Vuosi vaihtui ystävien seurassa YO-talolla Tampereen suurimmissa kotibileissä. En edes muista, koska olisin ollut uutena vuotena baarissa! Tätäkään ei voi ihan laskea perusbaarikeikaksi, koska kyseessä oli suljettu tilaisuus ja paikalla oli "vain" parisen sataa henkilöä. Livemusaa, Tampereen paras taikuri ja mahtavaa seuraa, siitä oli UV tehty.


c8

c8


c4

c4


c7

c7

Maija on sininen.


c5

c5


c6

c6

Loppuun vielä bileasu.


c3

c3


c2

c2

Tänään en ole tehnyt mitään muuta kuin möyhännyt sohvalla ja katsellut How I met your motheria. Vuoden ensimmäinen päivä varsinaisessa hyötykäytössä... olen niin koukuttunut tuohon kyseiseen sarjaan! Ainakin vapaapäivä kuluu näin melko sutjakkaasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (28)

Riina
1/28 | 

Bile asusi on mahtava:) Sydänkorsetti on hauskan näköinen tuon "pallo"hameen kanssa. Onko korsetti hääpuvustasi?

Marianne
2/28 | 

Nää bileet taas "vähän" paisui, mutta aivan mahtava meininki oli. Ensi vuonna sitten uudestaan. Tuo sydänkorsetti erityisesti on aivan ihana!

Eve
5/28 | 

Mahtava asu, tuo sydänkorsetti pukee sua aivan ihanasti :) Ja tietenki aina kiva ku saa vanhoja rakkaita vaatteita uusiokäyttöön!

6/28 | 

Päivä on todellakin käytetty tehokkaasti hyödyntäen jos siihen saa sisällytettyä HIMYM-maratonin. Yksi parhaista sarjoista ever ! :)

laara
7/28 | 

Gurl U got waist!!! :O Herramunjee miten sulle on ilmestyny uskomaton vyötärö, näytät hirmu sirolta! Kerro salaisuutesi :D

Tiia
12/28 | 

Oot niin niin soma! Terveisin neljättä päivää putkeen himassa kipeenä tukka pystyssä ja olohaalari päällä :D

Kerttu
13/28 | 

Tosi hieno asu...ehkä ihan parhaita joita olen näin 3,5v blogiasi seuranneena sulla nähnyt. Täys kymppi:)

14/28 | 

Ihan huippuihana asu sun päälläsi tuo! Pienehkö vartalokateus iski tuota kuvaa katsoessa, mulla olisi itsellä syksyn mittaan kerätyt kymmenen ekstrakiloa juostavana pois...

Hyvää uutta vuotta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu