Tämä näköjään lipsahti nyt vahingossa siihen, että käytän Jolierin kääntöhametta joka päivä. Mutta ei haitanne, moni teistä ehti jo heittämään haastetta viikon jaksosta. Tänään vuorossa oranssi puoli.


d13

d13


d21

d21

Yhdistin oranssiin pilkullisen paidan, pelkkä musta olisi ollut jotenkin liian tunkkainen tänään. Elän jo täysillä kevättä ja haaveilen valosta, väreistä ja auringosta. Pelkästään jo räiskyvä oranssi hameessa aiheuttaa hymyn huulille, pitäisi tajuta käyttää enemmän kirkkaita piristevärejä arkena!

Kommentit (10)

1/10 | 

Värit on ihmeellisiä! Miten ne oikeasti piristävät arkea! Ja sekin, että miten ne vielä jakavat paljon mielipiteitä. Toinen tykkää esim.vihreästä, kun taas toiselle se on kammottavin väri ikinä,. Ja ne aiheuttavat niin paljon mielikuvia Jos joku kysyy mitä punaisesta tulee mieleen voi vastauksia tulla niin moneen lähtöön että :D!! ja taas lipsuin asiasta aivan muuhun!

Pipe
3/10 | 

Tää oranssi on miljoona kertaa kivempi ku se musta puoli, ei näytä niin säkiltä :) hyvä väri sulle muuten!

4/10 | 

Tarkenetko sä talvella toimistolla t-paidalla? Aika arktista. :) Jos sulla on tossa joku neule tms. "oikeesti" päällä, niin olisi kiva nähdä sekin versio kuvissa.

T: tänään pitkähihainen + villatakki töissä

Jiksu
5/10 | 

Miksi mulle tulee tuosta oranssista puolesta välittömät assosiaatiot siihen, kun yöpaitasillaan tupakalle hipsiessäni kiskaisen aina jonkun random viltin tai pyyhkeen vyötäisille peittämään seksikkäät yöbokserini... Musta taas ei aiheuta samaa tyhmää mielenyhtymää.

Karo
6/10 | 

Ihana! Herätti hirmuisen oranssin kuumeen. Siispä nettikauppoihin ja värikoodiksi orange :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011