No ni, johan tätä on odotettukin. Weekday avasi verkkokauppansa ovet tänään 17 muun maan ohella myös Suomessa. Tampere kiittää ja kumartaa.
"WEEKDAYn verkkokaupassa on saatavilla lähes samat tuotteet kuin merkin liikkeissäkin. Verkkokaupasta löytyvät WEEKDAYn omat mallistot MTWTFSS WEEKDAY, MTWTFSS Collection, WEEKDAY Collaborations ja Fade to W sekä ulkopuolisten suunnittelijoiden ja merkkien mallistot Cheap Monday, Back, Rodebjer, Örjan Andersson, Cedric Jacquemyn ja Christophe Lemaire, joiden jälleenmyyjänä WEEKDAYn liikkeet toimivat."

Kommentit (4)

Jennayy
1/4 | 

Siis eihän toi oo viellä auennu? Kun menee tonne sivulle tulee et 6 päivää ja jotain siihen aukeemiseen..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu