Nyt kun syksy alkaa olla virallisesti mennyttä (pakkasta hrrr), voisi tehdä pikaisen vilkaisun lempivuodenaikani garderobiin. Tänä syksynä suurta roolia näyttelivät hatut, käytin huopahattuja enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Johtuen pitkälti siitä että nyt niitä pystyi vihdoin hankkimaan, eikä ainoa hattuni ollut tuo Barcelonasta löytynyt keltainen.


Luulin pukeutuneeni poikkeuksellisen synkästi, mutta täällähän niitä värejä oli vaikka kuinka paljon. Eli värit ovat edelleen vahvasti mukana tyylissäni, vaikka mielestäni elän taas tällä hetkellä mustaa vaihetta.Kiiltonahka on kenkien ykkösjuttu. Se on sitä muinakin vuodenaikoina, mutta ihan erityisesti syksyisin. Maailmaan mahtuisi niin paljon enemmän värikästä kiiltonahkaa, erityisesti tummia syviä värejä.

Tummapohjainen kukkakuosi on ollut jo monta vuotta suosikkini, heti kun selvisin ysäriövereistä. Tänä syksynä sydämeni varasti tuo Mangon sininen kukkapaita, käytän sitä koko ajan.
Lierit, kukkakuosi ja keltainen, noihin kolmeen voisin ehkä kiteyttää tämän syksyn omalla kohdallani. Nyt olen nostanut esiin kaikki ihanat muhkeat huivini ja myssyni, talvi on toki vähän ankeaa aikaa pukeutumisen kannalta mutta ei se ihan toivotonta sentään ole. Olen oikeastaan salaa vähän tyytyväinen kun saan upota villakerroksiin, ei ole niin väliä jos tukka vähän sojottaa. Nimim. näin minimoin aamuisin ajankäytön.

Ps. moni oli toivonut juttua oikeista korseteista, tulossa on! Kiva että kysyitte, sain tosi hyvän juttuaiheen :)

Kommentit (2)

ann
1/2 | 

Ai että tätä sun tyyliä ei voi muutakun ihailla!Ihanan leikkisää ja naisellista- voikuin itse osaisi yhdistellä vaatteita noin...... Ootko ikinä miettinyt että voisit suunnitella oman nimikko vaatemerkin jossa yhdistyis noi sun kaikki tyylille ominaiset elementit ... :) :)

2/2 | 

Kivoja kuvia, ja ihania värejä tosiaan!
Barcelonasta löytää ihanan naisellisia vaatteita.

Tosin jo nyt tuntuu, että alkaa olla liian kylmä mekoile, vaikka mielelläni niitä pitäisin, mikä ratkaisuksi tähän??? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011