Koska kyseessä on minun oma rättiblogini, en voi olla tekemättä vielä perinteistä asusteet ja muut tilpehöörit kokoelmapostausta vuodesta 2018. Olen parantumaton kenkäfriikki, ja vahvasti sitä mieltä, että nättien kenkien jalkaan sujauttaminen ei vie arkisin yhtään sen enempää aikaa kuin tylsienkään. Joten valinta on helppo - nätit kengät, kiitos, jos olosuhteet vain sallivat. 

Kenkien lisäksi olen hattujen ja muiden hiushärpäkkeiden kannattaja, sillä mikään ei pelasta tehokkaammin huonoa hiuspäivää. Lisäksi olen tosi laiska laittamaan tukkaani, joten hattu on helppo valinta. 

Luulisin, että jos minun pitäisi valita asusteiden ja vaatteiden välillä, valitsisin asusteet. "Niina, valitse käytätkö loppuelämäsi mustaa perusmekkoa ja saat valita mitkä tahansa asusteet vs. saat käyttää mitä tahansa vaatteita, mutta jalassasi on ikuisesti mustat perusavokkaat ja hatut sekä korut on kielletty kokonaan. Kumman vaihtoehdon valitset?"

Toivotaan, että tähän ei koskaan päädytä, ja saan pitää sekä mekkoni että kenkäni. Tämä pidemmittä puheitta asustevuosikatsaus tammikuusta kesäkuuhun:

TAMMIKUU

HELMIKUU

MAALISKUU

HUHTIKUU

TOUKOKUU

KESÄKUU

Kommentit (3)

Katja kysyy
1/3 | 

Hei, huhtikuun kuvissa huomiotani kiinnitti (kaiken muun ihanan hörsylän ja minnaparikan lisäksi) tuo nahkainen reppu! Se on tismalleen sen mallinen, mitä olen metsästänyt jo vuosikausia Suomesta ja ulkomailta! Muistatko, mistä se on ostettu?

Katih
2/3 | 

En voi olla hymyilemättä, kun näen nuo hauskat tupsusaappaat. :) Hienoja asusteita muutenkin, Barbie-uikkari on kuin karkki.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010