Minulla taitaa olla jokin ikuinen rakkaus kaikenlaisia tyylihaasteita kohtaan. Yksi viikko - yksi mekko on tullut toteutettua pariinkin kertaan, mutta tällä kertaa otin kohteeksi hameen. Mekkohaasteessa minulla oli pohjana musta perusmekko, josta rakensin viikon jokaiselle päivälle erilaisen asun. Mustat vaatteet ovat aika helppoja tuohon tarkoitukseen. Siitä johtuen otin tällä kertaa keskipisteeksi mintunvihreän hameen, joka ei ole ehkä se helpoin mahdollinen yhdisteltävä. 

Ajattelin tehdä tälle postaukselle jossain vaiheessa myös jatko-osan, jolloin en saa yhdistää hametta mustiin vaatteisiin. Mutta tämä ensimmäinen trio taas perustuu mustaan. Mutta mustastakin löytyy variaatioita vaikka kuinka paljon!

1. Klassikko: röyhelöhame ja nahkarotsi. Ei varmaan tarvitse enempiä esittelyjä, sillä kaikkien pukeutumisoppaiden hokema yhteinen mantra on yhdistellä ronski rotsi röyhelöihin. 

2. Neule toimii aina: lyhyen hameen seuraksi sopii peittävä neule. Kun yhdistää muhkean ja peittävän neuleen mihin tahansa hameenlirpakkeeseen, lopputulos on yleensä melko neutraali. Suuri neule siistii lyhyen nahkahameenkin arkikelpoiseksi, etenkin jos jättää korkkarit kotiin. 

3. Oman elämänsä Jane Austen: romanttinen yhdistelmä syntyy laskeutuvista materiaaleista. Väljä ja naisellinen kukkapaita yhdistettynä röyhelöhelmaiseen hameeseen, lyhyeenkin, on taattua Jane Austenia. Jos hame olisi nilkkapituinen, yhdistelmä olisi vähän liikaa, mutta lyhyellä helmalla asu sopii nykyaikaankin. 20-luvulta mallia lainannut hattu on niin perinaisellinen, että sillä on helppoa viimeistellä romanttinen tyyli. 

Ps. Tämä lämmin syksy on kaikinpuolin ihan unelma-aikaa pukeutumisen kannalta, ottakaa siitä kaikki irti ennen kuin loskasade pakottaa saappaiden ja paksumpien takkien pariin!

Kommentit (5)

Halina
2/5 | 

Kaikki asuista on tosi kivoja! :) nämä haasteet on hauskoja ja kiva nähda sellaisiakin, jotka ei rakennu aina mustan mekon ympärille :D omassa arjessa toteutan tätä haastetta tosi usein kun on reissussa vaan 1mekko ja asusteet mukana. Toinen helppo mekko itselleni mustan lisäksi on jostain syystä mustavalkoraidallinen mekko (sopii niin kaiken kanssa!) Ja punavalkoinen kukkamekko :D Ehkä nää "luottomekot" sopii murrettuihin sävyihin, joita itsrltä löytyy paljon (etenkin näin syksyllä).

Kananlihalla onnesta
3/5 | 

Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta pakko tiedotta: YLE Areenalla on eka jakso Outlanderin kolmatta uutta kautta ja Jamien kohtalo selviää!! 

SofiaL
4/5 | 

Aivan ihana hame, onko se mistä? :) Ja kivoja asuja myös, kiitos inspiraatiosta jälleen kerran. 

Hem
5/5 | 

Voi miten hieno toi 2 kuvan neule. Mistä se on? Pakko alkaa metsästää.. Onpa sun näköisiä kaikkia kokonaisuudet. Ehkä se on toi hame 😃

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010