Olivia-lehden 6kk tilausjakson voittivat:

SP

Hanna

neiti.i

Onnea voittajille ja kiitos osallistujille!

Kommentit (4)

ninsku
1/4 | 

Moi Nelliina :)

Sun kestopigmentoinnin ottamisesta alkaa jo olemaan aikaa. Jos millään jaksat, olisi kiva kuulla ja ehkä nähdäkin miltä kulmat näyttävät nyt, ja oletko edelleen 100% tyytyväinen :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/4 | 

ninsku: olen tyytyväinen, joskin nyt oon sitä mieltä, että niitä voisi tummentaa :) olin kesällä blondi kun kulmia laitettiin ja lisäksi pelkäsin, että mitä jos en niistä pidäkään, niin siksi laitatutin hieman liian vaaleat. Ajatuksena onkin bookata Miralle tummennusaika, eli vähän lisää väriä niin sit on bueno :) pysyvyyden kanssa ei ole ollut ongelmaa, ihan samanlaiset nuo ovat kuin parantumisen jälkeen. Eli edelleen suosittelen kulmakarvakriiseilijöille suurella lämmöllä.

Maija: voi elämän kevät ja syksy tuota hesarin "laadukasta" keskustelua :D en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun tyypit vaatimalla vaatii vakavuutta ja politiikkaa TYYLIblogeihin hahahh.. vissiin mennyt viuhuen ohi koko blogien idea. Ja sitten se itsekorostus voi luoja.. "_minä_ olen Aikuinen kun en tuollaista humpuukia harrasta jaadajaada". Nämä "aikuiset" kuitenkin näyttävät ehtivän harrastaa tuuban kirjoittamista hesarin keskusteluun ;)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012