Lempiosioni: vuositsekkaus asusteisiin ja kenkiin! On ihan äärimmäisen harvinaista, että myisin eteenpäin kenkiäni tai asusteitani, sillä kiinnyn niihin ihan liikaa. Jos ottaisin järjen käteen, laittaisin välittömästi kenkäkirppiksen pystyyn. Mutta sulatellaan ajatusta vielä. Kymmenisen vuotta. 

Tammikuu

Asusteiden osalta tammikuu oli ihan tyhjä, sillä olimme lähes koko kuukauden remonttia paossa. Minulla oli mukana kaksi laukkua (musta Maxine ja tämä vihreä pienempi veska) sekä Palmrothin luottosaappaat. Yllättävän hyvin pärjäsi noillakin. 

Helmikuu

Pakkaskuukausi meni myös aina minimivarusteilla, johtuen varmastikin juuri pakkasesta. Muutamaan illanviettoon luistelin korkkareilla, mutta muuten kuljin muistaakseni Palmrothin saappaissa. 

Maaliskuu

Tässä kuussa otin selvästi takaisin alkuvuoden asusteettomuuden :D VÄRIÄ!

Huhtikuu

Talven taittuessa lopullisesti oli aika ottaa esiin pikkukengät, ihanaa!

Toukokuu

Minna Parikan Caracalit ovat aina käsillä, sekä punavalkoisina että mustavalkoisina. Myös korkeammat pupunkorvakengät olivat koko ajan käytössä. 

Kesäkuu

Hellou släbärit! Olen käyttänyt noita Parikan pinkkejä sandaaleja viitisen kesää (?) eivätkä ne mene miksikään. Aluksi suojelin niitä mökkireissuilta, mutta viimeiset pari vuotta ne ovat olleet aina mukana rantahiekassa, mökkisaunalla ja ihan missä tahansa kuljenkin. Timanttista laatua ja istuvat jalkaani täydellisesti. 

Ensimmäiseltä puolelta vuodelta jäi erityisesti mieleen nuo itse tekemäni hatut. Klujin koko kesän Tom of Finland -hatussa ja tuossa mustavalkoisessa hellehatussa. Uuden opettelu on aina innostavaa ja alkuvuonna mielenkiintoni kohdistui hattuihin. Hankin loppuvuonna myös hattutukin naapurikylän puusepältä, joten pian alan opettelemaan villakangashattujen muotoilua. Kun ei kerran kurssitarjontaa ole aiheen ympäriltä näkynyt, opettelen sitten itse. 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

On teillä oltava paljon säilytystilaa kaikille noille asusteille, kengille ja vaatteille.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010