Vanhojen Parikoiden kokoelma täyttyi juuri uudella (vanhalla) parilla nimeltä Edith. Nämä siivekkäät parin sentin korolla varustetut kaunottaret ovat itseasiassa ensimmäiset laatuaan, en ole ennen törmännyt omaan kokooni. Värikin on mitä parhain eli hehkuva fuksia:

Edithistä on myös uudempi malli, jossa pohja on täysin litteä, mutta niillä ei jaksa kovin pitkään kävellä pohjan ohuuden vuoksi. Tämä tukeva vanha malli on siinä mielessä parempi, että pieni korko on todella mukava ja armollinen huonolle selälle. 

Nämä erikoisemmat värit ovat kenkäfriikin unelma, sillä vuodesta toiseen olen sitä mieltä, että arki on vielä astetta parempaa kauniit kengät jalassa :)

Kommentit (1)

Mari
1/1 | 

Nää on ihanat! Minulla on samat kengät perus nahkaisina, värinä hennon vaaleanpunainen. Jostain syystä kengät kuitenkin hiertävät jalkapöytää ja koko tuntuu ihan hippasen reilulta, vaikka Parikoissa 36 normaalisti sopii itselleni täydellisesti (ballerinat ovat usein kyllä pientä kokoa ja tarvitsen isomman koon). En oikein tiedä mitä tehdä kengille, olen kokeillut geelipohjallisia ja ne auttavat ehkä hieman... kengät ovat kuitenkin niin ihanat, etten henno luopua niistä. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010