Kun kesäpäivälle osuu kaksi vähän erilaista menoa, on näppärää vaihtaa kesken päivän vain osa vaatteista. Etenkin kun aikaa puunaamiseen ei ole liikoja. Herkkä valkoinen Zaran hame muuttuu paitaa ja asusteita vaihtamalla parissa minuutissa rennosta juhlavammaksi. Todella juhlavan tästä saisi jos vaihtaisi T-paidat hyvin leikattuun silkkitoppiin, esimerkiksi. Hame sopii tarvittaessa vähän joka lähtöön.


Musta T-paita solmittuna vyötärölle, conssit ja hiusten pörrööntymisen estoon (tuuli prkl) tarkoitettu nauha otsalla tekee valkoisesta hameesta rennon kesäisen.Värikkään yläosan, korkkareiden ja pikkulaukun kanssa hame taas oli valmiina synttäreille. Vähän harjaa hiuksille, nauha pois ja sitten menoksi.Väljä perhospaita oli hätäratkaisu, sillä se valkoinen lyhyt sifonkipaita mikä minun piti pukea olikin silittämistä vailla. Tarkoitus oli kokeilla kokovalkoista asua. Mutta kävi se noinkin kun oli pakko.

Kommentit (13)

Kristuliini

Miksen ajatellut tuota ollenkaan?? Pakko kokeilla heti kun säät lämpenee, kun ei nuo hameenhelmat näytä lyhenevän kaapissa seisottamalla :P Kiitos vinkistä! :)

Kristuliini
7/13 | 

Ihana hame! Olen kyllä kade, kun sulle sopii kaikenpituset helmat :D Itse oon sen verran lyhyt, että en koe oloani kotoisaksi noin pitkässä. Erityisesti tuo ensimmäinen asu on huippu.

Myyrä
9/13 | 

Jee tänään tuli oma muumilaukku postissa, en malta odottaa sen käyttöön ottamista! :) kiitos vain vinkistä Divaanin kylkiäisenä ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Heinäkuu