Sitten vielä toinen puolikas vuodesta 2016. Tälle loppuvuodelle osuu omia lempiasujani huomattavasti enemmän kuin alkuvuoteen, näiden kansioiden pöyhiminen ei ollut ihan niin tuskaa kuin eilen. Olen syksyihminen, siitä ei vaan pääse mihinkään. Elämässä ylipäätään syyskausi on minulle helppoa ja luovaakin aikaa, kun taas kevät yhtä tarpomista. Hauskasti sen näkee jopa vaatteista :D

Hattujen voittokulku senkun jatkuu, eikä sille ole loppua näkyvillä. Olen niin kotonani hattu päässä, pidän kaikenlaisista hatuista. Paitsi lippiksistä, kukaan ei voi näyttää niin typerältä lippiksessä kuin minä. Miettikää Hyacinth Bucket lippiksellä, that's me.

Heinäkuu:

Elokuu:

Syyskuu:

Lokakuu:

Marraskuu:

Joulukuu:

Tämä toinen puolikas on tottavie enemmän minua, kukkakuoseja ja edes hieman väriä, joskin yleisilme on aika tumma edelleen. Joskus vuosia sitten pukeuduin vain mustaan, enkä aio palata takaisin sille tielle vaikka värikkäältä polulta välillä lipsunkin. Olen moneen kertaan todennut ihan käytännössä miten paljon energiaa saan väreistä, joten niitä kannattaa ehdottomasti suosia sekä sisustuksessa että vaatteissa. Helppo tapa vaikuttaa omaan fiilikseen positiivisesti :)

Ps. vuoden 2016 asut tammikuusta kesäkuuhun löydät täältä

Kommentit (10)

~Marion~
3/10 | 

Upeita asuja - ja valloittavia hattuja! :) Etenkin tuo keltainen villakangashattu on täysi kymppi, kenen suunnittelijan se olikaan?

Itse olen auringolle tosi arka, mutta ainoa lätsäni on, öh, lippis. :D Lenkillä ja ulkoillessa se menee, mutta hameiden ja muiden kanssa pitäisi löytää muita vaihtoehtoja... 

lusene
4/10 | 

Olet kyllä upea ilmestys mihin vuodenaikaan tahansa. Olet inspiroinut minua pukeutumisen saralla jo muutaman vuoden eikä tosiaan tarvitse ihmetellä, miksi :)

atomi
5/10 | 

Hienoja, persoonallisia asuja taas kerran :) Sinulla on todella oma upea tyyli. Vaatehuoneen ajoista kaipaan niin diy-asujasi ja aktiivista kommenttiblogiasi. Muistan eräänkin kaukahuivisysteemin vuosien takaa, jonka tuunasit vetoketjuilla ja kerroit ohjeet myös lukijoille. Ja muuan tekemäsi iltapuku joihinkin pohjoisessa vietettyihin hääjuhliin..se oli mykistävä yksinkertaisuudessaan...mutta ymmärrän hyvin, ettei ruuhkavuosiäiti ehdi samalla lailla itselleen ompelemaan eikä varmaan näin monen blogivuoden jälkeen jaksa vastailla kysymyksiin. Mutta nämä aikuisemmat asusi pukevat sinua aivan yhtä hyvin kuin aikaisempien vuosien asut. Tykkään :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Mäkin kaipaan! Tämä nykyaika on ihan käsittämätöntä, ei aidosti meinaa tunnit vuorokaudessa riittää ja ompelukone tuijottaa syyllistävästi yläkerrassa joka kerta kun juoksen siitä ohi :D

Sinä olet yksi pitkäaikaisimpia kommentoijiani, aivan ihanaa että olet jaksanut mukana näin pitkään, olen todella otettu <3

Kommentteja yritän räpiköidä täällä aina parhaani mukaan, mutta tämä nykyinen pohja ei tee sitä kovin helpoksi, elän toivossa että siihen saadaan parannusta ettei vastaamiseen mene enemmän aikaa kuin itse postauksen kirjoittamiseen, missä ei ole mitään järkeä.

Parasta uutta vuotta Atomille :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010