Dementiaosastolta päivää, olin unohtaa Citykatseen kisan voittajan arvonnan ihan kokonaan! Rauhoitin kesäajan blogiyhteistyökuvioilta yhtä lukuunottamatta ja vietin lomaa, mutta näköjään niin totaalista lomaa että unohdin sen rakkaan ainokaiseni! Hauska juttu muuten, tuon yhteistyön tiimoilta sain sähköpostia valitsemieni silmälasieni kotipaikasta, Kaliforniasta suoraan I.a.Eyeworksilta, ihan vaan kiitosviestin että päädyin heidän kehyksiinsä: "we are very excited that your choice was l.a.Eyeworks! The frames look fantastic on you!" Haha :D ihana!

Mutta pidemmittä puheitta, 100 euron lahjakortin Fenno Optiikan vapaavalintaiseen liikkeeseen voittaa:


Voittajalle lähetetty sähköpostia.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012