Yritin kuvata kimaltavia kynsilakkoja, mutta jotain karvaista tunki mukaan.

*nuuh nuuh*


*rapsuta mua*


*enough! Jatka, ja kuolet.*


Supermegahauskaa uuden vuoden aattoa, bailamos sitten vaan mutta pitäkää järki mukana! T: mummo!

Kommentit (20)

tiina

Luitko uutisen uudesta tutkimuksesta, jonka mukaan kissat vihaavat perhettään? Noiden kuvien perusteella tutkimukseen on helppo uskoa :)

Rulla

Hyvää Uutta Vuotta;) Jatka samalla mallilla paljon Nöpöä ja siinä ohessa muotijuttuja ja niitä kaikkia kivoja juttuja, jota sinulla on ollut. Bloagisi päivänpiristäjä.

minjuska

Tästä blogista on ollut tänä(kin) vuonna äärimmäisen paljon iloa! On ollut mahtavaa roikkua mukana viimeiset neljä-viisi vuotta. Kiitos siitä ja onnellista uutta vuotta!

IlonaKoo

Voi tuosta Nöbsteristä saa kyllä niin hyviä kuvia! Nuo ilmeet... :D Toista yhtä ilmeikästä kattia en tiedä. Entistä parempaa uutta vuotta!

myohmy

Aika ihana Nöpö tuossa ekassa kuvassa. Kissojen sielunelämästä ei ota kukaan selvää, mutta hyvää uutta vuotta teille! :)

atomi

Ihanaa Uutta vuotta sinulle, Sakulle ja Nöpölle! Minullekin blogisi on päivittäinen ilonaiheeni.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011