Koska noissa Marjan stailauskuvissa ei näkynyt ihana vintagemekkoni edestä päin, kuvasin sen teille itseni päällä. Mekko on vyötäröltä alaspäin tavallaan kietaisumallia, eli eteen tulee hieno rypytys ja halkio. Kiinteän yläosan kanssa juuri oikein leikattu alaosa takaa mekolle täydellisen istuvuuden. Miksi naisellisia, hyvin leikattuja mekkoja on nykyään niin hankala löytää!


q1

q1


vintage mekko

vintage mekko

Voi kun osaisi piirtää tuostakin kaavat, tekisin heti punaisen samanlaisen! Toisaalta, eipä kaavattomuus ole ennenkään haitannut, ehkä pitäisi vain alkaa kokeilemaan. Arvatkaa tuliko lievästi kesäfiilis kun veti ylleen tuon kyseisen mekon... enää puuttuu lierihattu, puisto, viltti ja sangria. Huokaus.

Kommentit (16)

kaisu
1/16 | 

Kaunis mekko :)

Minkä pituinen muuten olet? Itse kun on pitkä niin vaikea löytää sopivia mekkoja jotka ei olisi liian mini..

2/16 | 

Hyvin tulee kyllä kurvit esiin tuolla! ^^ Ja noin täydellistä sinistä kukkakuosia harvoin löytää.. sellaiset, joissa kukat on pientä nyperrystä, ei herätä yhtä hyvin huomiota.

rairai
3/16 | 

Niinpä! Olen etsinyt jo vuositolkulla kaunista kietaisumekkoa, mutta eipä ole näkynyt :(

4/16 | 

Toi mekko on kyllä ihan uskomattoman kaunis. Kaipailisin myös nätisti leikattuja mekkoja ja vaatteita muutenkin, mutta niitä saa metsästää tosissaan. :) Ja onnittelut vielä big-giant-pokaalista! Ansaitsit voittosi! :)

5/16 | 

Leikkaus on todella kaunis, olen itse etsiskellyt leikkaukseltaan samantyylisiä mekkoja, mutta eipä ole löytynyt! Oikeassa olet, ei sellaisia näköjään tehdä enää, ainakaan joka päivä :)

lindarlindar
9/16 | 

Mulla on sellanen vintage-mekko, jossa on kovin samantyylisiä kukkia, mutta parissa eri vaaleanpunaisen sävyssä. Sain sen ilmatteeksi ja se on käsintehty. Se on mun lempivaate! Ja kaiken lisäksi vielä istuu kuin... hyvinistuva hanska, mikä on aika harvinaista. Ens kesänä on luvassa juhlat ja meikäläisen vaatevalinta on uskomattoman helppo. Kukkamekot <3

14/16 | 

Onneks olkoon vielä voitosta! Mä en ite oo nähny yhtäkään jaksoo, kun ei oo telkkaria ja oon huono kattomaan ohjelmia jälkeenpäin netistä, mut mun eksä (!) soitti ja kerto sun voittaneen, ennen ku ehdin lukea sitä täältä :D Ehkä mä voisin kattoo ton jakson lauantain ratoks, jos se on vielä netissä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012