En tiedä mistä se johtuu, että sitkeästi sitä vaan yhdistelee pukeutumisessaan perinteisiä väripareja, eikä edes yritä mitään muuta. Yhdistän kiltisti harmaan valkoiseen ja tummansinisen mustaan, koska ne pääasiassa toimivat hyvin keskenään.

Kun olin silittämässä pyykistä tulleita vaatteita, heitin laudalta sängyn päälle vahingossa päällekäin kaksi seuraavaa vaatetta: keltaisen kirppikseltä löydetyn hameen ja H&M:n harmaanlilan pitsipaidan. Ne näyttivät niin kivalta lomittain, että löysin ihan vahingossa todella mieleisen yhdistelmän. En usko, että ilman tätä sattumaa olisin ikinä ymmärtänyt pukea näitä kahta vaatetta samaan aikaan ylleni. 

Että saisi kaiken hyödyn irti vaatteistaan, kannattaisi ilman muuta yrittää päästä irti tavallisimmista pukeutumisnormeista. Sitä helposti urautuu toistamaan samoja jo kerran hyväksi todettuja yhdistelmiä, vaikka mitään oikeaa ja väärää pukeutumisessa ei sinänsä ole. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Todella kiva yhdistelmä. Ja sopii myös talviseen valoon ja maisemaan :-) Sekä sinulle!

Olen käyttänyt samaa kikkaa, kun välillä olen huomannut kaapissa tai muualla kivoja väripareja, sattumoisin syntyneitä. Nykyään jopa pidän muistaessani silmällä tätä mahdollisuutta.

Mallura
3/4 | 

Wau upea yhdistelmä! Ja kiitos muuten kun joskus esittelit Janita kenkäsi. Minä ostin eilen punaiset nilkkurit, joissa kultainen kärki, vaikka kumpikaan väri ei ole yhtään mieleeni mutta nuo kengät ovat upeat ja olen pelkkää hymyä ne jalassa! :D

Värikartta
4/4 | 

Kiva yhdistelmä! Toimii loistavasti, koska lila ja keltainen ovat vastavärejä. Samaa ajatusta voi jatkaa komplementtiväreillä sininen-oranssi ja vihreä-punainen. Joskus muinoin sininen-musta oli kovinkin moitittu ja kielletty yhdistelmä, mutta minusta se on aina näyttänyt kivalta. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010