Koska meillä on täällä talolla vielä sisustus ihan alkutekijöissään, meiltä löytyy näitä kauniita eh.. yksityiskohtia. Kuten esimerkiksi "avainnaulakko" eteisessä olkaatte hyvät:


Ei nyt ihan sitä mitä haluaisin. Naula seinässä oli vielä sellainen, että kosketuksesta sen kanta upposi seinään asti eli äärimmäisen ärsyttävä siinä missä sysirumakin. Pikkujuttuja, mutta johan koheni käyttömukavuus kun ruuvattiin seinään naulan tilalle H&M Homen turkoosi seinäkoukku. Maksoi alle 3 euroa ja eipähän tarvitse enää nyppiä naulaa ulos joka kerta kun ripustaa avaimia.Nämä ovat niitä pieniä arjen mukavuutta lisääviä asioita joita tulee fiksattua naula kerrallaan. Viikonloppuna sähkäri kävi myös laittamassa pikkueteiseen pistorasian lamppua varten. Voitteko kuvitella että aikaisemmin eteisessä ei ole ollut ollenkaan lampun paikkaa! Miten ihmeessä sitä on nähnyt pimeällä tulla sisälle, en oikeasti ymmärrä. Ensimmäinen valokatkaisin ulko-ovelta sisään tullessa on ollut tähän asti vasta olohuoneen oviaukossa. Valo, se on aika olennainen asia.

Kommentit (15)

Varjosudenhetki
1/15 | 

Söpö koukku. :)
Mä kyllä jotenkin tykkään sisustuksessa yhdistää sievää ja rouheaa, tyyliin isketään seinään kolme kymmenen tuuman rautanaulaa avainkoukuiksi. : D Ongelma tietysti jos se uppoaa sinne seinään...

Ärsyttää asua vuokrakämpässä kun tänne ei saa tehdä mitään kivaa. Haluan maalata seinät hulluilla väreillä, tapetoida vanhoilla kirjansivuilla ja nakutella seinille kruusattuja goottikehyksiä!
Ehkä joskus vielä...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Kuulostaa erittäin kivalta tuo rautanaulaskenaarioikin :D tosin meidän seinä söisi ne sisäänsä heti, tuo materiaali on sellaista että ei paljon nauloilla juhlita.

Heh mä kerran yhden vuokrakämpän kanssa kysäisin luvan seinän maalaukseen ja vedin sen fuksianpunaiseksi, mutta koska eivät laittaneet mitään värirajoituksia niin mikäs siinä sitten :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

2/15 | 

Kaunis koukku! Mä juuri omallakin puolellani mietin, miten out of control meidän talon perusparannuksessa sähkömies on ollut. Pistorasioita on seinät täynnä, samoin katot lampumpaikkoja ja niinikään huoneeseen tullessa täytyy edelleen naksutella rivi valonkatkaisimia päälle ja pois kun ei muista, mikä niistä johtaa siihen pistokkeeseen, jossa lamppu on.

Mutta pimeässä haahuilu on tuttua kuitenkin, meidän yläkerrassa nimittäin. Huonekorkeus on niin matala, ettei sinne saa roikkuvia kattovalaisimia ja toistaiseksi on kompuroitu pimeässä jalkalamppuja kohti. Millainen teillä on huonekorkeus yläkerrassa ja jos matala, niin millaisia kattovalaisinratkaisuja teillä on? Nim. mieleen tulee vain ne susirumat kasariplafondit... :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

meilläkin on ihan tajuton määrä täällä juuri noita pistorasioita, mutta se on ainoastaan positiivista koska näin välttää jatkojohdot melkein kokonaan :) meillä on jopa jokaisen ikkunankarmin yläosassa pistorasia, ihan jokaisessa ikkunassa :D

Yläkerta on meillä niin matala että en suoraan sanottuna tiedä millainen valaistus sinne mahtuu, koska minäkään en lämpene plafondeille. Korkeintaan sellainen kristallikruunumainen plafondi on jees. Eli tää on vielä työnalla meilläkin, saapa nähdä mitä keksitään.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Niina
3/15 | 

Piti kommentoida jo aiempaan eteispostaukseen, mutten koskaan saanut aikaiseksi, joten kiitän nyt loistavasta eteisinspiraatiosta! Se turkoosin ja fuksian yhdistelmä oli niin herkullinen, että mullakin on nyt eteisessä turkoosit seinät ja pinkki avainnaulakko ja peili/hylly/naulakko-yhdistelmä :)

Nukka
4/15 | 

Kaikkeen hankaluuteen tottuu, ja sitten ei tule korjattua, mutta tuo pimeä eteinen on kyllä tosi turvallisuusriskikin! Mua ärsyttää, että täällä ei ole tajuttu sähköjä uusittaessa, että autotallissa pitäisi olla sekä ulkoa tullessa, että sieltä poistuttaessa katkaisija tai vielä mieluummin automaattitunnistin valoille. Aina tulisi laittaa portaiden ja muiden käyntien molempiin päihin katkaisijat. (Lienee ollut se surullisenkuuluisa DIY-tyyppi asialla, tai sitten sähkäri ei ole tajunnut ehdottaa)

nimetön
5/15 | 

Miks ihmeessä nillität näistä pikkuasioista, mitä teidän talossa on vialla? Menikö kaupat jotenki vituralleen vai kadutko talon ostoa?

JaanaCa
6/15 | 

Mä ostin jossain vaiheessa aina koukkuja kun näin jossain kivoja.. ja tulihan niitä sitten laitettuakin kaikkiin tarpeellisiin paikkoihin..

Meillä oli aikoinaan autonlämmitys jatkojohtosysteemillä. No, aina otettiin tietty johto seinästäkin pois kun autolla lähdettiin. Ja voi sitä kieputusta siihen pistorasian ympärille, huokaus..

No sitten laitoin siihen koukun, sellaisen erityisen kauniin:)

Ja aamulähdöt muuttuivat kertaheitolla paljon paremmiksi...

Koukkuja on myös varaston ulkoseinillä.. on kiva esim ripustaa luudat ja harjat niihin roikkumaan...

Arjen pikku ilojani..

PiiaTuuli

Tai sitten ainakin kontrasti pienenisi kun tuputtaisi tuota seinämaalia jos on jäljellä, niin siihen ruuviin. :) Hyvää viikonloppua teille!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011