Perinteinen vuoden asut kootusti -postaus, osa 1 - tammikuusta kesäkuuhun 2018. Kulunut vuosi toi mukanaan yllättävän paljon housuja mekkojen rinnalle, ja vaihtelu on virkistänyt. Tai ehkä syynä on se, että löysin vihdoin sellaiset housut joista aidosti pidän, pitsillä kuorrutetut tottakai. 

TAMMIKUU

Talvikuukaudet ovat yleensä yhtä tuskaa tällaiselle visuaalisuus ennen käytännöllisyyttä -pukeutujalle. Olen keski-ikäistymisen jälkeen järkevöittänyt suhtautumistani lumeen, mutta lopultakin melko vähän. Edelleen rakastan kukkamekkoja kesät talvet, kuten 20 vuotta takaperinkin. Jotkin asiat eivät muutu :)

HELMIKUU

Kun pöyhin vanhoja asukuvia, tämä seuraava jäi eniten mieleeni. Tässä on koko puolivuosikkaan lempiasuni! Punaiset leveäpunttiset housut ja valkoinen polkadot-paita. Pitäisi käyttää enemmän leveäpunttisia housuja.

MAALISKUU

Maaliskuu on usein vähän masentava pukeutumiskuukausi. Ei ole vielä tarpeeksi lämmin kivoille takeille, ja mieli on mustana kuluneen talven jäljiltä. Pahimpia ovat ne hetket, kun lumi sulaa ja sitten seuraavana päivänä pyryttää taas lisää 30 senttiä valkoista massaa. Tässä vaiheessa valon kaipuuni on musertavaa, ja ajelehdin hälläväliä-huppareiden syvimmissä vesissä.

Joka vuosi sama juttu, hiton maaliskuu. Olen kuitenkin todistettavasti onnistunut pukemaan edes pari kertaa jotain mekon tynkääkin. 

Tämä seuraava Zaran takki on vuoden yllättäjä. Se on niin outo karvahihoineen kaikkineen, mutta silti ihan täydellinen. Omalla kohdallani toistuu usein seuraava kaava: epäilen jonkin asian ostamista, koska se on liian outo, ja lopulta tämä outo on kaikkein käytetyin vaatteeni. Lämpenen hitaasti, mutta lopulta rakkaus on palavaa :D

HUHTIKUU

Neljäs kuukausi kului osittain hieman eri maisemissa, kun lomareissumme kohdistui Kanarian aurinkoon. Pitkän talven jälkeen oli ihanaa upottaa varpaat tulikuumaan hiekkaan ja nauttia valosta, kepeistä pitsimekoista ja merituulesta. Palattuamme takaisin Suomeen, kotona odotti jo kevät. Huhtikuu on toivoa täynnä! 

TOUKOKUU

Toukokuu on oiva esimerkki siitä, kuinka jumitan tiettyihin asusteisiin pidemmäksi aikaa. Käsilaukkua olen näköjään vaihdellut tasan puuterivaaleanpunaisen Maxinen ja River Islandin pinkin pikkulaukun välillä. Mutta toki vaaleanpunainen on hieno väri asusteissa, niin pastellisävyinä kuin voimakkaampina väreinä. 

KESÄKUU

Krhm.. ehkä hieman samaa havaittavissa kuin toukokuussa, sama laukku koko kuukauden. Eikä siinä sinänsä mitään väärää ole, mutta minun pitäisi ehdottomasti hyödyntää kauniita laukkujani enemmän. Syyhän on oikeasti vain puhdas laiskuus, en muka ehdi siirrellä tavaroitani veskasta toiseen. 

Tämä Lindexin punoslaukku on kuitenkin yksi viime vuoden paras ostos, joka toivottavasti kestää hyvänä pitkään. 

Kyllä huomaa, että kesäkuussa julkaistiin Nelliina & Suuri Käsityö -lehden mallisto. Asuin tuossa valkoisessa liehumekossa koko kesän, ja tein siitä myös pastellisävyisen paljettiversion. Ompelua odottaa myös musta kangas. Kimonohihainen mekko on yksi kaikkien aikojen suosikkimalleistani.

Näin vuoden pimeimpänä aikana on hyvä pysähtyä omenapuun kukinnan ja säihkyvien paljettien äärelle.

***

Se on vuoden 2019 ensimmäinen päivä! Hienoa uutta vuotta vuotta kaikille!

Kommentit (3)

Maira
1/3 | 

Hah mua naurattaa tuo sun ”Omg sama laukku koko kuukauden!” :D Nimim. Sama laukku koko ajan niin monta vuotta, että se menee rikki.

emminuorgam
2/3 | 

Hassua, tuo karvahihatakki on myös se, jota olen eniten kadehtinut ja yrittänyt kirppikseltä metsästää jotain saman tyylistä. Ja nyt tajusin ettei se edes ole mikään vintagehelmi! :D Mutta aivan ihana kaikessa outoudessaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat