Koska haastemekkoni roikkui eilen illalla kuivumassa käsinpesun jäljiltä, oli pakko pukea jotain muuta. Mikä ihana tunne laittaa jotain värikästä ylle neljän päivän synkistelyn jälkeen!


i2

i2

Ei mulla muuta, hauskaa torstaita! Sehän on jo melkein viikonloppu :D

Kommentit (14)

Arco iris
1/14 | 

Voi, ihanan värinen asu! Noi sinisen ja punasen sävyt sopii yhteen just eikä silleen <3

En tiedä näänkö näkyjä, mutta oletko sä lyhentänyt latvojasi? (hiuksissa :D)

2/14 | 

Sit kun sä oot jo konkari näiden mekkohaasteiden kanssa, niin tee sellanen haaste, jossa käytettävässä vaatteessa ois joku tosi haastava kuosi tai väri, niinku vaikka toi mikä sulla on tässä päällä? :)

ullis
4/14 | 

hei kuinka pitkä oot? siis ihan ilman korkoja :) itse tällaisena 180senttisenä välillä jänskää laittaa 10 senttiset korkkarit (sitä korkeammat tuppaa jäämään kaappiin...) löytyykö susta siis vertaistukea?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
5/14 | 

Arco iris: erityisen ihanalta väriltä nuo tuntui pelkän mustan käyttämisen jälkeen! Jeps, tukka pois ja linnaan :D

peps: harkitsin jossain vaiheessa punaista ruutumekkoa, että mitä siitä saisi viikon aikana väännettyä :) pitää varmaan ottaa se työnalle!

Shrek: mus <3

ullis: ulotun 178,5 sentin pituuteen että paljon et ole edellä :D mulle sellainen ns normaali arkikorko on n. 9cm ja yli 10 sentin korkoja ostan vähän harvemmin, koska huonot nilkkani eivät kestä niitä päivittäisessä käytössä, on jalka niin ääriasennossa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Mimmu
6/14 | 

Eieieieiei! Nyt meni väärin. Torstai on se päivä, kun voi sanoa kohta olevan maanantai (=True Blood)! :D

Alko mietittyttämään, että onko sulla koruja, kun ne ei koskaan mun silmiin hypi? Kaulakoruja, rannekoruja, korviksia...

+ hattu näyttää siltä, että se olis tippumassa sun päästä. :D

miia
7/14 | 

Voikun vastaisit tarvitsisin todella apuasi :( Suositteletko micro ring pidennyksiä? Mistä saisi tilattua parhaimmat? Onko Ebayssa mitään hyvää luotettavaa myyjää? Osaistko antaa mulle jonkun nimen kun ole selaillut jo pari päivää mutta on niin vaikea tietää mikä on hyvä :) 50cm haluaisin ja mulla on sellaset tuhkan väriset blondit! En oo vuoteen käyny parturissa ja tukka alkaa olemaan melko tasapaksu. Pitäisköhän leikata kerroksia että näyttäis luonnollisemmalta? Mulla on melko pakust hiukset mutta sanoisin myös että melko liukkaat. Valuuko silikonisiäsiset helposti pois :) kiitos jo avusta ja jos on mitään yli määräistä mitä tulee mieleen niin kerrothan :)!

norma
8/14 | 

Voi hitsi kun näkis sut livenä, oot varmasti niin huisin upea ilmestys!

(en ole miespuolinen tai pervo, vaan ihan normaali naislukija jonka mielestä blogisi on ihanan normaali:)

öö?
11/14 | 

^varmaan joko materiaalinsa vuoksi, vaatetta säästääkseen tai vaikkapa veden säästämiseksi jos ei ole muuta saman väristä pestävää..

Helmiina
13/14 | 

Kiitos ihanasta blogistasi.

Olen seurannut blogiasi hiljaisesti jo pari vuotta - nyt vasta aukaisen suuni ja laitan kommenttia ja vain kiittääkseni mukaansa tempaavasta blogista!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
14/14 | 

mimmu: haha :D true fan ;) on koruja, mutta oon tolkuttoman huono pukemaan niitä ylleni, tai ainakin se vaatii aikaa mitä usein ei ole, kun juoksen aina paikasta toiseen! Korut ovat iiiihania mutta millä ihmeellä muistaisin niitä käyttää!

miia: ebay-hiusten kanssa ei koskaan tiedä mitä saa, eikä mullakaan ole mitään ns. vakimyyjää kun siirryin laatuun turhautuneena takaisin luottokauppaani Hairiumiin, jonka tukka kestää ja kestää hyvänä vaikka kuinka monta laittoa, kun taas ebayhiukset heittävät veivinsä parissa kuukaudessa. Maksaa enemmän, mutta pitkällä ajalla tulee halvemmaksi. Eli jos ebaysta ostat niin ei juuri väliä keneltä tilaat, sit vaan toivot parasta :) Ja ennen jatkoja (etenkin jos haluat tukkaan pituutta lisää yli 10cm) kannattaa tukka kerrostaa aika voimakkaasti, muuten jää tosi selvä raja. Samoin kannattaa kerrostaa sitä jatkoa sitten kun se on kiinni, niin saa mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen. Silikoniringeistä ei ole kokemusta, oon aina käyttänyt niitä tavallisia ja ne on ollut tosi hyvät :)

norma: haha oot söpö :D jos asut tampereella niin törmääminen on enemmän kuin todennäköistä :)

x-ray: se on lontoosta ostettu, joku ihan random ketjuliike, olisko ollut Bershka :) mut varmaan hennesiltä tms. saa tuollaisia perusneuletakkeja myös, eli kannattaa käydä vilkaisemassa.

minna: se on silkkiä eli ei pesukoneeseen ja en muutenkaan pese vajaita koneellisia ikinä vaan odotan aina että kone täyttyy, eli vaikka tän voiskin heittää pesukoneeseen niin kestäisi hetken aikaa että saisin sen puhtaaksi :)

öö: juuri näin :)

rosa: aww <3

helmiina: kiitos paljon, ihana kuulla teistä hiljaisemmistakin :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla