-Kampanjapostaus-

Viisi suomalaista bloggaria tyylitteli oman Versace for H&M -asun Facebookissa käytävää stailauskisaa varten. Ideana oli rakentaa itsensä näköinen ja inspiroiva asukokonaisuus 17.11. lanseerattavan malliston vaatteista.

Rakastuin palavasti jo ennakkokuvien perusteella mustaan nahkamekkoon ja pörröiseen mustaan liiviin, joten ei tarvinnut kauaa arpoa mitkä vaatteet valitsin omaan lookkiini. Koska Versace on tunnettu ylellisenä luxusbrändinä, halusin viedä stailukseni tyyliä ronskisti toiseen suuntaan. Niitein kuorrutettu bilemekko sai kaverikseen huopahatun, prätkäsaappaat, pinkit sukkahousut ja seilorirepun.

r2H&M versace

r41

r11

H&M:n Facebook-sivulla on käynnissä äänestys bloggareiden asujen kesken, joten klikatkaa itsenne sinne ja äänestäkää suosikkianne, voitte voittaa asun itsellenne! Onnekas voittaja saa itselleen tasan sen asun, mistä on "tykännyt" eli nyt valitsemaan oma lemppari KLIK! Jos minun tykkääjäni voittaa arvonnan, hän saa nahkaisen niittimekon (jumalainen) ja pörröisen mustan karvaliivin. Noita nahkamekkoja tulee kuulemma vain muutama myyntiin, joten nyt on mahdollisuus saada se omaksi tätä kautta.

Näin osallistut kilpailuun: Osallistu tapahtumaan Facebookissa, klikkaa blogi-linkkejä nähdäksesi kenen lookista pidät eniten. Tämän jälkeen äänestä suosikkiasukokonaisuuttasi näyttämällä peukkua linkille, josta pidit eniten.
Tapahtuma päättyy 16.11. klo 15.00, jolloin arvomme kaikkien peukkua näyttäneiden kesken yhden asukokonaisuuden! Voittajalla ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Onnea kaikille arvontaan!

Kommentit (31)

villahuivi
2/31 | 

Ilmeisesti asukokonaisuudet tulevat näkyviin vasta huomenna. Parempaa mainosta H&M:lle kun ensin tänään käy klikkaamassa "I'm attendin" ja huomenna palaa "tykkäämään". Jännitys tiivistyy, keitähän muita bloggareita siellä on :)

Oliko muuten NYC:n bileisiin kutsuttu muita suomalaisia bloggareita?

3/31 | 

Oh my! Hemmetin upea asukokonaisuus, muutoin en tykännyt Versacen mallistosta vaan se oli pettymys. Löysit näemmä ne ainoat minuakin miellyttävät vaatekappaleet. :D

baya
6/31 | 

riittääkö siis pelkkä tykkääminen vai onko siis ns pakko osallistua tuohon tapahtumaankin?

mymmeli
9/31 | 

onkohan tuo nahkamekko oikeaa nahkaa vai tekonahkaa? Kun jos on oikeaa niin en sitä ehkä itselleni eettisten syiden vuoksi halua... :) Upea se kyllä on!

byhyy
10/31 | 

Mulla tuli taas suru puseroon, kun huomasin tämänkin kilpailun menevän itseltä ohi suun. En nimittäin sattumalta kuulu Facebookkiin eikä ole aikomustakaan liittyä. Samoin kävi Nina´sin kilpailun kohdalla, surettaa! Miksei meille Facebookittomille ole olemassa muuta reittiä osallistua, epistä epistä (oletan, etten ole ainoa laatuani)! Itsekin himoitsen muuten tuota nahkamekkoa, aivan upea!

byhyy kakkonen

Et tosiaan ole ainoa eikä täälläkään pienintäkään aikomusta liittyä. Ei edes näiden hienojen kilpailujen & palkintojen takia ;)

Lorenzo
14/31 | 

Hei satutko tietämään onko pörröliivi aitoa turkista? ja onko se tulossa myyntiin myös, en löytänyt sitä muiden myyntiin tulevien versace/h&m vaatteiden joukosta?

Maru
15/31 | 

Haluan osallistua sydänmekon arvontaan. Laittaisin mekon hienoihin pikkujouluihin ja minun pitää voittaa tuote, koska olen sen arvoinen.

Hannele Niemelä
17/31 | 

Ihan kamalia nämäkin kledjut, mutta yritäbn saada tyttärelleni. Harhautunut raukka tykkää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013