En voi uskoa että löysin vihdoin koko sarjan!


b2

b2


b3

b3

Hurraa!!!!

Kommentit (19)

3/19 | 

Meitillä on tuollainen kapea peltipurkki,jossa on sydännauha vain reunassa. ^^ Ja samantyyppistä tosin ilmeisesti saksalaista(?) astiasarjaa, jossa punainen pohja ja valkoisia sydämiä (teekannu, pieni kulho ja kuppi). Nuo on kyllä ihania. :)

Itse keräilen vanhaa puutaloa varten - sitten joskus..

iianna
4/19 | 

Itse ostin samantapaisia (isopurkki isoilla ja pienemmillä sydämmillä, pieni purkki pienillä sydämmillä ja tarjotin sydämmillä) 1€ / KPL!! :) Harmi vaa ettei sovi yhtään keittiön tyyliin, oli vaan söpöt.. Pitänee laittaa eteenpäin :)

Sappe
5/19 | 

Haa mulla on sarjan matala ja pyöreä keksipurkki, sain ukilta 'perinnöks' kun se kuoli. Harmi vaan et kaapissa pölyttyy, en oo keksiny vielä, mitä kaikkea siellä voisi säilyttää.

Iidis
6/19 | 

Niin ihania! Itselläni on samalla kuosilla astioita, vinguin ne äidin kaapista, kun hänellä ei ilmeisesti ollut käyttöä niille. Tällä hetkellä mulla on käytössä vain kaksi kappaletta 5dl jättimukia ja mehukannu. Lisäksi löytyy kahvikuppeja ja lautasia. Alkuperästä en tiedä mitään muuta kuin, että mummon ne on ollut ja sitten siirtyneet äidille.

Olisikohan näissä astioissa samaa perää kuin Nellyn astioissa..?

Pippuri
8/19 | 

Ei morjens! Harvoin olen kateellinen bloggaajien saamista ihanista ilmaisista jutuista, mutta nyt olen rehellisesti avoimesti pirskatin kateellinen jostakin jota ostit ise :D

Kerttu
9/19 | 

Mulla on kanssa tuota sarjaa mutta nyt on sen verran retropurkkeja ja purnukoita kerääntynyt keittiöön, etten enää vaan pysty haalimaan niitä lisää vaikka noita aina silloin tällöin osuukin kirpparilla ja huutiksessa vastaan:)

H.
10/19 | 

Ihanat!

Tuota sarjaa on olemassa vielä ainakin sellanen matala laakea "piparipurkki" ja tarjotin.

11/19 | 

Oletko nähnyt tämän? http://glitz8glam.blogspot.com/2012/04/vappuhuulet-temporary-lip-tattoos... Tulit jostain syystä heti mieleeni tämän postauksen luettuani. :)

Niin ja (ei liity nyt aiheeseen millään tavalla mutta) oletko tutustunut Nomo merkkisiin farkkuihin? Muistaakseni olet kirjoitellut muutamaankin otteeseen farkuista ja tuskaillut sitä miten vaikeaa on löytää istuvia ja sopivia yksilöitä. Nomo-farkkujen kaavat tehdään vartaloskannausta käyttäen täysin omia mittoja vastaavaksi ja hinta ei ollut edes päätä huimaava.

12/19 | 

Kiva :) Toisten kirppislöydöistä voi olla liian kateellinen, koska tietää ettei voi itse vaan mennä kauppaan ja ostaa samanlaista..

Karita
14/19 | 

Aah, vihdoinkin sellanen tunne että mullakin on jotain mitä jollain bloggaajalla! :D Löysin itse omani (keskimmäinen keksipurkki) suvun mökiltä ja pitihän se napata mukaan.

lurre
15/19 | 

Nää on kyllä ihania! Miullakin on kaks matalaa keksipurkkia, yksi korkeempi purkki yhdellä sydänrivistöllä ja kolme erilaista tarjotinta. Me loves! <3

Finventures
16/19 | 

Katoin pikasesti facebook kuvasta, et

"oho, se on löytäny retro sydän saappaat"

Luulin purkkia saappaanvarsiksi :D

Nany
18/19 | 

Aivan ihanat! Itselläni on samaa sarjaa (?) posliiniset kupit ja tassit sekä kermakko ja sokerikko. Ne kyllä mahtavan retro-tyyliset! Täytyy vaan metsästää kirpputoreja, että löytäisin näitä posliinisia kahviastioita vielä lisää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012