Naurattaa jo valmiiksi tämän postauksen kirjoittaminen, mutta harvoin kokee näin suurta heurekaa tuunausrintamalla. Käyttämättä jäänyt mustavalkoinen neulehame oli viittä vaille kokemassa kohtalonsa, kun keräsin kirppisvaatteita kaapistani. Hametta käsissä pyöritellessäni tulin miettineeksi, että sehän on periaatteessa kuin pyöröhuivi. Ainoastaan tiukka vyötärökuminauha oli esteenä.

Eipä siinä sitten muuta kuin niksnaks vyötärökuminauha veks ja tadaa, pyöröhuivi oli valmis. Tässä on kyllä selvästi potentiaalia vaatetuunauksen Niksi-Pirkka vinkiksi kaikessa helppoudessaan :D "Naiset, näin puette hameen kaulaanne!"

Niin humoristiselta kuin hame kaulassa kuulostaakin, tästä tuli oikeasti tosi kiva. Ja aivan takuulla saa enemmän käyttöaikaa näin. Nimim. istun täällä hamehuivi kaulan lämmikkeenä parhaillaan!

Kommentit (5)

Ellukoo
2/5 | 

Vau! Eipä uskoisi että tuo huivi on oikeasti hame! Ihan kuin olisi kaulurina syntynytkin :) Täytyykin katsoa omat käyttämättömät hameet, voisiko joku niistä uudelleensyntyä huivina! Kiitos kivasta vinkistä :) 

Eveliina J.
3/5 | 

En olisi kyllä itse keksinyt tuollaista!!
Ps. Täällä olisi yksi postaustoive: miten ja mistä kaikkialta etsit ja löydät (vanhempien mallistojen) parikoita? Olen saanut päähänpinttymän yksistä muutaman vuoden takaisista parikoista, jotka haluaisin ensi kesänä häihini.

Semmi
4/5 | 

Hyvältä näyttää! Itse oon tuunannut ohuen torkkupeiton jättihuoviksi/ponchoksi, kun en löytänyt mistään muuten mieleistä. :D

Johki
5/5 | 

Moikka!

Ei nyt liity tähän kyseiseen postaukseen muutoin kuin kierrätyksen kautta, mutta halusin nyt vaan vihdoin kysyä sulta vinkkejä kirppariostoksia koskien.
Miten yleensä käsittelet käytettynä ostetut huonekalut, muut esineet ja vaatteet ennenkuin otat ne käyttöön? Ja nimenomaan tuholaishyönteisten leviämisen ehkäisemiseksi. Itse olen myös todella rakastunut vanhoihin huonekaluihin ja rakastan ostaa vaatteita kirppiksiltä, mutta olen kokenut kunnon turkiskuoriaishelvetin, joten en enää millään uskaltaisi ostaa vaatteita ja huonekaluja käytettynä. Tää sotii tosi pahasti omaa ideologiaani vastaan, koska haluaisin olla mahdollisimman eettinen ja ekologinen kuluttaja, plus että kaikki retro ja vintage on lähellä sydäntä.

Sulta on varmaan kysytty tätä jo, mutta en löytänyt hakutaidoillani mitään aiheesta. Kysyn juuri sinulta siksi, että olen blogisi vannoutunut seuraaja ja uskon, että sulla on varmaan konstit hallussa :D Pelkästään randomisti googlettamalla nyt löytää vaikka minkälaista mielipidettä, mutta haluaisin saada juuri sinulta vinkkejä tähän. Olen meinaan ihan ahdingossa oman kokemukseni mukanaantuoman hysterian kanssa :’D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010