Hah! Ei tullut vettä kuin pari minuuttia vapputorilla, mahtavaa! Syy miksi nökötän tässä koneella on se, että äijät ovat saunassa ja minä en. Uuden tatskan kanssa ei paljon parane saunoa pöh.

Parin tunnin retki vappuhulinaan keskustaan toi mukaan ruokaa, pakollisia perustoppeja että saan heivata värjäytyneet rupuset vanhat mäkeen ja... Ted Bakerin maailman ihanimman laukun! Näin pari viikkoa sitten Cottonissa eräällä asiakkaalla mustana tuollaisen muovilaukun ja kysyin salamana mistä se on hankittu. Stockmann, joten suunta oli Hämeensillan toisel puolel. Mikä herkku!


c51

c51


c31

c31


c7

c7


c8

c8


c61

c61

Mutta nyt alkaa juhlat, pitäkää itsenne naisina ja ennen kaikkea pitäkää hauskaa!!!! Ihanaa vappua!!

Kommentit (14)

2000
1/14 | 

Mitä mitä, saadankos mekin sitten kuvaa tatuoinnista? :) Aika söppänä laukku. :)

2/14 | 

Uuh! Ihana laukku! Ja hyvää vappua sulle myös! :) Vitsi jospa ruotsissakin olisi noita ilmapalloja, mut ei ... höööh! Ne tuo niinku sen instant vappu fiiliksen :)

hanna
4/14 | 

Haha voi ei, tajusin vasta tästä et olis ollu ehkä ihan jees mennä keskustaan kattelemaan hulinaa vaikken ite juhlintaan erinäisistä syistä voikaan tänä vuonna ottaa osaa :D sen sijaan oon vaan pessy pyykkiä koko päivän, oonpa hoopo! :D

Mut ah, ihana laukku! Ja just oikeessa värissä ;) Ihan pakko kysyä että miltä se haisee? :D

6/14 | 

EIKÄ toi on toi tajuttoman ihana laukku! Kuolaan aina tota Stockalla ja kaverit kattoo ku outoo ku sanon et toi on iha täydellinen :D ne ei vaa tajuu hyvän päälle ;)

8/14 | 

Hieno laukku! cybershopista ostin pienen punaisen rusettilaukun että sieltäkin saattaa tehdä laukkulöytöjä.. Hauskaa vappua

lukija
9/14 | 

Moips nelliina :) Näin sut tänään ginat tricotissa :) Meinasin tulla moikkaamaan mutta en uskaltanut. Olin se tyttö joka seisoi oven tykönä olevan paita telineen takana :)

Me
10/14 | 

Onkohan mul joku lukihäiriö? :D Luin tosta alapuolelta että "pöytävaras" ja ihmettelin mikäs se semmonen on ja tajusin vasta ku törmäsin sanaan fillari :D Mut tosi harmi joo :/

Hauskaa vappua!

11/14 | 

Äääää! Oikea vappu, voi nyyh. Olin mä tuossa kaikkien Suomi-kaverien kanssa vappupiknikillä yhdessä Pariisin puistossa, mutta munkit, tippaleipä, serpentiinit, ILMAPALLOT, missä olitte?! :( Hauskaa vappua! Niin ja näytä tatuointi!

Emppu
12/14 | 

Voinko kysyy et, mikas tuon laukun hinta oli stokkalla? Itse ostin juuri kyseisen laukun musta valkoisena lontoosta... :D

Mimi
13/14 | 

Punainen, ISO muovilaukku, uuh.. :P Itsellä on sellainen halpa miniversio, eipä ole tullut aikoihin käytettyä... Pitää varmaan ottaa se varastosta esille. Minuakin kyllä kiinnostaisi, että paljon tuollainen maksaa?? Ja hauskaa vappua! :) Täällä takapajulassa on kyllä aika kuiva sellainen, kun kylän ainoa baarikin on ollut remontin takia kiinni.. Ja tuo äijä %¤#"§ repi serpentiinit heti kaulasta pois kun olin saanut laitettua, joillakin ei ole sitten yhtään vappumieltä... :D

Kyttääjä
14/14 | 

mä en käsitä. valitatko sä ikinä kylmyyttä? vai ootko vaan niin äärettömän lämminverinen?..kun oon seurannut noita sun asuja. miten voi sukkahousuilla tareta! sä pukeudut kylmillä ilmoilla siten miten mä pukeutuisin kesällä :D .

..oon jo pitkään miettinyt ja ajattelin vihdoin rohkaistua kysymään.

toinen asia! haluaisin kovasti nähdä ne sun kulmakarvat. ei ole näkynyt niistä enää juttua. millaset ne on nyt toisen tatuointikerran jälkeen. onko valittamista. lähikuvat. kiitos (:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla