Perinteisesti tähän aikaan vuodesta on aika tehdä pieni katselmus kuluneen vuoden asuihin. Mylläsin eilen illalla kuvakansioita ja olin oikeastaan aika hämmentynyt siitä, miten vähän asukuvamateriaalia löytyi verrattuna aikaisempiin bloggaajavuosiin, kun asukuvat olivat vielä blogin pääaiheena. Nyt oli jo vähän vaikeuksia löytää postaukseen materiaalia!

Toinen huomio oli väistämättä se, että asukuvablogin pitäminen selvästi kannusti olemaan luovempi pukeutumisen suhteen. Nyt on nähtävissä hienoista laiskuutta, eikä oman vaatekaapin täysimmittaisesta hyödyntämisestä ole tietoakaan. Ilmainen vinkki, jos haluat panostaa pukeutumiseen, pidä asupäiväkirjaa. Vaikka yksityistä sellaista, joilloin näet mitä olet käyttänyt vuoden aikana. Se kannustaa olemaan luovempi, mutta samalla käyttämättä jääneet vaatteet on helppo tunnistaa. Niistä on helpompi luopua, kun ihan konkreettisesti toteaa, että niitä ei tule käytettyä.

Minulla on tapana hillota vaatteita kaapissani ikuisuuksia, vaikka en koskisi mekkoon kolmeen vuoteen. En ole vielä oppinut luopumaan. Vaatteen upeus ei nimittäin tarkoita sitä, että sitä oikeasti käyttäisi. 

Mutta sitten itse aiheeseen, pukeutumishommia tammikuusta kesäkuulle. 

Tammikuu:

Helmikuu:

Maaliskuu:

Huhtikuu:

Toukokuu: 

Kesäkuu:

Olen keskittynyt selvästi pelkkiin hattuihin tänä vuonna, mutta eihän sen pitäisi olla este muulle pukeutumiselle. Mitä järkeä on omistaa kauniita mekkoja, jos niitä ei käytä. Note to self: nyt sitten nainen, ryhtiliikettä kehiin :D Kauniin vaatteen pukeminen ei vie yhtään sen enempää aikaa kuin tylsän trikootunikan pukeminen. 

Ilahduttavaa oli kuitenkin huomata, että kenkärakkauteni ei ole jäänyt kiireen jalkoihin, asuissa vilahteli paljon lempikenkiäni, joista saan paljon iloa arkeen. Tämä korostuu vielä enemmän kesän ja syksyn asuissa, talvikausi ja kevätloska tuo aina omat rajoitteensa. Kengät 4evö!

Kommentit (7)

Daisy
1/7 | 

Vuosikausia blogiasi lukeneena oon huomaavinani, että tyylisi on aikuisempi kuin ennen. Asiapenttivaatteita kuten jakkuja ja skarppeja takkeja näkyy enemmän kuin ennen. Tai sitten oon itse kasvanut ja kiinnitän niihin enemmän huomiota. Miten päin vaan, hyvältä näyttää edelleen :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Olen ihan samaa mieltä, asiapenttiys on nostanut päätään aika vahvasti :D Toisaalta olen kiinnostunut enemmän ja enemmän 20-luvun tyylistä entisen suosikkini fiftarin sijaan, ja se on tuonut mukanaan kapeampia linjoja ja pidempiä helmoja, tämäkin osaltaan selittää. En ainakaan myönnä että se olisi vain laiskuutta ja tätiytymistä :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Jenni-Emilia
2/7 | 

Ihania tyylejä! Pakko muuten kysyä, että kannattaako sun mielestä Minna Parikan korkkarit ostaa normikoossa? Normikokoni on 39, mutta joskus korkkarit istuvat paremmin kokoa pienempänä. Mietin siis Raquel-kenkiä häihini ensi kesäksi. Kiitos jos jaksat vastata! <3

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Parikoissa vaihtelee koot aika tavalla mallista riippuen. Raquelit ovat mielestä hieman pientä kokoa, eli niistä minulla on kokoa suurempi (41) kun yleensä käytän Parikoista aina kokoa 40. Raqueleistakin se 40 kyllä sopii ja mustat löytyy koossa 40, mutta ne alkavat päivän mittaan tuntua hieman ahtailta. Parasta tietysti jos pääse jonnekin sovittamaan :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Jenni-Emilia

Kiitos vastauksesta! En siis tilaa netistä vaan käyn Helsingin reissulla sovittamassa kenkiä liikkeessä. Ihanaa vuotta 2017!

Vierailija
3/7 | 

Olipa ihana eksyä blogiisi pitkästä aikaa! Jotenkin on jäänyt lukeminen blogimuuton myötä, tosin tulee ehkä nykyään luettua blogeja muutenkin aiempaa vähemmän...

Selasin blogiasi nyt aamulla lähemmäs pari tuntia ennen herätyskellon soittoa. Virkistävää lukea pitkästä aikaa näin hyvin kirjoitettua ja elämänmakuista "vanhan ajan" blogia ?

Pitää muistaa vierailla useammin tästä lähtien. Kiitos, kun kirjoitat. Hyvää uuttavuotta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010