Poikettiin ensimmäistä kertaa tänä kesänä mökillä. Ihan vaan muutaman tunnin piipahdus, grillaamassa, saunomassa ja uimassa. Tai no, muut uivat ja saunoivat, minä en keuhkoputken- ja poskiontelotulehduksen kanssa vielä tohtinut. Parempi syödä ensin lääkekuuri loppuun ja saada taas happea, kun olen viikon verran hengittänyt noin 5 prosentilla keuhkokapasiteetista. 

En suostu enää astumaan ulos tästä farkkuhaalaristani. Voiko täydellisempää vapaa-ajan vaatetta enää olla! Helppo hyppiä niin 2-vuotiaan perässä hiekkalaatikolla kuin kyykkiä rikkaruohojen perässä puutarhassa. Tässä haalarit paritettuna Leviksen klassikkoteepparin kanssa. Olisin voinut olla täsmälleen samassa vaatekerrassa vuonna -91.

Kevät on kirinyt täällä meidän suunnalla parissa päivässä ihan silmissä, nurmikko humahti kunnon kasvuun ja puihin tuli vihreää heti kun lämpötila kipusi 26 asteeseen. Ihan erityisen onnellinen olen nokkosen kasvupyrähdyksestä, on taas hortoilun aika. Villivihanneskausi on kevään paras juttu. Ensimmäisistä nokkosista surautin smoothiet koko seurueelle ja seuraavaksi ajattelin leipoa nokkospiirakkaa. Myös raparperikausi on jo korkattu, ensimmäinen raparperiherkku on joka kevät yhtä erityinen. Erityisen hyvää siis. 

Toivottavasti teillä on ollut aurinkoinen ja ihana viikonloppu!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010