovat 25.11. 20 vuotta on ihana tasaluku ja lähellä "aikuisuutta", joten niitä tulee juhlia kunnolla kerran tai hienosti ja kevyesti monena päivänä. Pukisin sen ehdottomasti juhliin, menisimme kavereiden kanssa hienostuneelle illalliselle kenties japanilaiseen ja illalla menisimme johonkin baariin jonne mekko sopisi kuin nenä päähän. Kaikki huomaisivat uuden kakskymppisen ;)

Cherryperry
44/852 | 

Mekko.

Mekon laittaisin ehdottomasti uudenvuoden bileisiin. Itseasiassa, se olisi täydellinen (mikäli siis sopii päälle). Tarkoituksena olisi hurmata eräs herrasmies, ja tämän avulla ainakin huomio olisi taattu! Siis summa summarum, jos en mekkoa voita jään ikuiseksi vanhaksi piiaksi. Ja jos se ei sitten sopisikaan niin kaappiin odottamaan laihdutuskuuria tai synttärilahjaksi eräälle hyvälle ystävälle :)

NiinaP
45/852 | 

oispa kivaa voittaa nuo kengät ! sopiva kokokin:) ovat ainakin värikkäät ja erikoiset, käyttäisin niitä missä vain kun haluan tulla huomatuksi;)

Karoliina
46/852 | 

Sydänmekon laittaisin ylpeänä päälleni lähestyvillä kolmekymppisilläni, hapsumekoissa on aina hauska tanssahdella lattarien tahtiin.

aada
47/852 | 

Osallistun nilkkurien arvontaan.

Itse en nilkkureita niiden koon takia voisi käyttää (liian isot), mutta ilahduttaisin niillä muotitietoista ystävääni vaikka jouluna. :) Tai sitten laittaisin ne sinne kirjahyllyyn.... :D

Liverbird
48/852 | 

Sydänmekko!

Laittaisin sen ylle kun menen toukokuussa Liverpooliin Anfieldille katsomaan kauden päätöspeliä :)

pööpö
49/852 | 

Hapsumekon arvontaan osallistun!

Olen muusikko-opiskelija ja keikkoja tulee tehtyä jonkun verran. Laittaisin mekon päälleni jollekin todella hienolle ja merkittävälle keikalle, jotta tuntisin oloni upeaksi ja varmaksi soittaessani!

Kaloriina
50/852 | 

Osallistun nilkkureiden arvontaan.

En laittaisi niitä käyttöön, vaan sisustaisin työhuoneeni noiden värien ympärille niin, että nuo ihanaiset kengät olisivat vitriinissä kaikkien ihailtavina periaateella katsoa saa, muttei koskea :-)

Annie
51/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Kuolailin mekkoa jo etukäteen ja odotin sydän lääpällään sen myyntiintuloa. Mutta ei. Pukisin mekon ylleni johonkin sille sopivaan arvokkaaseen tilaisuuteen. Tuon takia tämäkin pesusienikin pysyisi kaukana booliastiasta yms. ja suojelisin mekkoa henkeni kaupalla!

Pippuri
52/852 | 

Osallistun ihanan ihanan ihanan mekon arvontaan!

Pukisin sen päälleni muutaman kuukauden päässä häämöttäviin läksiäisjuhliini. Muutan puoleksi vuodeksi Roomaan ihan mahtavan mahdollisuuden takia ja ennen lähtöä on luvassa viimeiset mahtavat pippalot niin oman rakkaan kuin muidenkin omien rakkaiden kanssa! :D

vili
53/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Pääsen (toivottavasti :D) ensi keväänä ylioppilaaksi ja mikä olisikaan paremp ja näyttävämpi ylppärimekko ! Olen yleensä tottunut kaikissa juhlissa pysymään seinäruusuna, mutta tuo mekko päällä se on mahdotonta. Olisi mahtavaa aiheuttaa hämmentyneitä ilmeitä astellessani tuo mekko päällä hakemaan todistustani. Jäisin kerrankin kaikkien mieleen. Ja tuo mekko ansaitsee vähintään sen yli 500-päisen yleisön mikä juhlasalissa on valmistujaispäivänä.

Ja jos tuo mekko olisi aitiopaikalla huoneessani odottamassa valmistujaispäivääni, jolloin viimeinkin saisin sen päälleni pukea, niin eihän sitä hullukaan kehtaisi olla valmistumatta keväällä !

Eli mekko olisi myös loistava kannustin.

Ja seuraavan kerran mekko olisi päälläni varmaan häissäni...

54/852 | 

Tuo mekko on jotain niin upeaa, että toivoisin sen osuvan kohdalleni. Valitettavasti mitään niin mahtavaa juhlaa tai tilaisuutta en nyt heti hoksaa, jota varten se minun olisi saatava, mutta tuo mekko on kyllä sen näköinen että sen vuoksi voisi jopa järjestää jotain erittäin näyttävää vain ja ainoastaan sen vuoksi!

Henna
55/852 | 

Mekko!

Ei noin hienoa mekkoa voi pitää vain kahta kertaa päällä, joten siitä tulisi minun ja samankokoisten ystävieni yhteinen bilemekko. Ystäväporukassamme olemme hieman hassuja, joten pinkki sydänkuosi (niiteillä!) olisi meille aivan täydellisen räväkkä juttu. Aina ennen hienoja juhlia tulisi kivi-paperi-sakset -kisa, mutta eipä kaikilla ole noin hienoa mekkoa mistä kisata!

Sitäpaitsi se näyttäisi kaikkien päällä niin erilaiselta, minulla kun on rastat, toinen on blondi, yhdellä kiharat punaiset hiukset. Ystäviä pitää muistaa! <3

56/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan, sillä nuo kengät ovat kun suunniteltu minulle ja koko on kerrankin täydellinen! Tosin en ole ihan varma, raaskisinko koskaan niitä käyttää vaan laittaisin ne varmana koristeeksi pieneen masentavaan kämppääni, piristämään ja pitämään mieltä ylhäällä kun loppuvuoden tenttirykelmä iskee. Ja pitämään niitä jaloissa kun istun stressaantuneena koodaamassa ensimmäistä sovellustani. Koska kuka sanoi, ettei IT-nainen voi olla hyvännäköinen?

57/852 | 

Kengät on liian monta numeroa suuret..

Mekon arvontaan haluan siis osallistua. Mekoissa menee just 36-38 mallista riippuen. Pitäisin pikkujouluissa ja muissa kekkereissä.

59/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan.

Arvostan vaatteissa uniikkeja masterpiecejä ehkä eniten. Jotenkin se vain tuntuu niin mahtavalle kun tietää että olen ainoa (tai ainakin lähes ainoa) ihminen maailmassa joka voi käyttää juuri tätä vaatetta/laukkua/korua/kenkiä/hattua. Ja nythän olisi tarjolla varsinainen harvinaisuus. Toisekseen, vaatekaapistani ei löydy mitään noin värikästä. Noilla kengillä kaikki mustat vaatteeni saisivat instant-blingblingiä ja Kummelin Eero Kakon sanoin "talenttia ja attityydiä". Eri juttu sitten että raaskisinko itsekään niitä käyttää...

61/852 | 

Osallistun karkkinilkkureiden arvontaan ja haluaisin voittaa nilkkurit sen takia kun mulla alkoi naisellistumisen teemavuosi ja kengät sopis siihen tarkoitukseen mainiosti ;)

Lissu
62/852 | 

Osallistun mekon arvontaan. Sydänmekko sopisi ystävieni raukkauden juhlaan eli häihin. Pienenä ihmisenä se ei olisi varmaan edes liian säädyttömän pituinen ;)

Lydia
63/852 | 

Sydänmekko<3 Olisi ihan mahtava pikkujoulumekko ja toivon voittavani sen, koska se olisi kiva lisä mekkokokoelmaani:P

nina
64/852 | 

Osallistun mekon arvontaan! Laittaisin mekon päälle romanttiselle Valentine's Day -illalliselle Pariisin Eiffel-tornissa, jonka jälkeen tepastelisin rakkaani kanssa se päällä pitkin Seinen rantaa ja hymyilisin vastaantulijoiden ihasteleville katseille - ainakin unelmissani! ♥

Kaijas
65/852 | 

Sydänmekko, laittaisin sen päälleni illalliselle rakkaani kanssa. Samoin ystävänpäivänä. Jo ulkoisesti haluan ilmaista rakkauteni, ilman sanoja.

Emmy
66/852 | 

Osallistun mekon arvontaan, koska se olisi aivan täydellinen asu tuleviin valmistujaiskekkereiden iltamenoihin!

Joggu
67/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan. Itse myöskin varmaan sijoittaisin kaunokaiset kirjahyllyyn koristeeksi, mutta yhtenäpäivä sallisen niiden päästä tositoimiin. Sinä päivänä kun menen naimisiin. Eipä olisi tällä morsiamella valkoisia "tylsiä" hääkenkiä :D

Käyttäjä1857
Liittynyt26.11.2015
68/852 | 

Osallistun mekon arvontaan. Siinä ihanat värit, joista pidän. Pukisin mekon uutena vuotena päälle (mikäli en ole jouluna päässyt lihomaan liikaa) :) Tahtoisin voittaa, kun minulla ei ole kuin tylsiä pikkumustia, tarvitsisin siis täydennystä vaatekaappiini.

69/852 | 

Haluaisin niin kovasti tuon mekon! Se olisi juuri sopiva ja laittaisin sen varmasti päälle pikkujouluihin tai uudenvuoden juhliin! Tai ehkä kumpiinkin. :)) Minulla on kaapissa todella paljon tavallisia mustia mekkoja ja tuntuu että kaappi kaipailisi sisälleen jotain tuollaista erikoisempaa mekkoa.

Laitan siis nyt sormet ja varpaat ristiin ja teen myös vaaterekkiin valmiiksi paikan. :)) Odottelen sinua ihana mekko!

Oikein ihanaa talven odotusta! :)

Karina
70/852 | 

Osallistun nilkureiden arvontaan <3 IHANAT NAMIT <3

Hei maailman söpöimmät nilkkurit! Olisitte kerrankin just minun kokoiset ja näköiset jalkineet! WOWtsi kun olettekin niin upeita! En ole ikinä voittanut mitään mistään ennen ja kyllä teidän minä mielelläni ottaisin! Olen aina ihailut erikoisen näköisiä kenkiä ja te ihanuudet olette juuri sitä mitä tarvitsen omiin jalkoihin! Teitä olen etsinyt, teistä unelmoinut ja teille sydämeni antanut! Minä lupaan teille söpöliinit, että pidän hyvää huolta teistä, käyttäisin teitä ihanien 50 luvun liehuvien mekkojen, korkeavyötärösten haameiden ja housujen kanssa. En jättäisi teidät unohdettuina kaapin pohjalle vaan antaisin teidän nähdä maailman ja saamaan ihailevia katseita, koska olette sen arvoisia! Ihanuudet, tuntuu kuin tämä olisi KOHTALO koska juuri olin HM:ltä ostanut just tuota pinkin sävyä olevat rusetit. Vaalitkaa minut ja koko maailma on meidän valloitettavissa! <3

Riikka
71/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Mekon laittasin ylleni ystävänpäivänä pidettäviin kaveriporukkamme bileisiin. Silloin kaverit ympäri maailmaa kokoontuvat vihdoin samaan paikkaan ja tämä mekko olisi juuri sopiva tilaisuuteen. Mekon koko myös motivoisi kadottamaan sen viimeisenkin muffinssin rippeen vyötäröltä :) Juuri näistä syistä minun tulisi voittaa mekko :)

SaR
72/852 | 

Kummatkin kelpais ja kootkin natsais, mutta noi kengät olis keväällä synttäribileissä ihan huiput.

