Vaaleansininen on yksi niistä väreistä, joita en pahemmin suosi pukeutumisessa. Olen kalkkilaivan kapteeni eli kalpea ympäri vuoden, ja vaaleansininen korostaa sitä entisestään. Eikä tämä kalpeus yleensä häiritse, vaikka fiilis välillä onkin kuin vampyyri Edwardilla auringossa. 

Viikonloppuna vietettiin kesäpäivää mökillä ja hohdin vaaleansinisenä vintage-tyylisessä H&M:n mekossa. Tämä on yksi niitä harvoja vaaleansinisiä vaatteita kautta historian, joka on läpäissyt seulan. 

Punoslaukusta (kirppislöytö) ajattelin ratkoa veks tuon kukkakoristeen, niin että laukku on mahdollisimman yksinkertainen. Toinen optio on ommella siihen kiinni jokin muu koriste, joka miellyttää silmää enemmän. Hyviä ideoita vastaanotetaan?

Jäin välittömästi koukkuun Elena Ferranten Loistava Ystäväni -kirjaan. Sain sen ystävältäni läksiäislahjaksi perjantaina. Meillä on ollut mahtava pieni kirjakerho duunissa, olen saanut valtavan määrän suosituksia ja löytänyt uusia lempikirjailijoita. 

Ei voi olla mitään parempaa kuin istua laiturilla lukemassa, kun laineet liplattaa varpaiden alla ja viereisellä lahdella ui pesimäpuuhiin jääneitä joutsenia. 

Kommentit (4)

Hennakaisa
1/4 | 

En halua ollenkaan piikitellä, vaan ihan vilpittömästi ihmettelen, miten vaaleansininen korostaa kalpeuttasi? Värioppien mukaan vaalea ja kylmä väri nimen omaan korostaa viereen sijoitetun neutraalihkon sävyalueen (ts. iho tässä tapauksessa) vastakkaisia ominaisuuksia. Eli sun ihon pitäs nimenomaan lämmetä ja tummentua vaaleansinisen mekon kanssa. Toki esim musta luo sit ihan selkeän kontrastin ihon värin kanssa, joten kokonaisuus on ikään kuin vaihtelevamman värinen eikä niin samaa kylläisyyttä ja valööriä, kuin vaalea iho ja vaalea mekko. T. Värihörhö :D

Vierailija
2/4 | 

Kivan näköinen mekko, onneksi on päätynyt kaappiin ja päälle vaikka vaaleansinistä vierastatkin! Pystyn samaistumaan lakanafiilikseen, itsekin käytän mieluummin lämpimiä vaaleita sävyjä, kalpea kun olen...
Tuli mieleen kun näköjään tykkäät mekoista, niin oletko koskaan käyttänyt Underground storessa, Miss Windy Shopissa tms. nettikaupoissa myytäviä vintagehenkisiä mekkoja? Olisi kiva tietää ovatko miten laadukkaita, kuvista päätellen istuvat ainakin nätisti myös rintavalle ja reitevälle.

Vierailija
3/4 | 

Mieleeni on pinttynyt vaaleansinisestä vain ne sukkahousut.. Palaavat tasaisin väliajoin mieleen :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010