Viimeinen kokoelmapostaus, lupaan! Tosin nämä postaukset ovat kautta aikain olleet blogin suosituimpia ja toivotuimpia, ehkä tällä tavalla kiireinen lukija voi skipata koko vuoden postaukset ja vilkaista meikit, ketjut ja vyöt kerralla :D

Jos asukokonaisuuksien suhteen minulla on ensi vuoteen vähän petrattavaa, niin onneksi edes asusteet ovat olleet vuonna 2016 jokseenkin ajantasalla. Edes kiire ei saa minua luopumaan korkkareista ja värikkäistä asusteista, ehkä se on tapa säilyttää edes vähän omaa itseä matalalennon keskellä. Oi ihanat korkkarit, käsilaukut ja hatut.

Jos tyttärelleni ei satu osumaan sama kengänkoko kuin minulla, se on aika kurjaa hänelle. Minulla ja omalla äidilläni on täsmälleen sama kengännumero, joten pidetään peukut pystyssä. Elän toivossa, että Anni voisi hyödyntää myös laajaa vaatekaappiani (erityisesti suomalaisten suunnittelijoiden upeita vaatteita ja asusteita), mutta tietenkin nuorilla tulee olemaan 15 vuoden päästä ihan omat kotkotuksensa :)

Mahtavaa vuotta 2017, se alkaa nyt!

Kommentit (6)

Marsarsa
3/6 | 

Siun asusteet on vaan niin kauniita!!

Tuo Annista ja vaatteidesi hyödyntämisestä toi mieleen viikonloppuna mieheni lähes 6-vuotiaiden kaksostyttöjen suusta kuulemani lauseen: "Kun sie kuolet, ni myö voidaan sitten käyttää kaikkia näitä siun vaatteita ja koruja ja kenkiä!" Toivottavasti he ovat riittävän isoja käyttääkseen niitä ennen kuin kuolen ja pääsevät käyttämään vaatteitani, joista monia on käyttänyt (vielä elossa oleva) äitini ennen minua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011