Nilkkurit siis :-)

Chérie
73/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Järjestäisin huikeat ystävänpäivä-pirskeet kavereille ja bilettäisin sydänmekossa!

esberalda
74/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan! Ne sopisivat ihan mielettömän hyvin juhlamekkooni, joka on hillitty ja simppeli, mutta näillä kengillä siihen saisi tuotua aika rouheen lookin <3

Jessiina
75/852 | 

Kengät! Niillä saisi helposti piristettyä arkisempaakin asua ja tehtyä mistä tahansa päivästä erityisen :)

saana
76/852 | 

Mekko! Se olisi aivan täydellinen ensikesän rippijuhliini eikä vastaan varmasti tulisi samanlaista mekkoa. love it♥

77/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Olen kokoa 38 joten jos mekko olisikin vähän liian pieni, siitä tulisi oivallinen motivaatiomekko, koska olen juuri aloittanut (taas) hiilaritietoisen syömisen ja palannut takaisin lenkkipolulle. En siis karppaa hiki hatussa, vaan tarkkailen syömisiäni ja lisään liikuntaa. Pari kiloa pitäisi muuttaa läskistä lihakseksi! Sitten mekon laittaisin päälle johonkin erityiseen juhlaan, kuten vaikka uuden työpaikan pikkujouluun tai johonkin tulevaan edustusjuhlaan. :)

muru
78/852 | 

Haluan osallistua nilkkureiden arvontaan. :) Pirteät nilkkurit ois aika näyttävät pikkujoulukemuihin, ja sais muut kateudesta vihreiks. ;) Nilkkurit olis just sopivat tällaselle big footille, että tännepäin nuo söpöläiset vaan. :D

Sofai
79/852 | 

Valitsen mekon, nilkkurit turhn isoa kokoa itselleni :) Mekon pukisin treffeille poikaystäväni kanssa :) Pitkän aikaa on pitäny mennä treffeille pitkän kaavan kautta, joten siihen sopisi jokin erityinen asu myös. Illallista, teatteria, romantiikkaa :) Täydellinen sydänmekkoon! Uskon, että näyttäisin entistäkin tyrmäävämmältä poikasytävän mielestä ja erittäin seksikkäältä.

SaR
80/852 | 

Eikös tossa sivuston bannerissa ole ihan sama mekko? Tai ainakin on lähes samannäköinen.

Mau
81/852 | 

Mekon arvontaan osallistun!

Laittaisin tuon esim. uuden vuoden juhlintaan tai oikeastaan ihan mihin vaan juhlaan :-D Mun mielestä vaatteita tulee käyttää eikä vaan roikottaa vaatehuoneessa missä kukaan niitä ei näe (paraskin puhuja minä kyllä mutta teoriassa näin!).

Ihan tavattoman sievä tuo kyllä ja vielä kokoani, nyt sormet ristiin siis :) Vaikka kaikkiin kisoihin osallistun, (niitä tosin voittamatta) niin tämä olisi kyllä niin mun näköinen kun voi, eli siksi olisi huippukiva voittaa!

Lyca
82/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Tällä hetkellä en siihen mahtuisi, mutta olen päättänyt olla kunnossa täyttäessäni 30 (se on melkein kulman takana!). Mekosta tulisi siis sekä tavoite että palkinto, jota kantaisin ylpeänä juhlissani. :D

Mariina
83/852 | 

Osallistun sydänmekon arvontaan.<3 Pukisin sen pikkujouluihin ja uuden vuoden juhliin.

Heta
84/852 | 

Osallistun ihanan sydänmekon arvontaan! laittaisin sen siskon tuleviin häihin. Syy miksi minun pitäisi voittaa kyseinen tuote on se, että monen vuoden jälkeen koko 36/38 on taas sopiva! Kilpailu tuli oikeaan aikaan.

hapsu
85/852 | 

Osallistun ihanan sydänhapsumekon arvontaan!

Käyttäisin mekkoa jossain erityisessä tilaisuudessa, missä voisin olla varma, ettei se mene pilalle. Mekko toisi huiman piristyksen synkkään syksyyn ja talveen.

hearts
86/852 | 

Mekon arvontaan!

Tässä kuussa tulee ensimmäinen yhteinen vuosi täyteen rakkaan kanssa. Samoihin aikoihin on kulunut vuosi myös siitä kun rohkaisin mieleni, luovuin suuresta osasta maallisesta omaisuudesta, pakkasin loput laatikkoihin ja vaihdoin paikkakuntaa jättäen suuret harmit taakseni! Työkuviotkin alkavat olla kunnossa, joten kaikkia näitä asioita menisin juhlimaan Oikeassa Juhlamekossa.

Sannu
87/852 | 

Osallistun mekon arvontaan Se on ihan mieletön! <3

Siskoni järkkää miehensä kanssa 10v hääbileet vuoden vaihteessa ja mikä olisikaan parempi tilaisuus ulkoiluttaa tuota sydänmekkoa, kuin edelleen niin rakastuneiden häähipat ilotulituksen loisteessa :). Joudun jättämään oman siippani kotiin lapsenpiiaksi, ja siitä syystä olisin vähintäänkin oikeutettu saamaan nuo sydämet mukaani juhlaan <3.

Iida Liina
88/852 | 

Osallistun mekon arvontaan, koska olen bilemekon tarpeessa. Minulla ei käytännössä ole yhtään mekkoa, jota voisi pitää baarissa päällä. Minulla on aina joku toppi ja farkut/haalarit. Ja aina sitä tuollaiselle kaunottarelle löytyisi käyttöä :)

Mirre.
89/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Laittaisin sen päälleni kun menemme miehen kanssa treffeille. Saisi herra kokea kunnon yllätyksen kun tuo ihanuus päällä saapuisin paikalle :)

Salla
90/852 | 

Sydänmekon!

Minä käyttäisin sitä arkena sillä yhdistettynä mustiin paksuihin sukkahousuihin, neuletakkiin ja ballerinoihin tai mataliin saappaisiin. Mekko toisi kivaa vaihtelua muuten harmaansävyiseen vaatekaappiini.

S
91/852 | 

Mä käyttäisin tuota mekkoa häideni jatkoilla. Tosin tuo varmaan jättäis oikean häämekkoni aikamoiseen varjoon :D

C
92/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Laittaisin mekon päälleni ja nappaisin seuraavan lennon Milanoon ja kaupungin yöhön juhlimaan.

Riikka
93/852 | 

Haluan osallistua upeiden korkkareiden arvontaan!

Nilkkurit laittaisin ehdottomasti jalkaan pikkujouluihin, joihin pienen vauvan äitinä pääsen pitkästä aikaa pynttäytymään. Minulla olisi mekkoon sopiva pikkumusta, joka pitkästä aikaa myöskin mahtuisi päälle ;).

Eli pientä arjen luksusta kotiäidille toivoisin kohdalleni osuvan.

Jenni W.
94/852 | 

Mekon arvontaan! :) Uusi vuosihan tässä on kiireen vilkkaa tuloillaan ja minä viimesen päälle itsepintasena housuihmisenä saisin syyn laittaa kerrankin päälle muuta - eli tuon mekon! Enhän minä nyt vois jättää sitä laittamatta, sen verran on harvinaisuus. :P

Like a flower
95/852 | 

The kengät!

Nää ois niin väripilkku mun musta painotteiseen kenkätelineeseen, korkkarit on pikkuhiljaa vallannu sen. Laittaisin nää ihan eka The pikkujouluihin juuri ostetun The megon kans = The Asu! :)

Nelfi
96/852 | 

Osallistun mekon arvontaan!

Mekko saisi kunnian olla edustusmekkona. Silloin, kun tarvitsisin jotain erikoista, näyttävää ja juhlavaa. Sellaista, joka pelastaisi kriisin kuin kriisin. Sellaista mekkoa minulla ei vielä ole. Baariin tms. en sitä uskaltaisi laittaa, mutta johonkin spesiaalitilanteeseen :)

eee
97/852 | 

Sydänkuvioitu hapsumekko! Sydänkuvioisen hapsumekon laittaisin päälle pikkujouluihin parhaiden tyttökavereiden kera, josta matka jatkuisi tanssimaan baariin :) aivan upea mekko!

Riikka
98/852 | 

Oi voi oi! Nilkkurit, ne mä HALUAN. Just oikeaa kokoa. Enkä mä mitään tilaisuuksia tarvitse, makoilen sohvalla jalat kattoa kohti ja tuijotan jalkojani. Siis sitä samaa jota teen ihan kaikkien uusien kenkien kanssa. Tuijottelun lomassa saatan sanoa popoille muutaman kauniin sanan. (kuulostaa kyllä pahasti jonkinlaiselta kenkägigololta....) Ja näissä popottimissa on ihan tismalleen samat värit kuin minni hiiri-collegepuvussa jonka omistin joskus 10-vuotiaana. Taisi olla samaa lilaa talvitakkikin, ihan itse ostin sen silloin. Nykyään vaatteet ovat musta-harmaa-valkoinen-linjaa mutta muistan vielä sen fashionista fiiliksen joka silloin muksuna oli siinä niin ihanassa collegepuvussa ja toppatakissa. Ja nämä kengät... olisivat varmaan vastine siitä fiiliksestä näin aikuisiällä :D

Sailis
99/852 | 

Oijoi mitkä kengät!!! Ehdottomasti huolisin ne, nään jo mielessäni ne uudenvuoden pirskeissä (ja veljen valmistujaisissa, ylioppilasjuhlissa, häissä jne.) jaloissani :) Päälle lemppari musta hapsumekko, pinkki clutch, hiukset kiharrettuna, pinkkiä huulikiiltoa ja noi täydellisyyskengät, täydellistä!

Normaalistihan mulla ei olisi tollasiin varaa :( Jos nyt onni potkaisisi, niin lupaan että noin hieno pari ei todellakaan jäisi hyllylle tomuttumaan, vaan pääsisivät käyttöön asti.

(enpä oo ollu näin onnellinen kengänkoostani ennen :)

Marizka
100/852 | 

Osallistun mekon arvontaan. Mekkoa käyttäisin ehdottomasti ystävänpäivänä miehekkeen kanssa romanttisella illallisella. Siis jos vaan suinkaan raaskin.. ;)

Shere
101/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan!

Serkkuni menee tammikuussa naimisiin ja järjestää hieman tavallisesta poikkeavat bilehilehäät, joten kengät pääsisivät tanssimaan (jos siis oikeasti raaskisin ne viedä kotoa pois:)).

Sannna
102/852 | 

Tuo SYDÄNMEKKO! <3 en ehkä raaskisi ikinä viedä sitä ulos juhlimaan, mutta rakastaisin, katselisin ja sovittelisin sitä sydämeni kyllyydestä :)

Andorra
103/852 | 

Moi!

Osallistun sydänhapsumekon arvontaan, se on aivan ihana <3! Pukisin sen (ja kengät) tietysti pikkujouluihin, jolloin suuri osa Suomen kansaa pukeutuu siihen klassiseen pikkumustaansa ;). Musta on ihana väri, ei siinä mitään, mutta ankeaan marraskuun iltaan olisi juuri tuollainen kaunistus aivan paikallaan :)

104/852 | 

Mekko! Se on kaunis, niin kaunis... en edes keksi mitään hyvää syytä kun vaan tuijottelen sitä sydämenkuvat silmissä välkkyen. :D Se on ihana. Upea. Jos sen saisin, pistäisin samantien päälle ja lähtisin viihteelle ja pitäisin niin pirun hauskaa kuin vain kauniissa mekossa voi. :3

anna
105/852 | 

Minä tarvitsisin mekon tuomaan elämääni väriä ja energiaa! Pukisin sen päälle, kun minulla olisi huono päivä, ja hyppelehtisin ympäri taloa :)

Kitty
106/852 | 

Osallistun mekon arvontaan! :)

Käyttäisin sydänmekkoa ehdottomasti uutena vuotena kun juhlimme häävuotemme alkamista (mekossa olisi niin sopiva kuosi!) <3

vande
107/852 | 

Osallistun mekon arvontaan. Tuo mekko olisi täydellinen kun mennään ensi vuoden huhtikuussa poikaystävän kanssa New Yorkiin viettämään poikaystävän 30v synttäreitä. Huhujen mukaan ehkä myös kosinta tapahtuu siellä.. apua!! eli täydellinen mekko noihin tapahtumiin todellakin!

tirppa
108/852 | 

Kengät, minulle!!!

Karkkiväriset nilkkurit laittaisin jalkaani kun menen juhlistamaan minun ja sydänystäväni suhteen 23-vuotispäivää. Sekä meidän suhde että nuo kengät ovat puhdasta rakkautta,parhautta ja söpöyttä.<3

A
109/852 | 

En kyl voi ees käsittää miten sait noi sieltä viedä ;) Nättejä on, mutta mun arpaonni on senverran syvältä etten jaksa yrittää...

KL
110/852 | 

Sydänmekko! Ihailin tuota jo Trendin kannessa, niin ihana! Laittaisin mekon päälleni omiin kihlajaisiini (apua kirjotin ton äsken ekaa kertaa, en voi uskoa että oikeesti meen kihloihin!) jotka on tammikuussa <3

amy
111/852 | 

Sydänmekko <3

Äärimmäisen raskaan ja surullisen vuoden jälkeen olisi ihana päättää vuosi nätissä mekossa, toivottavasti myös rakkaassa (ja kauniissa) seurassa, tietäen, että ensi vuodesta tulee huomattavasti kauniimpi ja parempi kuin tästä vuodesta. Menetyksien tilalle saisi jotain kaunista ja ihanaa.

Noora
112/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan.

Kenkäfriikkinä piikkikorkoiset harvinaisuudet olisivat täydellinen lisä kokoelmaani. Tällä hetkellä mieleen ei tule tilaisuutta kenkien ulkoilutukseen, mutta kyllähän nuo hyllyäkin koristaisivat sopivaa tilaisuutta odotellessa. ;)

JaninaStar
113/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan.

Ihan mielettömät kaunottaret! Laittaisin kengät jalkaan silloin kun on se meille kaikille niin kovin tuttu huono tukka/silmämeikki/vaate/ulkonäkö -päivä, piristykseksi itselleni ja muille! :)

J
114/852 | 

Osallistuisin sydänmekon arvontaan. Mekko olisi täydellinen erittäin tärkeään juhlaan: ystäväni suuri urakka on valmis ja hän väittelee tohtoriksi vuoden lopussa. Mekko olisi täydellinen iltajuhliin, sillä kyseessä eivät ole mitkään harmaat, jäykät ja vakavat juhlat - näihin juhliin tarvitaan mekko, jossa pystyy nöyryyttämään tanssilattiaa!

115/852 | 

Julmaa laittaa tekemään valinta kahden näin ihanan (ja kerrankin oikeankokoisten!) palkintojen välillä!!! Mutta koska jalkani eivät millään mahdu tuon mallisiin (=varpaista noin kapeisiin) kenkiin, osallistun MEKON arvontaan!

Se olisi sydämineen päivineen täydellinen juhlamekko, koska tammikuussa minulla ja miehelläni on takana 10 vuotta yhdessäoloa <3 x 10 :)

Soffe
116/852 | 

Laittaisin tuon upean mekon tuleviin ylioppilasjuhliini päälleni. Se olisi juuri minunlaiseni eikä tarvitsisi pelätä että jollain muulla olisi samanlainen! :D Se on vain niin upea ettei sanotuksi saa!

sinun
117/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Lupaan laittaa mekon päälle sinä päivänä, kun ensimmäistä kertaa pidän omaa vastaanottoani lääkärinä. Siihen ei mene enää kovin montaa vuotta ja olisipahan kunnon asuste päälle puettavaksi ! Sopisi myös sinne lääkäriksivalmistumistilaisuuteen. :)

Mekko jos mikä olisi oikein hyvä lahja itselle, jolla voisi juhlistaa ylipäätänsä sitä, että opiskelee ammattiin, jota haluaa tehdä tulevaisuudessa, ja että saa elää unelmaansa.

jolanda
118/852 | 

aivan mielettömän upeaa olisi saada nuo nilkkurit omaan kenkäkokoelmaani. Käyttöön en ehkä uskaltaisi laittaa (ja taitaisi olla toivotonta muutenkin kun omistaa 38n jalat)

mutta noista Versacen popoista tulisi epäilemättä se täydellinen kruunujalokivi kaikkien muiden keskelle :))

einna
119/852 | 

Haluan noi karkkiväriset klopottimet! Tarvitsen ne ehdottomasti mun 18-vuotissynttäriasuun. Siitä uupuu vielä kengät, ja rakastuin noihin just äsken. Siis ne on pinkki-liilat! Taidan nukkua ne jalassa. Menee yhteen mun yöpaidankin kanssa. ^__^

Salisha
120/852 | 

Nilkkurit ois just passelit mulle niin koon kuin värinkin puolesta!

Saattaisin kuitenkin hellyyspäissäni pistää ne siskon joululahjapakettiin, sillä kun on aina ihan hirveitä rikkinäisiä kenkiä kun ei oo rahaa ehjiin, niin näillä senkin kelpais köpsytellä katuja! :) Saattaisin ehkä ihan vaivihkaa lainata vaikka sukujuhliin puheenaiheeksi ;)

puu
121/852 | 

Nilkkureiden arvontaan.

Laittaisin nilkkurit jalkaan vain harmaan syyspäivän piristykseksi normikauppareissulle vaikka taikka muuten vain ulkona oleiluun.

Kathy
122/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan!

Laittaisin ihanuudet jalkaan joihinkin upeisiin juhliin, joissa ei kuitenkaan olisi tärveltymisvaaraa. Vaalisin kenkiä varmasti kuin kultaa (ja vielä enemmänkin)! :)

Laurrrrra
123/852 | 

Osallistun sydänmekon arvontaan.

Laittaisin sydänmekon ehdottomasti ylleni uudenvuodenbileisiin. Usein tyylini on jopa liian tavanomainen ja tuo mekko toisi roimasti piristystä vaateideni muuten synkkään väriskaalan!

Ellu
124/852 | 

Ehdottomasti Sydänmekko!! Olisi maailman täydellisin kihlajaismekko(siinähän on asiaankuuluvia sydämiä), jota tässä yritän kovasti metsästellä. Bongasin tämän mekon jo Versacen pressikuvista ja rakastuin täysin!

kathy
125/852 | 

Osallistun mekon arvontaa ja laittaisin sen kaikkiin juhliin, missä vaan pystyn pitämään huolen siitä, ettei kukaan pääse sotkemaan sitä :) Toisaalta, jos mekko on sen verran iso, ettei millään näytä järkevältä päälläni, lahjoitan sen serkulleni. Tai sitten olen ahne ja ilkeä ja ripustan sen seinälle odottamaan, että saan lisäkiloja kasaan

mirame
126/852 | 

Osallistun mekon arvontaan !! <3 aivan ihana :) mun on pakko saada se. se on niin mun tyylinen ! laittaisin yökerhoon sen.

täti pinkkilila
127/852 | 

minun pitäisi ehdottomasti voittaa nuo nilkkurit, koska niissä on molemmat lempparivärini ja olen töissä päiväkodissa ja rakastan naamiaisia ja noista kengistä moni päiväkodin pikku prinsessa ilahtuisi ja uskoisi minun lopultakin olevan OIKEA PRINSESSA <3 ....ja kokokin on just passeli. Ja noilla voisi myös brassailla erityistilaisuuksissa, niinkuin eskarilakittajaisissa, eli eskarilakittajaiskengät..... <3 ja kaikenkaikkiaan "elä murehdi" kengät <3

Marry
128/852 | 

Pakko valita noi nilkkurit koska en ole yhtään mekkotyyppiä ja ehkä voisin opetella kunnolla kävelemistä korkeammilla koroilla. En ikinä löydä itselle korkokenkiä jalkojeni koon takia. :S Ja noi nilkkurithan sopisi sitten mihin vain tilaisuuteen ja ihana väripilkku harmauden keskellä. :)

Pauni
129/852 | 

Haluan osallistua mekon arvontaan.

Tilanteen johon laittaisin mekon ensimmäisen kerran päälle täytyisi olla aivan erityinen, ehkäpä jopa omat häät. Kukapa morsian ei haluaisi pukeutua ihan oikeaan muotiluomukseen??? Ja vielä uniikki puku, do I need to say more? Voi olla että olisivat turhat matcymatcy hääkenkieni kanssa (Parikka, kuinkas muuten... =) mutta kyllähän sitä hääpäivänään saa olla kuorrutettu täysin sydämiin... Jos tässä ei ollut tarpeeksi perusteluja miksi juuri minä ansaitsen voittaa, niin sanoisin vielä että tuurini on aina ollut tosi huono enkä koskaan ole voittanut yhtään mitään (paitsi sen arvonnan joka koulussa järjestettiin että kuka ei voinut lähteä katsomaan musikaalia kun oli yksi lippu liian vähän...) jotne siksi ansaitsen voiton. Jos tosiaan voittaisin, en enää ikinä valittaisi huonosta tuuristani.

spanieli
130/852 | 

Sydänmekko. HJÄRTA!

Harvinaisen hurmaava hapsuasu! Toi ja mustat verkko/pitsisukkikset ja mustat kiilakorot ja heippa!

jonnna.
131/852 | 

Osallistun mekon arvontaan!

Tämä mekko voisi olla aivan hyvin valmistujaismekkoni, se olisi mahtava kruunaus tälle melkein viisi vuotta kestäneelle korkeakoulu-uralleni:)

heisi
132/852 | 

Osallistun sydänmekon arvontaan. :)

Valmistun kohta kandiksi (toivottavasi) ja tuo sydänmekko olisi aivan loistava asu valmistumisen juhlisimiseen! Eli laittaisin mekon päälle lähtiessäni illalla juhlistamaan kandin papereita. Ehkä mekko antaisi sitten sitä kauan kaivattua motivaatiota gradun tekoakin varten ja saisin kevään puolella sitten maisterin paperit ulos...

Laura
133/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Järjedstäisin mielettömät 21-v pippalot ja yllättäisin kaikki :D Saisin varmasti kaikki kaverit sanattomaksi tuolla mekolla! (Mikäli siis raaskisin laittaa sen päälleni...)

Marjo
134/852 | 

Noi nilkkurit, oi oi oi <3 Pikkujoulut tulossa, kerrankin olisi jotain, millä räväyttää;)

Aleksandra
136/852 | 

Osallistun ehdottomasti kenkien arvontaan! Olin jo luopua toivosta kun näin mekon koon (36 ei vaan mene tämän kropan päälle), ja ajattelin kenkienkin olevan jotkut sirot 37 tms. Olisitpa nähnyt ilmeeni, kun tajusin että kerrankin löytyy jotain sopivaa näille jättiräpylöille! Nilkkurit pääsisivät käyttöön aina, kun olisi rumatyhmäpäivä tai jos pitäisi jotenkin räväyttää. Muulloin ne koristaisivat olohuoneen kirjahyllyä :)

Hanna
137/852 | 

Sydänhapsumekon tahtoisin voittaa, kengät on mulle liian isot enkä oikein näe niitä siskojen jalkoihin sopiviksi..Mekko pääsisi joko pikkujouluihin tai sitten uuden vuoden bileisiin. :)

Saija
138/852 | 

KENGÄT! Kerrankin jotain ihanaa minun koossani. Toivottavasti eivät hölsky 40 kokoisissa jaloissani, mutta tungen vaikka sanomalehteä sekaan ;) Suoraan sanottuna en kyllä uskaltaisi näitä ihanuuksia käyttää ihan missä vaan. Suuren osan ajasta olisivat varmaan eteisessä paraatipaikalla sisustuselementtinä. Vain harvoihin ja valittuihin juhliin pääsisivät jalkaan.

Helina
139/852 | 

Osallistun noiden upeiden kenkien arvontaan. Laittaisin kengät pikkujouluihin kun minut on totuttu näkemään lähestulkoon aina mustissa vaatteissa niin räväyttäisin! Ja kokokin olisi oikea...

jullee
140/852 | 

Osallistun mekon arvontaa .laittasin mekon ainakin mun milanon matkalle jossa tyyli tärkeetä myös shoppailessa ja kehtais kävellä katuja ja käyä hienojen kauppojen sisälläki :D

santtu
141/852 | 

Kengät!

