Tässä on yksi vuoden vaihteen juhlavammista asuistani, josta tykkäsin ihan erityisen paljon. Tuo paljetein ja strassein koristeltu hame on ostettu aikoinaan Tallinnasta. Sen parina on vanha pitsinen takkimekko, joka on nykyään rinnanympäryksestä hitusen liian nafti minulle. Mutta se toimii kuitenkin "takkina" aivan mainiosti edelleen. Nappilistan voi jättää joko kokonaan auki tai sitten laittaa vain ylimmän napin kiinni, kuin neuletakkia käyttäisi.

Takkimekot ovat ylipäätään hirmu näppäriä vaatteita, sillä niitä voi pääsääntöisesti käyttää auki tai kiinni. Nimensä mukaan takkeina tai mekkoina.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat