Ostin joululahjaksi siskolleni liput ysäriristeilylle, koska tiesin sen olevan napakymppi lahjamielessä. Retropoppia, ysärivaatteita ja risteilyn eksotiikkaa :D Viime viikonloppuna lähdön aika lopulta koitti. Kurvasimme Katajanokalle ja hyppäsimme laivaan. Jos pitäisi kuvata kyseistä tapahtumaa vain yhdellä lauseella, se kuuluisi: yli kolmekymppisten Goom. Laivan ravintolat tekivät myyntiennätyksiä ja meno oli sen mukaista aamusta iltaan.

Pakko myöntää, että tuo laivalla käyminen ei kuulu meikäläisen ihan ykkössuosikkiasioihin, mutta oikealla asenteella ja hyvässä seurassa selviää mistä vaan. En oikein osaa jäsennellä ajatuksiani kyseisestä risteilystä sen ihmeemmin, paikalla oli hyväntuulista porukkaa, melkein kaikki olivat panostaneet pukeutumiseen, ysäri raikasi ja tanssilattia oli täynnä 24/7. Pakettiin kuului myös päivä Tukholmassa, jonka oletin omalla kohdallani kakun todelliseksi kirsikaksi. Tukholma on mesta paikka, enkä ole käynyt siellä vuosiin! 

No. Kello kymmenen aamulla laivan ovet aukesivat ja päätimme reippaina tyttöinä kävellä satamasta vanhan kaupungin läpi cityyn. Virhe, iso virhe. Siskollani oli alkava flunssa ja hän teki kävelymatkan aikana totaalisen kuoleman. Minä olin vasta toipumassa influenssastani ja tein myös totaalisen kuoleman. Mereltä tuuli vaakasuoraan vettä, jaloissa pyöri räntämuhjua ja koko Tukholman satama-alue oli yhtä isoa työmaata. Täytyy sanoa, että jos en tietäisi miten kaunis paikka yleensä on, olisin luullut saapuvani jonnekin ihan muualle. Esimerkiksi Siperiaan.

Päiväreissua koskevat postausaikeeni Tukholmasta putiikkeineen, vintagekauppoineen ja kahviloineen jäi tällä erää tekemättä, kun keskityimme enimmäkseen pysymään elossa ja etsiydyimme ostarin suojiin lämmittelemään. Tuli pariin otteeseen naurettua vedet silmissä, että miten voi edes olla näin surkuhupaisaa menoa meidän osalta. Mutta tulipahan käytyä Tukholmassa kääntymässä ja pari asukuvan yritelmääkin tässä alla. Oikeasti tykkäsin vaatteistani tosi paljon, mutta onnistun silti näyttämään tienvarsiraadolta. Kaulahuiviparkakin roikkuu ihan surkeana.

Tästä keikasta jäi sellainen olo, että seuraava Tukholman matka täytyy tehdä kesän lämmössä ja laittaa kartalle tarkkaan kaikki kivat vintage ja second hand -putiikit. Tukhomassa on niin paljon potentiaalia, joka ei vaan tällä reissulla lähtenyt lentoon kahden keuhkotautisen toimesta. 

Siinä. Vuosikymmenen huonoin matkapostaus tässä blogissa :D Postauksen anti: ai vitsi miten tykkään noista vanhoista turkooseista nahkahanskoistani, ne piristävät minkä tahansa asun!

Kommentit (4)

Katrinsessa
1/4 | 

Oon nähnyt pari huonommankin näköstä tienvarsiraatoa, että älä huoli! :D

Se Töpö kaukaa saaristosta
2/4 | 

Sie oot aina parasta.. Ihan sama onko se Las Vegas vai Joensuu.. Täytän tällä viikolla reilun 40.. En halua ees miettii koska tulin mukaan... Siit on kauaaaaan.. Nöpömuru oli poikanen ja Vaatehuone vasta raotti oveaan. Vieläkin ihmettelen miten jäin koukkuun. Sie oot minua 30cm pidempi mutta aamu ei toiminut ilman sinua ja musta Kahvet. Olet tärkeä. Pus!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010