Itselleni ne ovat liian isot, mutta parhain, ihanin rakkain keikkaystäväni olisi sopivaa kokoa. Meillä on ollut aina tapana käydä hevikeikoilla mahdollisimman epähevisti pukeutuneena, kokeiltua on tullut neonväriset sadetakit sun muut siellä mustan massan keskellä. Hirveän usein pinkki on se yksi hevareiden "sallima" hullutteluväri, mutta nuo kengät ovat niin ihanan överit että siinä voi taas hevikansa kiristellä hampaitaan. Muruseni vastaa kokoluokaltaan hobbittia, joten noilla koroilla ei tarvitsisi kurotella!

Jenni
142/852 | 

Hei, haluan osallistua sydänmekon arvontaan.

Upea mekko lähtisi mukaani uudenvuodenviettoon San Franciscoon! eipä tulisi kellään muulla samanlaista vastaan :)

jullee
143/852 | 

nilkkureita käyttäsin kun meen matkalle milanoon nii sen kaupungin yöelämässä nii korkkais kenkien pohjan aidolla italialaisella maalla:)

samoilla linjoilla kute ite et en iha joka pvä käyttöön ettei hajoo ja sehä vasta ois HARMI :''(

Jose
144/852 | 

(Höh, aiemmin laittamani kommentti ei näköjään koskaan tullutkaan tänne...)

Sydänmekko, ihanainen! Laittaisin sen päälleni tilanteissa, joissa tahdon säväyttää. Ja jottei mekko jäisi liian vähälle käytölle, sujauttaisin sen myös osaksi arkipukeutumiseen silloin kun on just sellainen oikea fiilis. :)

huli
145/852 | 

Mekko! Sen laittaisin kun lähden bailaamaan lattariklubeille, joista viime aikoina oon innostunut :)

Skye
146/852 | 

Mekkoa tavoittelemaan lähdin, aivan huikea <3

Tietty pikkujouluhippoihin sen perinteisen pikkumustan tilalle! Ois aivan mahtava piristys :)

Hanna
147/852 | 

Mekko. Firman pikkujoulut pidetään tammikuussa ja mekko olisi täydellinen asu ja kokokin täsmää. Ja käyttö ei tosiaan jäisi yksiin bileisiin.... IHANA!

Tytti
148/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Laittaisin mekon päälleni ehdottomasti joihinkin arvokkaisiin juhliin, joita tosin vielä ei ole tiedossa. Kerrankin olisi valmiina kaapissa unelmavaate, jonka voisi laittaa päälleen ja olla illan kuningatar :)

KittyS
149/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan.

Kengät sujauttaisin jalkaani pirteisiin pikkujouluihin, sillä musta/pinkki yhdistelmä on uusi punainen pikkujouluissa :) Kengät pääsisivät myös luomaan pilkettä silmäkulmaani arkikäytössä sillä kengänkokoni on juuri 40-41!

Enni
150/852 | 

Mekko! Kyllä se olisi pakko joihinkin karkeloihin pukea päälle, on sen verran kaunis ja ihastelin sitä jo aiemmista julkaisemista kuvistasi.

kataz
151/852 | 

Haluan ehdottomasti osallistua tuon mekon arvontaan, kokokin mätsäisi niin mainiosti. :)

Inspiroiduin kyseisestä mekosta jo joidenkin aiemmin näkemieni kuvien perusteella ja ajattelin " tuon mekon jos saisin niin..."

Voisin käyttää mekkoa tulevissa pikkujoulupippaloissa ja lyödä ystäväni ällikällä kun minulta kerrankin löytyy JOTAIN kivaa päällepantavaa! Kyllä olisi bilefiilis heti kotoa lähtiessä, ja tulisi varmasti parhaat pikkujoulut ikinä. :)

Shayja
152/852 | 

Kengät! Öö.. tai mekko?

Herranjumala!!!Ja tsiisus! Olenko ihan kamala, jos haluan ne molemmat?! Kuolen. Jos on PAKKO valita toinen niin sitten kengät.

Ensimmäinen asia, mikä tuosta puvusta tulee mieleen on Ystävänpäivä. Voisin pitää ystävänpäiväbileet rakkaille ystävilleni ja tepastella/hapsutella menemään vaaleanpunaisena jumalatterana noilla. Toisin sanoen siis rakentaisin juhlat kenkien/mekon ympärille. :) Voi luoja että nuo kengät voi olla ihanan näköiset. Ja kaikki minun koossani. This is a sign! :D

Searsons
153/852 | 

Valitsisin mekon ja pukisin sen ehdottomasti ystävänpäivänä (cheesy, I know...).

NKoo
154/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Olen todella itsekäs ja pitäisin mekon itse :) Laittaisin sen päälle joihinkin kivoihin juhliin ennen Uutta Vuotta. Mahdun siihen vielä silloin... sen jälkeen ehkä seuraavan kerran vuoden päästä. Mutta tulevista lisäkiloista olen vain onnellinen... Antaa massun ja vauvan kasvaa.

touchme_downsouth
155/852 | 

mmmekko ! viihdyn äijäporukoissa hai-saappaat jalassa, mutta salaa rakastan kauniita kenkiä ja vaatteita. olen jo kateellinen voittajan puolesta :D:D

Anu
156/852 | 

Mekon! Miehellä on synttärit joulukuun alussa ja perinteisesti minä vien hänet silloin ulos. Mikä olisikaan sopivampaa päällepantavaa...

henni
157/852 | 

mekkoarvontaan!

lähdemme juhlimaan uutta vuotta kööppenhaminaan ja toi mekkohan sopis sinne kuin nenä päähän! aivan kertakaikkisen ihana!

Nu
158/852 | 

Mekon arvontaan osallistuisin! Parhaan ystäväni persoonallisiin häihin, ei persoonallisena päivänä 14.2.2012 :D

Repsi
159/852 | 

Voittajana ottaisin mekon. :) Laittaisin sen päälle viimeistään ensi kevään 30-vuotis-synttäreilleni. Jatkuvan ikäkriisin kanssa kärvistellessä tuo mekko saattais piristää.. :D

Hensku
160/852 | 

Osallistun sydänmekon arvontaan :)

Pukisin sydänmekon valmistujaisjuhliini päälle :) Opintojani ammattikorkeakoulussa on vielä päälle vuosi (mutta alle kaksi) jäljellä ja tuo mekko toimisi motivaationa silloin kun se on kateissa. Opiskelen mediatuottajaksi, ja olen kiinnostunut suuntautumaan elokuviin ja tv-sarjoihin. Alallani työllisyysnäkymät ovat vaihtelevat, ja epävarmuutta on paljon. Mekko muistuttaisi minua, sillon kun ahdistun tulevaisuudennäkymistä, miksi halusin vaihtaa elämän suuntaa turvallisesta päivätyöstä opiskelemaan kyseistä alaa. Halusin tehdä niin kuin sydän käskee..

Kotza
161/852 | 

Nilkkurit!

Mahtavat karkkimonot sopisi erinomaisesti pikkujouluja piristämään! Pääsisi kerrankin ihmetyttämään viraston väkeä vähän erikoisemmissa popoissa ;) Luultavasti tanssahtelisin näillä myös pitkin olohuoneeni lattiaa...

sadie
162/852 | 

Sydänmekko saa sydämeni sykkimään, kuten myös oma muruni, jonka kolmikymppiskemuihin mieluusti sonnustautuisin kyseiseen mekkoon. En ole kovin hyvä pukemaan hempeilyjä sanoiksi, joten ehkäpä mekko päälläni voisi hoitaa asian;)

Heidi
163/852 | 

Oii kengät! Aivan ihanat, raaskisin ehkä käyttää ylppäreissä ja laittaisin muuten hyllyä koristamaan ;)

H~
164/852 | 

Apua. Osallistun mekon arvontaan.

Siis EIKÄ! Oon lukenut sun blogias ties kuinka kauan, mutta nyt tuli ensimmäinen kerta kun oli ihan pakko kommentoida ja osallistua kisaan. Ihan uskomattoman upea mekko! Tuohon mekkoon pukeutumista varten olisi pakko lähteä Pariisiin. Jouluksi. Toi kuuluis sinne. Oih, ja mulla olisi siihen täydelliset kengätkin! Mä en kyllä ikinä voita edes arpajaisista, joissa joka arpa voittaa eli pienet on mahdollisuudet nytkin. :D

Sanska
166/852 | 

Mekkomekkomekko!

Mekko olisi täydellinen valopilkku ahkeran mutta äärimmäisen pienituloisen yrittäjän arkeen. Tuo olisi ensimmäinen yli 20e vaatekappale useampaan vuoteen ja takuulla piristäisi muutenkin synkkää syksyä. Tuossa mekossa kehtaisi jopa juhlistella turvallisen välimatkan päässä sottaavista asioista. Onpahan kerrankin hyvä syy jättää kakku & muut herkut väliin!

elisaf
167/852 | 

... o_______o <3 ...

MEKON ARVONTAAN.

Laittaisin tuon hillittömän asian päälle sellaisina päivinä, kun raa'an arjen ja herkän minun väliin tarvitaan vähän barbieta!

Rosa
168/852 | 

Osallistun nilkkureiden arvontaan. Nilkkurit laittaisin jalkaan omiin 18 vuotis synttäreilleni jotka ovat marraskuun lopulla, ne olisivat täydellinen lisä synttäri mekkooni ja kiinnittäisivät varmasti kaikkien huomion.

moniQ
169/852 | 

Laittaisin veljeni lapsen ristiäisiin. siellä kun kaikki on et ei mitää hirveet väri skaalaa sais olla mut mä menisin noi jalassa ja räjäyttäisin senki tapahtuman erikoisil ihanil kengillä!

nannuska
170/852 | 

Haluaisin osallistua mekon arvontaan, koska bilemekkohyllyssä garderoobissani on juuri nyt varsin väljää. Tämän mekon kunniaksi olisi suorastaan pakko järjestää bileilta ja säihkyä Tampereen yöhön!

Enkoskaanvoitamitään
171/852 | 

Osallistun mekon arvontaan ja laittaisin sen alkuvuodesta vietettävään hääjuhlaan :)

shaarpsu
172/852 | 

sydänmekko! laittaisin sen ylleni kuukauden kuluttua. olen kiertänyt täällä susirajalla kaikki siunatut kaupat läpi löytääkseni säväyttävän ja räväyttävän juhlamekon äitini 70vuotis syntymäpäiville jonne on tulossa 50kpl ikivanhaa paatunutta ja kankeaa sukulaisvierasta pikkutakeissa ja jakkupuvuissa. olen tälläinen pian 30vuotias ikuisesti vähän rebel henkinen kahden murrosikäisen lapsen äiti joka ei halua pukeutua jakkupukuun varmaan vielä 70vuotiaanakaan. tuo mekko=minua niin omimmillaan

Reetuli
173/852 | 

Mekon ottaisin, kovasti ja mielelläni sen tahtoisin :) Olen aloittanut uudessa työpaikassa ja meillä on tulossa nyt vuodenvaihteessa parikin gaalaa. Olen sellainen conversetyttö ja haluaisin kerrankin kunnolla säväyttää ja näyttää edustavalta näissä tilaisuuksissa. Tuo mekko on IHANA!!!

Mimmu
174/852 | 

Mekon arvonnassa mukana ollaan.

Muotihullulle tädilleni ei olisi parempaa joululahjaa! (: Ja olen muutenkin supersurkea keksimään hänelle mitään.

Kottarainen
175/852 | 

Oi, aivan ehdottomasti osallistuisin kenkien arvontaan, oikea kokokin, kerrankin.

Voisin kuvitella kipsuttelevani nuo jalassa kahvilaan talviselle kaakaolle ystäväni kanssa. Tämä syksy on ollut niin hirmuisen pimeä, että toisivat varmasti hippasen väriä synkeyteen. Koska missäs sitä luksuksenrepaletta oikeasti tarvitsisi, jollei arjessa.

Niin, ja lupaisin kyllä olla varovainen.

Hassunenni
176/852 | 

Osallistun sydänmekln arvontaan. En voi mennä nyt mihinkään kekkereihin kun mulla ei ole päällepantavaa, ja tää mekko korjais tilanteen enemmän kuin hyvin :) Ekat pippalot ois varmaan pikkujoulut!

Henna
177/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Ja päälle tuo eksyisi varmasti uutenavuotena! Ja varmasti moniin tilaisuuksiin, siitä toki riippuen miten kovasti siihen päälläni ihastuisinkaan ;) Tosin jos kovasti ihastun niin tiedä sitten kuinka sitä raaskisikaan käyttää :D Onneksi olen hyvin rauhallinen juhlija!

Upea arvonta muuten,

opsking
178/852 | 

Ottaisin noi kengät ja käyttäisin niitä aina postia hakemassa seuraavan 6kk, että oppisin kävelemään niitten kanssa ja saisin ne sit ensi syksynä pikkujouluihin:D

iinapauliina
179/852 | 

Haluan osallistua sydänkuvioidun hapsumekon arvontaan. <3

Sydänmekon saatuani pitäisin sitä varmaan päälläni joka päivä, myös kotona :D Yksittäisistä tulevista tilaisuuksista mieleen tulee joulukuussa pidettävät tyttöjen pikkujoulut. Sydämet sopivat täydellisesti tyttöjen iltaan! Siis miettikää noita hapsuja tanssilattialla! :)

Minun pitäisi voittaa kyseinen tuote, koska ensisilmäyksestä lähtien se on saanut sydämeni läpättämään <3 Sydän on lempikuvioni, mutten olisi ikimaailmassa kuvitellut löytäväni sydämillä varustettua vaatekappaletta, joka sopisi tyyliini. Tässä se nyt kuitenkin on.

Lilli
180/852 | 

Ehdottomasti tuon mekon, koska mekkofriikkinä niitä ei ole koskaan liikaa! Esittelisin tuollaista mekkoa ylioppilasjuhlissani (tai niiden jatkoilla), jotka ovat tänä talvena. Olen muutenkin vähän "erikoisempi" tyyppi, joten mielestäni tuo on ihan sopiva yo-juhlamekoksi ;D

Vileplume
181/852 | 

Nilkkurit. <3

Siis miten voi olla noin karkkikengät? Pitäisin noita kenkiä silloin kun muuten maailma tuntuu olevan harmaa (mutta on hyvä ilma) ja täynnä värittömyyttä. Minulla ei ole vielä mitään värikkäitä kenkiä joten tähän minun olisi saatava muutos ja noista kengistä olisi hyvä lähtee. :D

marakatti
182/852 | 

Upea mekko, ja upeaa olis myös se ettei ihan jokaisella vastaantulevalla olis samanlaista;) uuden vuoden bilemekko ihan selvästi!

oonaomena
183/852 | 

Osallistuisin mekon arvontaan !

Kaikkien vaatteiden tulisi olla suosikkeja, ja tuo olisi juuri sitä minulle ! Vaikka kappale onkin arvokas jo pelkästään harvinaisuutensa takia, en raaskisi olla käyttämättä sitä vaan sortuisin kyllä laittamaan mekon päälleni uutena vuotena, vetämään kierroksen kaikkien tuttujen luona että varmasti tulisi ihanuus nähtyä, ja viettäisin näin prinsessaillan mekkoni kanssa, jonka jälkeen se pääsisi ansaitulle eläkkeelle makuuhuoneeseeni seinälle roikkumaan...okei, etten nyt ihan huijaisi niin kyllä mekko joutuisi vielä monellemonelle näytöskierrokselle ! (:

Halina
184/852 | 

Haluaisin osallistua tuon ihanan mekon arvontaan!:) Laittaisin sen ehdottomasti risteilylle, jonne olen kuumeisesti ettinyt mekkoa! Aivan ihana<3

Sklobonen
185/852 | 

Korkonilkkurit!!!

Laittaisin ihanat karkkinilkkurit jalkaani joka paikkaan hattarantäyteisessä mielikuvitusmaassani, jossa ratsastan vaaleanpunaisella yksisarvisella ja annan pikkikoroilla hevoselle kantoja kun hyppäämme sateenkaaren ylitse niitylle jossa kasvaa kierretikkukaramellejä ja jonka laidalla asuu halinalleja pienessä kultaisessa puuterirasiassa jonne kutsuvat minutkin vierailulle ja tarjoavat minulle hunajaa saadakseen kokeilla ihania Versacen nilkkureitani vastalahjaksi.

Mari
186/852 | 

Sydänmekko, olisi aivan täydellisen söpö odottamaan seuraavaa ystävänpäivää! Viimeisten kolmen vuoden äitiyslomien ja opiskelun takia ei juurikaan ole varaa ostella mekkoa joka pippaloon, joten tarvetta olisi! Jos tuota nyt ikinä raaskisi käyttää! Aarre.. Eikös samainen mekko komeillut viime Trendin kannessa??

Lellu
187/852 | 

Osallistun henkeäsalpaavien nilkkureiden arvontaan!

En kyllä raaskisi noita ikimaailmassa käyttää, vaikka koko onkin sopiva (ihme kyllä) vaan laittaissin jonkinlaisseen vitriiniin. Mutta jos pakko olisi niitä varoen käyttää, niin ehkä johonkin aivan mielettömiin ja hyvin siisteihin superbileisiin, jossa leijuisin lähinnä pilvien päällä.

Minun pitää voittaa nämä nilkkurit ehdottomasti jo pelkästään sen takia, että on kohtalon johdattamaa, että kengät ovat juuri oikeankokoiset ja näköiset. Lisäksi vaalisin niitä 100% rakkaudella enkä koskaan saattaisi mihinkään vaaraan, sillä jos minä jotain turhamaista rakastan tässä maailmassa, niin se on ehdottomasti kengät.

Johanna
188/852 | 

Kengät!

Minäpä järkkäisin kotiin kenkäbileet, korkkarikokkarit. Pikkupurtavaa ja kuohuvaa. Lopuksi ihanuudet päätyisivät työkonttorini hyllylle inspiroimaan ja piristämään työpäivääni.

tiia
189/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan! :) Laittaisin ne jalkaani esim. pikkujouluihin. :> pinkistä on ruvennut tulemaan mun lempari väri <3

s
190/852 | 

Sydänmekon laittaisin ehdottomasti wanhojen jatkoille, mutta vaalisin sitä ehdottomasti prosenttijuomilta ;)

shandi
191/852 | 

1. tehty

2. hippamekon

3. 5.12. järjestettäviin työpaikan pikkujouluihin, minun pitäisi voittaa, koska työkaverit arvuuttelevat jo nyt millainen mekko minulla on juhlissa ja tuota ei tasan osaa kukaan veikata

Marjukka
192/852 | 

Mekko! Antaisin sen 17-vuotiaalle tyttärelleni. Ja ilman muuta käyttöön: vaatteet, kengät ja korut on tarkoitettu käytettäväksi, ei seinällä tai lipaston laatikossa käytettäväksi. Tuotetta kunnioitetaan juuri sillä, että sitä käytetään!

Jensu
193/852 | 

Osallistun nilkkureiden arvontaan.

Itselläni on juurikin 40-41 koon jalka on melko vaikea löytää sopivia ja kauniita kenkiä. Jos voittaisin, tulisivat kengät varmasti näkymään myös äitini jaloissa, meillä kun on samankokoinen jalkakin!

viuhti_
194/852 | 

Osallistun nilkkureiden arvontaan,

Odottaisin Kalifornian lampimaan kevaaseen ja pukisin ne lahkeista kaarittyjen farkkujen seka topin kanssa, kun lahdetaan viikonloppuiltaa esimerkiksi rantaravintolaan viettamaan.

märzu
195/852 | 

Haluan osallistua nilkkureiden arvontaan.

180-senttisenä en omista moniakaan korkeita korkoja, saatika käytä sellasia. Armottomana harakkana ja kenkienrakastajana haluaisin kuitenkin noi upeat partypopot itselleni, sillä mullakin niiltä löytyisi hellä koti joko hyllystä, tai vähintäänkin itsekseni sipsuttelisin niillä peilin edessä ihastunut ilme naamalla. <3

Herra H
196/852 | 

Wauuu mika mekko!

Tuollaista ei kylla ihan joka rientoihin vois paallensa heittaa, hmm linnanjuhlat?

Natalia
197/852 | 

Sydänmekko!

Laittaisin mekon marraskuun lopulla oleviin juhliin. En päässyt nyt Halloweenina juhliin, koska tulin sairaaksi. Tätä ennen olen päässyt juhlimaan joskus tammikuussa! Nyt on tulossa kivat kekkerit, jotka vaatisivat nyt vähän spessumpaa asuakin :D

Olen juuri laihtunut muutaman kilon ja varmaan mahtuisin tuohon ihanaan mekkoon! :) Olisi superia saada mekko joka oikeasti istuu päälle!

pallero
198/852 | 

Osallistun nilkkuri arvontaan. Laittaisin nilkkurit hienoihin juhliin, koska ne ovat aivan ihanat.

Martta
199/852 | 

Osallistun sydänmekon arvontaan. Pikkujouluihin laittaisin ylle. Olisin kerrankin näyttävä.

Nukke
200/852 | 

Ohhoh! Tuo mekko taitaa olla ainoita jotka oikeasti edes pikkuisen miellyttäisi mun silmää ja vaatekaappiani. Joten osallistun mekon arvontaan : )

Käyttäisin mekkoa omilla 21-vuotis syntymäpäivilläni jotka ovat parin viikon päästä : ) En ole oikeastaan koskaan juhlinut kunnolla synttäreitäni ja mekko laittaisi varmasti kunnon bilemuuvin päälle kun lähden ystävieni kanssa juhlimaan. Ystävieni, jotka asuvat pohjanmaalla ja itse karkasin vuosi sitten unelmieni perässä asumaan Helsinkiin, eikä juurikaan nähdä yhdessä koskaan : )

Unelmieni perässä kulkijana ja tällähetkellä työttämänä minulla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta kuin kosketella versacen mallistoa henkkamaukalla ja tämä olisi aivan tajuttoman ihana mahdollisuus kotiuttaa omaan vaatekaappiin jotain ainutlaatuista : )

Murmeli
201/852 | 

No hei Nelliina:) Täällä se tyttö joka sinulta kengät haluaisi kokeilun kautta ostaa;) ja olisi hyvin innoissaan myös noista kaunokaisista! Voi jumpe kyllä noi jalassa kelpais tepastella! Käyttäisin niitä varmaan fiiliksen mukaan: kunhan keksii oikean tavan ja asukokonaisuuden niin eiköhän pistellä menemään! Turhaa niitä säästellä, kengät on luotu käytettäväksi;) toivottavasti onni potkaisee!

SiinaPieni
202/852 | 

Tuos upeaakin upeampi sydänmekko pääsisi ihan ensimmäiseksi vaatekaapin oveen yöunien inspiroijaksi. Varsinaisen debyytin se saisi Ammattikorkeakouluni gaalaillallisella johon osallistun tänä vuonna viimeistä kertaa. Mekko kuten myös minä kun ei olla mitään seinäkukkasia ;)

veera
203/852 | 

voihh, minä lähden havittelemaan tuota hapsumekkoa!

laittaisin sen päälle firman pikkujouluihin tietenkin, jotka ovat itseasiassa elämäni ensimmäiset sellaiset. Vaatekaupassa kun olen töissä niin rakkaat työkaverit varmasti vihertyisivät kateudesta kun lipuisin paikalle versacen unelmassa lälläslää :D

kaisuli
204/852 | 

Haluaisin osallistua sydänmekon arvontaan. Ensiksi pitää sanoa, että mekko on aivan pysäyttävä. Tämän takia laittaisin sen omiin 18-vuotissynttäreilleni ja hurmaisin pitkäaikaisen ihastukseni :)

Jennie
205/852 | 

Mekko!

Mekko toimisi tavoite/tsemppimekkona; Laittaisin sen päälle ja lähtisin keräämään katseita heti kun kammottavat jenkkakahvani olisivat viimeinkin historiaa. Kiinteytymisprojekti on ollut jo hyvän aikaa käynnissä ja taisteluväsymys alkaa painaa. Mekko vauhdittaisi prosessia aivan varmasti :)

taawi
206/852 | 

Kenkulit tahtoisin :) Mekkokin on aivan ihana, mutta valitettavasti liian pieni. Kengät laittaisin jalkaa ni veljeni avovaimon ylioppilasjuhliin joulukuussa. Juhliin ostettu jo pinkkimusta tunika mekko joka kaipailee vielä kenkiä parikseen. Tässä olisi täydellinen pari vielä täydellisessä koossa ;)

Kirsikkainen
207/852 | 

Osallistun mekon arvontaan :)

Omat kolmekymppiset lähestyvät uhkaavasti, joten mekko olisi täydellinen valinta niihin! Edellyttäen tietysti, että sen uskaltaisin päälleni laittaa...

Piparminttu
208/852 | 

Oih, sydänkuvioinen unelmamekko!

Käyttäisin mekkoa varmaankin niin kauan kuin siihen vaan mahdun erinäisissä tilaisuuksissa, mutta ensimmäisen kerran tuon kaunokaisen pukisin muutaman viikon päästä tehdäkseni vaikutuksen pitkäaikaiseen tuttavaan jonka näen ensimmäistä kertaa vuosiin. Mahtaisi tyypillä loksahtaa suu auki :)

Norppa
209/852 | 

Mekkoarvonta! Juuri oikeaa kokoa minulle ja täydellinen vaatekappale, kun laitan sen kuukauden päästä päälle kolmikymppisilleni ja sheikkailen tanssilattialla! ;-)

Foxie
210/852 | 

Nilkkurit mulle! Lääh <3

Noita käyttäisi vaikka missä. Ei saa antaa huiman koron estää silmänkarkista nauttimista! Toinen varteenotettava vaihtoehto on koriste-esine, koska eihän noin upeita kenkiä raaskisi pitää missään..

Veera
211/852 | 

Sydänmekko!

Laittaisin mekon ihan-mihin-vaan koska olen mekkotyttö ja minun pitäisi voittaa tämä koska tuo on ainoa tästä mallistosta joka jotenkin "kosketti" ! :D

Mia
212/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan.

Käyttäisin niitä kun lähdetään "aikuisesti" ulos ja haluaisin vähän räväkkyyttä konservatiivisen asuun. Muuten ne varmasti asuisivat hyllyllä sisutuselementtinä :)

Hanna
213/852 | 

PIM! Uudenvuoden party mekkoni on löytynyt!!!! <3

Ihastuin aivan järjettömästi tuohon mekkoon, joka vallan hyvin on minun kokoani! Vaikea valinta kylläkin, kengätkin ovat niin mageat!

Olisin ikikiitollinen mekosta, koska tietäisin ettei 100% ole mahdollista, että joku voisi kävellä vastaan samoissa UV pippaloissa kyseinen mekko päällänsä! Minulle aina sattuu ja tapahtuu että juhlissa jollain vieraalla tai ystävälläni on sama mekko/takki/toppi päällä. Kerrankin olisin uniikki. :)

armundiina
214/852 | 

Osallistun nilkkureiden arvontaan.

Laittaisin nilkkurit jalkaani nyrkkeilymatsin katsomoon joulukuussa. Tuollaisilla koroilla kelpaa tähystää Robert Heleniuksen oikeaa suoraa ja vasenta koukkua vaikka edessä olisi vähän pidempiäkin kanssakatsojia. Jos meno matsissa yltyy liian miehekkääksi, tuovat karkin väriset kenkulit sopivasti vastapainoa... Ansaitsisin söpöydet myös siksi, että kenkäosastoltani puuttuu tällä hetkellä kokonaan nilkkurit ja sitä paitsi tarvitsen lisää väriä elämääni!

Taikamaria
215/852 | 

Shoes!!Shoes!!

Nuo mielettömät karamellit lähtisi mun "pienessä" ja "sirossa" 41 jalassa treffeille mielettömän miehen kanssa jonka olen tavannut. Tarinan taustaa hieman eli itse olen sen 183 cm pitkä ja tää kundi on 170 cm pitkä ja tällä kundilla on mieletön itseluottamus ja sitä ei paljoa kiinnosta jos minä vedän korot jalkaan. Itse olin aluksi hieman kauhuissani että joudunko nyt heittämään hyvästit koroille, mutta sille epäröinnille sain hyvinkin nopeasti heittää hyvästit kun tää kundi heitti Tom&Nicole-kortin tiskiin. Kaiken lisäksi tää kundi on loistavalla maulla varustettu esteetikko ja osaisi arvostaa varmasti näitä kenkiä yhtä paljon kuin minä eli loisto koti olisi tarjolla!

We against the world...ja ennakkoluulot ;)

Kiky
216/852 | 

Nilkkurit!

Aaah, niin ihanat... Värit aivan huikeat, ja koko kerrankin oikea minulle! Nuo kengät olisivat juuri sellaiset, mitkä piristävät synkimmänkin päivän ja joissa olo tuntuu superkivalta ja karkkiselta. Ja elämänhän pitää olla välillä karkkiakin (tasapainossa suklaan kanssa tiätty).. ;)

Saija
217/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan.

Käyttäisin ihania nilkkureita 22v. synttärijuhlissa, olisivat täydellinen lisä suunnittelemaani asuun. Tämän kokoiseen jalkaan on välillä tosi hankala löytää siron näköisiä ja söpöjä kenkiä, nuo ovat aivan syötävän suloiset! Luulen että niissä nämäkin veneen kokoiset jalat saattaisivat näyttää normaaleilta (mikä jalkakompleksi, minullako? :D )..

Iloista talvenodotusta :)

Rytsis
218/852 | 

2. Mekko

3. Voisin laittaa sen elisa-tyttöjen pikkujouluihin, niin saisin kaikki muut osallistujat kateelliseksi =)

Selene
219/852 | 

Kengät!

Häihin, piristämään hääpuvun alle! ;)

Sen jälkeen ne pääsisivät hyllyyn ihailtaviksi. :D

Jatta
220/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Mikäli voittaisin tuon mekon, mitä luultavimmin innostuksesta johtuen kulkisin varmaan kotona ensimmäisen viikon tuo päällä :P Haaveilisin kuitenkin käyttäväni tuota mekkoa uutena vuotena, minun ja poikaystäväni vuosipäivänä :)

WannabeMyLittlePony
221/852 | 

<3 Hapsumekko. Näin kolmenkympin korvilla olen yllätyksekseni irtautumassa ennen niin jyrkän ehdottomasta rokkitsiksiluukistani. Vapauduin tilaamalla Iron Fistin pink/purple Oh No platform korkkarit, ja sen jälkeen syrjähypyt musta/hopealinjasta ovat vaan lisääntyneet. Tämä mekko räjäytti mielihyväkeskukseni, en pääse yli. O_o Pukisin mekon ehdottomasti Vapautumisteemaisiin bileisiin, jotka järjestetään tämän mekon olemassa olon kunniaksi. Kokokin on oikea, uskon sen olevan enne.

Ananasakäämä
223/852 | 

Osallistun kenkien arvontaan.

Kengät ovat täydelliset ja toisivat hieman luksusta tällaisen tavallisenkin tallaajan elämään ja olisivat erittäin ihana piristys kenkähyllylleni, ja kerrankin omassa koossani! Olisin taivaissa jos voittaisin moiset kaunokaiset ja lupaan että jos onni minua suo lupaan rakastaa ja olla niille erittäin hellä ja hyvä äiti ♥ Voinko enää enempää sanoa?! i ♥ Versace

Ananasakäämä

Ja voih, olin niin innoissani kengistä että unohdin mainita kokonaan mihin niitä käyttäisin! Kengät yhdistäisin varmasti monien vaatteideni kanssa mutta perus pillifarkut ja joku vetävä yläosa olisivat varmasti pääyhdistelmäni nuille kengille. Firman pikkujoulut ovat tosiaan jo lähestymässä uhkaavasti ja keksein juuri loistavan asuyhdistelmän joihin myös nuo kengät kävisivät kuin nenä päähän (;

ltt
224/852 | 

Kengät! (Ihanaa, kerrankin kokoa 41 :) !)

Laittaisin ne uuteen kotiini kunniapaikalle. Uskaltautuisin pitämään niitä myös uutena vuotena, kun vietämme sen kahdestaan poikaystäväni. Kengät ovat niin räiskyvät, että raketitkin kalpenisivat niille! :)

Haluan, haluan, haluan ne! :)

(En ole varma, että tuliko edellinen viestini perille. Jos tuli, niin pahoittelut toistosta.)

Serpis
225/852 | 

Sydänkuvioitu hapsumekko minulle kiitos! Kaapistani ei löydy mitään yhtä upeaa ja räväkkää ja voin kuvitella kuinka paljon katseita vetäisin se päälläni ystäväni "räväkkä" teemaisissa häissä tammikuussa! x)

eevuli !
226/852 | 

Aivan uskomattoman hieno mekko ! Osallistun siis sen arvontaan. Jos tuon ihanuuden käsiini saisin niin pistäisin sen rakkaan veljeni häihin. Se on aivan minun tyyliseni !

-
227/852 | 

Ehdottomasti sydänmekko! Se päällä hurmaisin uutenavuotena ja varmasti kiinnittäisin jokaisen kaksilahkeisen huomion!:D

HenNam
228/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Mahdun siihen ehkä juuri ja juuri - siinäpä motivaatiomekko tulevaisuuden varalle :) Käyttäisin sitä ensimmäisissä mahdollisissa pippaloissa - vaikka sellaiset joutuisi järjestää vain mekon kunniaksi. Ehkä sen ympärille voisi keksiä jonkin teeman :)

Naoo
229/852 | 

Osallistun <3mekon arvontaan.

Jos voittaisin mekon järjestäisin pienet juhlat ystävilleni, hyvää ruokaa ja juomaa (tosin ei sitä punaviiniä, tai ainakin ruokalappu mekon suojaksi :) Menisimme tottakai jatkamaan iltaa ja ulkoiluttamaan bilemekkoani sen arvoiseen paikkaan.

Luultavasti käyttäisin mekkoa tämän jälkeen 365 päivää vuodessa, koska olisin niin rakastunut siihen etten enää koskaan haluaisi ottaa tuota sydänhapsurakkautta päältäni pois :)

Jatta
230/852 | 

osallistun jumalaisten nilkkurien arvontaan.

sujauttaisin nuo ihanat kengät jalkaani masentavan harmaina maanantai aamuina, kun elämä kaipaa pientä piristystä. Juuri täydellinen asuste sellaisiin päiviin! :)

Aasi saa Ponin :--D
231/852 | 

Nilkkurit. No helvetti, noi värit tuo mieleen niin My little ponyt, että varmaan on pidettävä sellaiset poniteemahäät (häät, tietysti, miksi ei mitään muuta tule mieleen), jos tuommoiset kengät jostain saa :---D

Pupuna
232/852 | 

Osallistun mekon arvontaan, koska se on über-söpö ja voisi toimia joululahjana itselleni. ;D Olen jo innolla selaillut nettiä ja miettinyt ystäville ja perheelle lahjoja siinä määrin, että parinsadan veronpalautus menee kyllä saman tien kuin tuleekin. Eli rahaa ei ole tähän yhteistyömallistoon (ei kyllä ole ollut mihinkään edelliseenkään, josta olen tykännyt :D) joten olisihan se toki makiaa voittaa täältä noin söpö mekko. :)

Laura
233/852 | 

Mekko! Aivan ihana mekko, laittaisin sen päälleni uuden vuoden bileisiin! kerrankin jotain pirteää ja erilaista, eikä aina samaa tylsää pikkumustaa :)!

Pupuna
234/852 | 

Ja ai niin, unohdin kertoa, minne laittaisin sen ylleni! No kaikenlaisiin hippoihin, joihin soveltuu söpö mekko jossa on kuitenkin rutkasti särmää. :)

Ulrika
235/852 | 

Palanen muodin historiaa kiitos, nilkkureiden muodossa!

Järjestäisin kenkien kunniaksi juhlat, joissa olisi pukukoodina karkkivärit :)

KurpitsaHillo
237/852 | 

Ylisöpöjen nilkkureiden arvontaan osallistun (:

Laittaisin ne jalkaani mustan mekon kanssa, ystävien kanssa juhliessani (:

Oon ihan onnessani ku kerranki mun kokoset kengät arvonnassa, ja vielä noin ihanat! (::

Osittain siis sen takia voitto kuuluis mulle, mutta myös sen takia, että näin nuorena mulla ei todellakaan oo varaa ostaa mitään noin hienoa ja kallista.

Eipä muuta (:

sonja
238/852 | 

Tää sydänmekko on mun lapsipuolen kokoinen,joten yritän tätä voittaa hänelle,rakastan kuin omaa lasta häntä:)

Pauliina
239/852 | 

Osallistun mekon arvontaan! Vietän tulevan uudenvuoden ensimmäistä kertaa ulkomailla, ja pukisin mekon uudenvuoden aattona ylleni.

jenne
240/852 | 

Valintani on todellakin tuo upea sydänmekko. Uuden työpaikkani pikkujouluihin tarvitsen kipeästi jotain söpöä ja uutta päällepantavaa. Koko sattuu olemaan juuri oikea ja mekko olisi mahtava lisä muuten niin tylsään vaatekokoelmaani. Toivottavasti onni suosisi minua ensimmäisen kerran juuri tämän arvonnan kohdalla.

Poppy
241/852 | 

Osallistun mekon arvontaan!

Kerrankin jotain joka olisi mun kokoa <3 Pukisin mekon ehdottomasti pikkujoulu-rientoihin ja uuden vuoden kekkereihin :) kerrankin olisi mahdollisuus pitää päällään jotain ainutlaatuista mitä muilta ei löydy! opiskelijana olisi välillä mukava pitää merkkivaatetta päällään eikä aina vaan kuolata niiden perään näyteikkunan takaa :)

mama
242/852 | 

Mamalla on juuri tuon mekon mentävä tila vaaterekissään. Mikä ihanuus juuri minulle :) Tässä olisi sellainen pikkumusta, jonka anti-musta Mama voi pukea ylleen.

Naanan_
243/852 | 

Osallistun mekon arvontaan. Laittaisin mekon heti seuraavaan sopivaan tilaisuuteen, koska se on niin upea. :-)

anna
244/852 | 

mekko.

käyttäisin mekkoa uutena vuotena, synttäreillä, juhlissa..aivan ihana. :) haluaisin mekon itselleni sillä olen nirso ostamaan juhlamekkoja enkä koskaan löydä sitä mieleistä ja tyydyn johonkin hätävaraan. tuolla mekolla olis sekä tunnearvoa että näyttävyyttä! :)

Caelic
245/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Jo nimestäni päätellen en ole ajattelemassa mekkoa itselleni, vaan antaisin sen pikkusiskolleni. Pikkusiskoni ovat oikea poikatyttö, joka ei ole perustanut koskaan naisellisuudesta. Nyt lukion kakkosella ollessaan ja wanhoihinsa valmistautuessaan on hän alkanut kiinnittää huomiota pukeutumiseen ja alkanut löytämään itsestään naisen eikä enää pikkutyttöä, joka vähät välittää vaatteista. Uskoisin, hänen tyyliään tuntien, että hän pitäisi tuosta mekosta todella paljon ja olisi varmasti loistava joululahja isoltaveljeltä, joka ei enää ole joka päivä lähellä auttamassa niin vaatteiden kanssa kuin ylipäätänsä. :)

RagDoll
246/852 | 

Oi, mitä karkkivärejä!

Koska en voi venyttää omaa pientä jalkaani, niin kenkulit ottaisin mielelläni kenkäportailleni kunniapaikalle muiden käyttämättömien "koriste" kenkieni seuraksi. Ne ovat kuin tehty ihasteltaviksi!

-Rusina-
247/852 | 

Osallistun mekon arvontaan!

Ensinnäkin oon varmaan ainoo mies, joka tähän osallistuu :) Siitä asti kun tänään kotiin pääsin, tyttöystävä on mainostanu löytäneensä ´unelmiensa mekon!´ Ajattelin, että osallistun salaa tähän skabaan ja kiusallani voitan mekon sen nenän edestä :D Ja ensimmäistä kertaa ikinä saattais olla mieluisa joululahja ;)

s
248/852 | 

Sydänmekko olisi TÄYDELLINEN uudenvuodenbileisiin, viimeinen päivä ennen kuin DTM sulkee ovensa. Kokokin on oikea eli tämä on kohtalo hehe ;).

Rudi
249/852 | 

1. Mekon arvontaan osallistun.

Mekko toimisi varmasti todella hyvänä motivaationa kilojen karsimiseen. Ennen koko 36/38, raskauden ja paisumisen jälkeen kokoa 40...

Mä pitäisin yyber suloista sydänmekkoa päälläni iltaisin rankan päivän jälkeen kun tytär on saatu nukkumaan, samalla nauttien lasin viiniä. Vähän hohtoa arkeen.

Parin vuoden päästä ois tarkoitus saada päähän valkolakki, joten yo-juhliinikin sen varmasti laittaisin.

Varmasti myös kaikkiin mahdollisiin sukujuhliin ja kissan ristiäisiin.

Jos niin ikävästi käykin että motivaatio laihtumisen suhteen katoaakin nollaan, antaisin mekon lahjaksi pikkusiskolleni, jota parempaa siskoa en osaisi edes toivoa.<3

MariaKaterina
250/852 | 

Osallistun tuon mekon arvontaan :)

Rehellisesti sanottuna en tiedä uskallanko pukeutua mekkoon sillä pelkäisin sille käyvän jotain ja sitä en ikinä antaisi itselleni anteeksi :D mutta tietysti olisi mieletöntä juhlia kyseinen mekko päällä. Kun tyttäreni on siinä iässä että mekko on hänelle sopiva niin aijon antaa sen hänelle ! Hän on varmasti ylpeä isompana uniikista lahjasta !

-

ainiin ja miksi... hmm no kuka nyt huippumuodista kieltäytyisi? :) tälläinen tilaisuus ei monesti tule eteen !

Ristiriita
251/852 | 

Nilkkurit!!

Suhtautuisin kenkiini samalla tavalla kuin sinä, suojelevasti :D

Säilyttäisin niitä jossakin näkyvillä kotonani, sujauttaisin ne välillä jalkaani ja ihastelisin. Pitäisi olla melkoisen erityinen tapahtuma jotta käyttäisin kenkiä jossakin, vaikka kyllähän tuollaiset karkkiväriset kaunokaiset ansaitsisivat päästä näytille :)

jeve
252/852 | 

Mekon arvontaan osallistun :)

Sydänmekko olisi aivan _täydellinen_ suuriin uudenvuoden juhliin jonne olen menossa juhlimaan :). Mekko olisi hyvä syy, miksi ei saisi rellestää... Sekä laittaisin mekon keväällä odotettuihin ylppäreihin, voisin olla satavarma, ettei kenelläkään muulla juuri valmistuneella olisi samanlaista mekkoa, mikä olisi "pahin pelkoni".

Noora
253/852 | 

Nilkkurit!

Olen yksivärisesti pukeutuva suomalainen, eli ehdottomasti nyt väriä kenkäkaappiin! Voisi tosin minullakin käyttö jäädä vähäiseksi, koska pelko kaunokaisten tuhoamisesta olisi suuri...

Bea
254/852 | 

Valitsen sydänmekon, koska se kokonsa puolesta sopisi minulle :) Ja ehdottomasti pukeutuisin siihen uutena vuonna, pariksi laittaisin neutraalin väriset mutta huippukorkeat kengät sekä pikkulaukun!<3

Sininen huivi
255/852 | 

Nilkkurit, ehdottomasti (olin hetken mekon kannalla, niin kaunis! mutta kengät, ne olisivat minun.)

Jos raaskin, laitan karkkikengät seuravaan kesän Prideviikkoon, kävelen minulle rakkaan ihmisen kanssa, aurinko on lämmin ja lähellä ja kaikki, ihan kaikki on turvallista ja hyvin. Sitä ennen katson kenkiä kirjahyllyn päällä ja ajattelen että noita varten, en ole muuta kuin minä. Ja se riittää.

Jenna
256/852 | 

Osallistun mekon arvontaan :>

Koitin miettiä, että mihin laittaisin mekon päälleni.. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että luultavimmin se roikkuisi kaapissa odottamassa THE hetkeä. Tuollainen mekko vaatii upean tapahtuman, kuten vaikka häät! Eli jos vaikka odottaisin siihen saakka, että joku menisi naimisiin:)

Sipuli
257/852 | 

Sydänmekko!!

Laittaisin sen päälleni heti vaikka lähikauppaan kunhan oon palautunut ensin (siis toivottavasti palaudun ;) ja tuon mekon avullahan sitä motivaatiota ainakin piisais! )entisiin mittoihini näistä jäljelle jääneistä raskauskiloista ja imetyksen myötä aivan liian isoiksi kasvaneista rinnoista.. Pakko ihmetellä kuka haluaa isot rinnat ku ne ei istu mihinkään vaatteisiin..

mju
259/852 | 

Osallistuisin mekon arvontaan. Vähän ehkä liian minimittainen häihin, mutta synttärijuhliin mitä mainioin.

Viinu
261/852 | 

Sydänkuvioidun hapsumekon laittaisin ehdottomasti päälleni parhaan kaverini hähin joissa olen kaasona. Ihan MIELETÖN! Tuo olisi niiiiin makea ja luulen että morsian pyörtyisi onnesta jos saisi häihinsä jotain noin ihanaa :DD Molemmat ollaan hulluina kaikkeen säihkyvään. Ja pinkki ja violetti on aina plussaa :D Noissa väreissä sopisin myös teemaan kuin nakutettu :)

Katri
262/852 | 

Hippamekko ehdottomasti. Ja antaisin tuon 18 v. tyttärelleni lahjaksi. Olisi varmasti just hänen mekkonsa ja luultavasti ilahduttaisi muotifriikkiä opiskelijaa suunnattomasti.

mammaITALIA
263/852 | 

Kenkien arvontaan osallistun!!! <3

Minä kasvattelen toista vauvavatsaani ja ehdottomasti laittaisin vauvani ristiäisiin nämä NIIN minun näköiseni ihanuudet! <3 Sekä tuleville kolmekymppisilleni Italiaan!

Ja minun "BIG FOOT" (koot40-41) jalkani olisivat kerrankin ihanat kaikessa isoudessaan! :)

Joanna
264/852 | 

Mekko!

Jos voittaisin niin järjestäisin ihan vaan ton mekon kunniaksi juhlat! :) Ja käyttäisin sitä joka ikisissä pikkujouluissa tänä vuonna. Ja uuden vuoden vastaanotolla. Ja aina kun kaipaa räväkkää hippavaatetta. Ja.. Ja..

Tuollainen mekko vaan kiljuu päästä bileisiin!

Panda
265/852 | 

Osallistun mekkoarvontaan.

Mekon pukisin päälleni heti ensimmäiseen tilaisuuteen johon se vaan mitenkään sopisi. Jos ei muuta, niin sitten pitäisi itse järjestää. Soisin itseni voittaa, koska olisi ihan mielettömän huvittavaa jos mulla olisi tuollainen mekko! Saisin syyn vetää ylleni jotain, mitä en olisi helpolla uskonut päälle pukevani :)

Jackie
266/852 | 

Sydänmekon kotiuttaisin hyvin innokkaasti!

Tekisi mieli laittaa se tammikuussa oleviin sukulaiseni häihin, mutta ehkä se olisi passaavampi häiden jatkoille. Ja hei - pikkujoulut..!

JenniM
267/852 | 

Mekko. Pukisin mekon aina, kun haluan varmasti erottua joukosta. Mekko sopisi täydellisesti tyyliini, joka toisaalta on erikoinen ja omalaatuinen, mutta sisälläni asuu silti pieni Barbie. :)

sillailla
268/852 | 

rakas ex-äitipuoleni täyttää 30 ja muuttaa 15 rööperivuotensa jälkeen opiskelemaan teuvaan pikkukylään, melkoinen shokki. Hän viettää pian yhdistettyjä syntymäpäiviä ja läksiäisiä.

Piia
269/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Käyttäisin sitä ehdottomasti uuden vuoden bileissä kohottamaan juhlatunnelman kohti korkeampia sfäärejä, niin makea mekko se on (ja juuri minun kokoiseni!).

MRSY
270/852 | 

Osallistuisin mekon arvontaan :)

Ehdottomasti pukisin mekon päälleni avomieheni pian olevaan valmistujais-juhlaan sekä pian oleville syntymäpäivilleni. En omista yhtään mekkoa mitä voisi kauniiksi sanoa, joten noin ihana yksilö olisi täysin tervetullut !

noora-
271/852 | 

Osallistun mekon arvontaan, sillä kengät ovat auttamatta liian suuret minulle tai tutuilleni. Tällä hetkellä en mekkoon kyllä mahdu, sillä olen raskaana. Luultavasti mekko pääsisikin ulkoilemaan vasta ensi vuoden puolella. Se voisikin olla se mekko, jonka puen ylleni kun taas ensimmäisen kerran pääsen hieman tuulettumaan kavereiden kanssa..

RoseOfTheDevilsGarden
272/852 | 

Sydänmekko!

Jos voittaisin kyseisen mekon niin laittaisin sen omiin kihlajaisiini.

Olemme poikaystäväni kanssa seurustellut jo useamman vuoden ja meille tuli hieman vaikea hetki tässä suhteessa. Vaikeista ajoista huolimatta löysimme toisemme uudestaan eli vaikeuksien kautta voittoon. :) Ja olemme päättäneet kihlautua ja mikä sopisi paremmin kihlajaismekoksi kuin tuo upea karkkiunelma! Ja varmasti avopuolisokin yllättyisi jos näkisi tuon upean mekon päälläni juuri sinä tärkeänä päivänä. :)

Time
273/852 | 

Haluaisin osallistua mekon arvontaan.

Olen pukeutunut monia vuosia samanlaisiin vaatteisiin; huppari-, farkku- ja t-paitalinjalla on vedetty vuosia. Nyt tämä yksitoikkoinen tyyli on alkanut tympiä ja haluaisin alkaa pukeutua rohkeammin. En olisi itse osannut valita sydänmekkoa, jos sen kaupan rekillä näkisin, joten olisi hauskaa rikkoa omia rajoja pitämällä mekkoa, joka on räikeydellään täysi vastakohta omaan tyyliini.

Nash
274/852 | 

Osallistun suloisen sydänmekon arvontaan! Tuo kuuluu ehdottomasti vuosipäivätreffeille paremman puoliskon kanssa, suunnitelmissa on mennä katsomaan sinfoniaorkesteria ja vaatekaapista puuttuu Se Täydellinen vuosipäivämekko. Aivan ihana!

Peppi
275/852 | 

Mekon arvontaan haluaisin osallistua. Sanotaanko näin, että mihin juhlaan tuo mekko ei sopisi!? Ihan mahtava! Ratkaisisi varmasti monta asukriisiä! Kiitos mahtavasta blogista ja hyvää loppusyksyä!

Irene
276/852 | 

Osallistun sydänkuvioisen mekon arvontaan! Olen tällä hetkellä vaihdossa Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Keväällä olen menossa Washingtonin osavaltioon hostäitini sisaren tyttären häihin, jota on odoteltu elokuusta asti. Olisi ihan mahtavaa ja teemaan sopivaa pitää yllä tuota Versacen luomusta! Teininä ja etenkin vaihtarina kun mihinkään noin exclusiveen ei normaalisti varaa olisi.

Katti
277/852 | 

Osallistun mekon arvontaan:

Mekon ottaisin mukaan Kuuban matkalleni. Herranen aika miten täydellinen salsa-mekko! Bootylicious! :D olisi myös täydellinen sinne sikäli, että mulle ja elämäni rakkaudelle tulee merkkipäivä matkan aikana, niin johan on teemaan sopiva! Seksikäs ja viettelevä! Varjelisin sitä kuin aarretta. Vaatteeni ovat lapsiani ja heyyyy, tää on mun elämäni eka kerta kun osallistun mihinkään blogin arvontaan. :D Tuo mekko (ja varsinkin kengät, mutta nyyh liian isot) sytytti oikein toden teolla!!! Lets be armeliaita ja toiv annetaan mun voittaa, IN THE NAME OF LOVE! :D <3

Anniinnaanni
278/852 | 

Mekon arvontaan osallistun!

Asun Englannissa jossa tunnetusti tytöt pukeutuu todella näyttävästi lähtiessään juhlimaan, joten olisihan se hienoa säväyttää tuollaisella mekolla normaalin suomitytön farkut ja t-paita lookin sijasta :)

ennu
279/852 | 

Mekko!! Mekon arvontaan pliis!

Kokokin olis just passeli, joten varmaan ihan ekana mekko pääsisi siskon jouluhäihin. Iiks.

Heli
280/852 | 

Sydänmekon arvontaan.

Oioih, katselin jo edellisessä(?) postauksessa tuota mekkoa ja mietin että tuo pitää käydä ostamassa sitten, mutta ei vain kaksi kappaletta?! :D No jos arpaonni suosisi tällä kertaa..

Mekon laittaisin varmaan joka juhliin, olen niiiin rakastunut tuohon. Ensimmäisenä laittaisin sen varmaan johonkin joulutilaisuuteen, pikkujouluihin ym. Jos edes uskaltaisin laittaa mekkoa päälle ettei se likaannu, pitelisin mekkoa kuin kukkaa kämmenellä :)

Mustaakin mustempi
281/852 | 

Mikä ihana mekko!

Minä omistan muutaman kivan mekon. Jokainen niistä on musta. Ostoksilta palatessani huomaan kassieni sisällön olevan aina tuttua synkkää ja se on alkanut tympäistä. Voi kun joskus uskaltaisin olla värikäs! Tämän mekon kanssa tekisin sen tyylillä.

Hedelmasalaatti
282/852 | 

Mekko ! Laittaisin se ehdottomasti päälle miehen kolmikymppisiin ja hieman yli vuoden päässä odottaviin omiin kolmikymppisiin. Tulis molemmista juhlista kyllä unohtumattomat tuolla mekolla !

ellu45
283/852 | 

Voisin haluta molemmat. Elikkä siis aivan sama kumman saisin. Mekko olisi auttamattomasti minulle liian pieni, mutta kehystäisin sen tauluksi-toden totta. Sellaiseen lasikaappiin, jossa se olisi ihanasti aina esillä tulevassa kodissani. Kengät taas olisivat liian isot-mutta silloin, kun haluisisn tehdä naiset kateelliseksi, laittaisin muutamat äidin tekemät villasukat jalkaan, ja johan istuisi! Näin minä tekísin.

pupu
284/852 | 

Osallistun mekon arvontaan :)

Voisin käyttää sitä vaikka serkkuni tulevissa ylppärijuhlissa, ainakin erottuisin joukosta haha..

Neiti L
286/852 | 

Voi mekko, mekko!

Pääsisi ehdottomasti juhlistamaan ylläni valmistumistani! Mainittakoon, että kyseessä on ollut elämäni haastavin (ja raastavin) prosessi, eikä loppu häämötä vieläkään. Voisi häämöttää vähän nopeammin, jos samalla saisin ihailla pientä mekkomekkosta sydämen kuvat silmissä kiiluen <3

Serena
287/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Laittaisin mekon päälleni, kun lähtisin jonkun ihanan ja suloisen pojan kanssa treffeille vaikkappa leffaan. Sitten me söisimme suklaasydämiä ja elämä olisi vaahtokarkkia! Yhdistäisin mekkoon jonkun lämpimän neuleen näin viileään aikaan. Mikäli poika olisi ihan juntti, ainakin söpö mekko lämmittäisi sydäntä... ihana arvonta!

iipa
288/852 | 

Osallistun mekon arvontaan! Pukisin sen ylleni uuden vuoden kekkereihin. Mun pitäisi siis ehdottomasti voittaa koska haluaisin pukea jotain mieleenpainuvaa ylleni kun rakas ystäväni pitää silloin läksiäiset kun muuttaa ulkomaille. Varmasti jäisin mieleen noin ihanassa mekossa!

Taika-muki
289/852 | 

Niin ja olishan tuo mekko ihan superupee uudenvuoden juhliin !! :D Viime vuonna mulla oli Minni hiiri-paljettipaita, nyt voisin kunnolla repästä ja laittaa ton paljettiunelman :D

Taika-muki
290/852 | 

Tulikohan mun ensimmäinen kommentti ollenkaan. :( Aloitetaan alusta!

Olen hirvittävän huono keksimään tällasia juttuja miksi juuri minä olisin paras saamaan jotain. Tekisi mieli repiä hiuksia päästä ja itkeä vollottaa pettymyksestä :D (Taas, koska just multa meni fb:n kirppiksellä sivu suun 40e neuleUGGit joita oon havitellu ties miten kauan) ja nyt saa jaarittelu loppua.

Toivoisin saavani mekon.

Ensiksikin se on kokoani ja nyt kun sain päähäni että se ois supermakee uudenvuoden juhliin niin en saa tätä ajatusta enää pois!! En osaa pukea sanoiksi miten kovin haluaisin tuon mekon itselleni. Toivon vain yli kaiken että voisin saada sen.

zinizanzui
291/852 | 

Sydänmekon ehdottomasti!

Se on herttainen!

Mutta hmm...mikäs tilaisuus sitten sopis neitsyttapahtumaksi noinkin spesiaalille vaatekappaleelle. Luultavasti lähtisin vaan ulos siltä istumalta kun tuon itselleni saisin, jotta saisin sen heti käyttöön! :D

Malttamaton luonne! Mutta joisin vain pinkkejä ja söpöjä tyttödrinkkejä ja välissä vaikka aina salmaria niin olisin teeman mukaisesti liikkeellä!

Hottentotti
292/852 | 

Osallistun mekon arvontaan. Laittaisin sen päälleni johonkin erityisiin juhliin, joihin menisin aviomieheni kanssa. Todennäköisesti mekko saisi kunniapaikan vaatteideni joukossa ;)

Panda
293/852 | 

Osallistuisin mekon arvontaan.

Meikäläisen vaatekaapista löytyy suurimmaksi osaksi pelkkää "tylsää" mustaa ja tummia sävyjä niin arki- kuin juhlapukeutumisen puolelta. Tuommoinen sähäkkä, kuitenkin tummaan tyyliini sopiva mekkonen olisi aika nappivalinta pikkujouluihin tai ystävänpäivähippoihin!

Tai jos vaikka repäisisin ja pukisin sen päälleni omiin valmistujaisjuhliini :'D

Vilma
294/852 | 

Osallistun mekon arvontaan.

Noin täydellistä, katseet kääntävää mekkoa käyttäisin ensi kesänä omilla 20-v synttäreilläni, jotka tulevat olemaan ensimmäiset minun omat isot synttäripippalot ikinä, vihdoin ja viimein!

Katinka
295/852 | 

Tahtoisin antaa kengät siskolleni. Heillä ei ole kovin paljon rahaa eikä siskoni juurikaan osta itselleen mitään uutta. Olisi aivan mahtavaa voida antaa nämä kauniit kengät hänelle.

Näytä kaikki kommentit (852)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla