Sattui vahingossa saman paidan ympärille kolmekin eri lookkia viikonloppuna, mutta kuvia on vain kahdesta. Toisessa farkut ja toisessa hame, molemmista pidin ihan yhtä paljon. Londonista ostamani herkän sifonkinen kauluspaita saa jopa farkut näyttämään minulta, ihanaa!

h6

Paita - New Look

Hame - Versace for H&M

Laukku - Pieces (saatu)

Farkut - Only (saatu)

h5

Vertsun stailausillassa viime perjantaina paita oli parina mustalle nahkaiselle kynähameelle ja sekin oli yhdistelmä jossa viihdyin. Hyvänen aika, kauluspaita jossa viihdyn! Legendaarista.

Kauluspaitahan on suorien housujen ohella yksi sellainen vaate, jota vierastan. Kiemurtelen silitetyssä valkoisessa paidassa kuin 5-vuotias lapsi, joskin se lapsikin osaa varmaan olla fiksummin. Kauluspaidat kuitenkin näyttävät mielestäni tosi hyvältä, en vaan siitäkään huolimatta osaa niitä itse käyttää. Mutta ehkä tuon kepeän sifonkipaidan myötä alan tottua ajatukseen pikkuhiljaa... ties vaikka ensi vuonna olisin jo kaulukset ojossa ihan tyytyväisenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

MaijuS
1/6 | 

Ihan sama juttu, en viihdy kauluspaidassa. Nyt mulla on yks Your Facen kauluspaita josta periaatteessa pidän, mutta siltikään sitä ei ole tullut käytettyä.

ellu
2/6 | 

Aiheesta kaukana, mutta mulla kävi kans oikeen kunnon nakki kun eilen työmatkalla poikkesin pikapikaa kirppiskelle ennen töihin menoa. Löysin saman Ivana Helsingin Dear-laukun, kuin minkä sinä löysit jokin aika sitten. Ja kuvittele: hintana 3 euroa. Iltavuoro töissä meni hekumoidessa!

Jatta
3/6 | 

Pidän jopa tuosta farkku-asusta sun päällä enemmän kuin tuosta hameyhdistelmästä. Ja tuo laukku on aivan järjettömän ihana!

Kauluspaidoissa on kyllä kieltämättä joku mikä tekee niistä epämukavan...

Nöf
4/6 | 

"...ties vaikka ensi vuonna olisin jo kaulukset ojossa ihan tyytyväisenä." Vaan miksi pitäisi? :)

Sandy Warhol
5/6 | 

Minä käytän kauluspaitoja hyvin paljon ja olen niissä kuin kotonani lähes kaikkialla, mutta ei niissä voi lokoilla sohvalla. Sitten kun on tarkoitus viettää vaikka rentoa leffailtaa, kiroan vaatekkaappiani joka on täynnä kauluksia :)

Ja silti ostin juuri pari päivää sitten kaksi uutta kauluspaitaa kirppikseltä. En vain osaa ostaa muuta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011