Tässä vielä loput asuste- ja kenkähommat heinäkuusta joulukuun loppuun. Asusteet ovat pukeutumisen suola ja pippuri, joihin toivoisin ehtiväni panostaa enemmän. Saan niin paljon positiivista energiaa arkeen värikkäistä kengistä ja koruista, että siihen kannattaisi satsata jokunen minuutti päivässä. 

Heinäkuu

Ei ainakaan puutu väriä loppukesän asusteista! Harmittaa aivan älyttömästi nuo Supergan supersöpöt tennarit, joihin jalkani ei vaan totu. En ole ehkä silti valmis vielä luovuttamaan. 

Elokuu

Elokuusta jäi erityisesti mieleen iloinen jälleennäkeminen Uhana Designin siksak-huivin kanssa. Otin sen mukaan Islantiin ja tuli tottavie tarpeeseen!

Syyskuu

Tämä on lempikuukauteni. Helle on takana ja pakkaset vielä edessä. Se antaa valtavan paljon tilaa pukeutumiselle ja asustamiselle! Hattuja, sukkiksi, saappaita, korkkareita, kaikki käy. Minun puolestani syyskuu voisi kestää puoli vuotta. 

Lokakuu

Tämä taitaa olla virallinen Niina neuloo -kuukausi :D kuvissa vilkkuu paljon itse neulottuja asusteita ja enimmäkseen paksuista langoista, sillä olin vasta neulomisharjoittelun alkumatkalla. Kasin puikoista on jo siirrytty kakkosiin, jee!

Marraskuu

Virallinen pikkujoulukuukausi oli tänä vuonna säihkyvä. Käytin glitteriä enemmän kuin koko vuonna yhteensä! Aina mielummin överit, jos vaan mahdollista. 

Joulukuu

Viimeinen kuukausi meni ihan ääripäästä toiseen. Käytin sekä avokkaita että karvabootseja, keli vaihteli niin rajusti kuukauden aikana. Mutta ihan mukavaa, ei tule tylsää. 

Se on siinä. Nyt on koko vuosi kerrattu niin vaatteiden kuin asusteiden osalta. 

Kiitos paljon blogivuodesta 2019 <3

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010