Vaikka meidän yläkerta on tällä hetkellä kuin pommin jäljiltä, alan olla aika fiiliksissä tuosta pikku hiljaa valmistuvasta uudesta uljaasta sivu-ullakosta! Vihdoinkin järjestystä tavaroille. Olen pahasti allerginen kaikelle jaloissa pyörivälle roinalle, mikä on sikäli jännä juttu että perusluonteeltani olen pahemman luokan hamsteri joka haluaisi säästää kaiken. Korostan sanaa haluaisi, mutta teen kaikkeni sen eteen että työstän tätä luonteenpiirrettäni jatkuvasti ja opettelen luopumaan.


Tässä vaiheessa mennään, ullakko itseasiassa alkaa näyttää niin kivalta kohta että siitä voisi tehdä extrahuoneen jollei olisi tarvetta säilytystilalle. Huonekorkeus on sellainen että minä (178cm) mahdun hienosti seisomaan tuossa korkeimmassa kohdassa. Tuollainen kaltevaseinäinen tila olisi hauska esimerkiksi lukunurkkauksena, sellaisena rentoutumistilana tai vastaavana. Mutta nämä haaveet voi tällä erää unohtaa, sillä säilytystilaa tarvitaan enemmän.


Lisäksi olen ihan tulessa siitä, että pääsen taas kerran maalaamaan. Talonpuoleisen seinän voi maalata halutessaan, ja jos minulla on mahdollisuus maalata ihan mitä vaan, niin minähän maalaan. En tajua mikä siinä hommassa on niin mahtavan koukuttavaa, pensselikättä syyhyää jo :D

Kommentit (6)

1/6 | 

Veikkailisin kyllä, että Anni hoksaa muutaman vuodne päästä tuon olevan talon paras huone ja vaatii sen itselleen. ;) Mullakin oli mökillä vastaava, paljon lyhyempi eikä sinne mahtunut kuin pieni sänky mutta mun mielestä se oli paljon kivempi kuin olla muiden kanssa isossa makuuhuoneessa. Myös lapsuudenkotini huoneeni komerossa oli parhaat leikit. :)

Harakka
3/6 | 

Minulla oli lapsuudenkodissani juurikin tuollainen sivu-ullakko, johon tehtiin vaatehuone. Oli ihanaa luksusta kun oli runsaasti tilaa vaatteilla!

4/6 | 

Meillä oli lapsuudenkodissa samanmoinen ullakko. Harmi vaan, että se oli kylmä tila - olisin mieluusti tehnyt sinne oman kamarin :)

Minna
5/6 | 

Onpa se siisti!

Mitkä tuossa on materiaalit ja rakenne? Meilläkin on ajatus sitten joskus rempata varastona oleva kylmä sivukas vähän vähemmän kylmäksi ja fiksumman näköiseksi.

6/6 | 

tuonne matalaan osaan sopii hyvin ikean expedit, se 2x4. sinne on varmaan helppo säilöä kamaa, kun saa laatikoihin.
meillä lastenhuoneiden päissä oli viistokatot, ja niissä oli leluhyllyinä noi expeditit, =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla