En ole jakkuihmisiä. Ainakaan sillä perinteisellä jakkupukutyylillä. Käytän kuitenkin paljon bleisereitä ja jakkuja, mutta tyylissä on aina tietty kaava. Topin tai mekon helman alta täytyy "valua" jakun alta. Kaikkein mieleisin ja kotoisin olo jakun kanssa on juuri näin, kuten näissä seuraavissa kuvissa on esitetty. Väljä Kenzo & H&M -mekko valuu jakun kanssa rennosti ja samassa linjassa kohti polvia. Lempijakkuni ovat ylipäätään aina pidempää ja suorempaa mallia, eivät oikeastaan lainkaan muotoonleikattuja tai lyhyitä. 

Koska perinteinen jakkupukutyyli ei ole minua, teen pesäeroa ko. tyyliin vielä asusteilla. Mitä boheemimman kengät ja laukku, sen rennompi kokonaisuus. Prätkäbootsit ja rento jakku ovat oiva yhdistelmä, samoin nämä nettikirppikseltä löydetyt niittinilkkurit. 

Viihtyvyyttä lisää myös käärittävät tai jo valmiiksi lyhyemmäksi rypytetyt hihat, kuten tässä esimerkkijakussa. Se on viimeinen silaus liian virallisen jäykkyyden vähentämiseksi. 

Teen huomioita omasta tyylistäni tässä kirjoittaessa! En ole ennen tajunnut, että toistan alitajuisesti tasan samaa kaavaa pukeutumisessa jakkujen kanssa. Asun linja on aina suora ja rento, ja hihat ovat enimmäkseen vajaamittaiset tai vähintään käärittävissä. Mitä kauniimmin laskeutuva kangas jakussa, sen varmemmin tartun siihen. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat