Askarteluintoni ei ota laantuakseen. Kerroin viime viikolla että sain Saaran lähettämän laukun mukana pienen kangastilkun rusetteja varten, mutta teinkin huivin. Nimesin sen We can do it! -huiviksi, onhan se aikalailla esikuvansa näköinen.


m9

m9

Huivi toimi myös hauskasti mirrinä kaulassa ja isompana rusettina hiuspantaan sidottuna. Hitsi miten pienellä vaivalla sitä voikin saada aikaiseksi hauskoja asusteita. Ja tässä on syy miksi itse säilytän minimaalisiakin ompelutilkkuja, niistä voi aina nypertää jotain. Minulla on sellainen kutina, että tilkkuhamstereita voisi olla muitakin... olenko oikeassa? Käsi ylös, jos on tapana säilyttää kaikki nauhat, eriparinapit ja tilkut "myöhempää käyttöä varten" ;)

Kommentit (20)

hheidi
1/20 | 

Oi kun on kiva huivi! Itsekin säilyttelen aina kaikenlaiset ylijäämäkankaat, napit ja sellaiset pahan päivän varalle. Voisikos tiedustella, millainen ompelukone sinulla on?

mai
2/20 | 

Varastosta löytyy 6 muovilaatkollista kankaita ja kankaan palasia... varastossa siksi kun kaappiin ei enää mahtunut. Lisäksi siellä on 2 tosi isoa laatikkoa neulelankoja. Käsityökaapissa on sitten ne ompelukoneet, nauhat, napit ym. tykötarpeisto :)

Varjosudenhetki
3/20 | 

Voi kyllä, tilkkuhamsteri löytyy!

Koulussa aina käskettiin heittämään kaikki A4-kokoa pienemmät tilkut roskikseen. Minä korjasin ne aina talteen. :)

Kotoa löytyy käsittämätön määrä pientä roipetta, jos nyt kuitenkin löytyisi jotain käyttöä-mentaliteetilla kerättynä.

sikke
4/20 | 

Itse en enää ihan pieniä juttuja jaksa säilöä, opiskelen alaa ja jos kaiken säilöisi, ei yksiööni mahtuisi enää edes sisään! Napit ja nauhat kyllä säilön, mutta ihan pienet kankaat ja langat menee surutta pois.

Saara
5/20 | 

Tosi ihana! Hyvin keksitty idea. :)

Itse olen yrittänyt hillitä tilkkujen ja muun ompelusälän hamstrausta juuri tilaongelman takia, mutta laukuissa ja muissa pienissä jutuissa ne voivat joskus olla ihan huippuja. :)

Jutta
7/20 | 

Pieniä söpöjä silkkinauhoja saa uusia paitoja ostaessaan, kun leikkaa ne henkarilenksut irti. Näitä voi käyttää pikkurusetteihin ja solmimisiin.

8/20 | 

Ihana We can do it! -huivi! Nopeasti katsottuna näytti melkein usamimilta (oon haaveillut sellaisesta kun huomasin, että H&M myy ihania kukallisia sellaisia). Tosin "pupunkorvat" on liian pienet.

Mäkin keräilen pienet tilkut ynnä muut, mutta nukenvaatteita varten. Tuo ei kuulosta oudolta, jos klikkaa mun blogiin. >:D

eveliina
9/20 | 

mä säilytän KAIKEN, tunnustan =) ja IHANA hattuviritys <3 ja huivi kanssa mutta hattu erityisesti! you go girl!

10/20 | 

Täältäkin nousee yksi käsi! :) Sekä itselle että tuonne putiikkiin tulee tehtyä kaikenlaista tilkuista ja ylipäätäänsä pienistä kangaspaloista ja sekalaisista tarvikkeista. :) oi sitä luomisen intoa kun saa tehtyä jotakin kivaa jostakin epämääräisistä paloista! Lisää vaan tällaisia postauksia kun olet noin kätevä käsistäsi! :)

11/20 | 

*käsi ylhäällä*! Mulla on monta muovipussillista kaikkee kangastilkkuja ku aattelen just et voin keksii niistä otai, mut mä en ikinä kumminkaa tee niistä mitää :::D

Nesku
12/20 | 

Kyllä,säilytän pikkutilkut ja suunnilleen kaiken vanhan vaatteen.Tila alkaa loppua kun ajanpuutteen vuoksi en ehdi tehdä valmista vaikka pää on täynnä ideaa.Silti ei harmita,monta kertaa on löytynyt juuri sopiva osa johonkin projektiin xD.Tämä on elämäntapa.

13/20 | 

o/ Säilön! Nykyään oon kyllä oppinut hieman hillitsemään säilömistä. Muuttaessa asunnosta toiseen jouduin laittamaan pari jätesäkillistä tilkkuja ja hieman isompiakin kankaita pois, kun ei ollut uudessa enää tilaa säilyttää kaikkea. Kyllä harmitti...

14/20 | 

Täällä, hep hep!! Ja huh, kuinka kamala kaaos omass akodissani onkaan, kankaita on jokaikisessä huoneessa, jopa pojan omassa huoneessa... Tosin ehkäpä saamme ystäväni kanssa oman liiketilan tänä vuonna vielä... Odottavan aika on pitkä ja toivosssa on hyvä elää, ja mitäs kaikkia niitä olikaan... Hmph, taitaa olla hieman väsymystä ilmassa, kun täällä oikein loruilemaan alan ;)

Joka tapauksessa kaunis huivi, ihanan valoisassa kuvassa!

Saara

Kukkis
15/20 | 

Mä olen ihan käsi ompelussa, mutta tämän kuvan nähtyäni ryntään ratsaamaan huivivarastoni, just tuolla laillahan se pitää sitoa :D :D

17/20 | 

Tosi kiva huivi, ja saahan siitä sen rusetinkin. :D Tilkut on parasta askartelukamaa mitä tiedän, vaikka aivan liian harvoin tulee näperreltyä mitään. Nyt iski innostus ihan 100 lasissa... Tilkkulaatikko, täältä tullaan! :)

iinuska
18/20 | 

Minä! Täältä löytyy sen sortin tilkkuhamsteri että oksat pois.. Mutta, kuten suvussamme tavataan sanoa, "sitä voi joskus tarvita jossain". :D Ihana huivi!

Sugared
19/20 | 

oioi miten ihana huivi! säkin olet ihana, blogisi on niin täydellisen piristävä, ja toivon aina että saisin edes hippasen tuosta sun elämänilosta :) ei meikäläiseltäkään elämänhalua puutu, mutta uskonpuute tän touhun mielekkyyteen iskee kyllä usein.. mutta toivon sulle ihanaa loppuviikkoa myös! :)

20/20 | 

Jepjep, täältä nousee yks tilkkuhamsterin käsi!: D mä haluun laittaa sellasen jenkki huivin tollai ;) kivan näkönen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012