Yleensä olen ostanut itselleni synttärilahjaksi jotkut hieman liian kalliit kengät, joita en millään muulla tekosyyllä ole raaskinut ostaa. Synttäripäivä on joka vuosi tarpeeksi hyvä syy tehdä jokin hemmotteluhankinta. Harkitsin tänä vuonna meneväni kylpylään tai kasvohoitoon, mutta sitten eteeni osui naapurikylän kirppiksellä seuraava asia. 

Pieni ja sievä keinutuoli! Olen halunnut ikuisuuden keinutuolia, mutta kaikki wanhat kiikut ovat olleet joko järkyttävän kalliita tai liian suuria. Tämä pieni pinnatuoli ei vie juuri enempää tilaa kuin tavallinen tuoli, sillä sen jalakset ovat kapeat ja lyhyet.

Vanha kiikku on hieman kolhuinen ja valkoisen maalin alta näkyy entisiä maalikerroksia, mutta ei haittaa yhtään. Se on vikoineen päivineen entistä hurmaavampi. Mutta enpä ole itsekään enää nuori siloposki, joten me sovitaan hyvin yhteen :D 

Keinutuolin hinta: 65 €

Kommentit (7)

~Marion~
1/7 | 

Ihana kiikku! 

Olen alkanut lukemaan blogeja muistaakseni vuonna 2007, ja sinun blogisi on noilta ajoilta ainoa joka on jäänyt matkaan mukaan. :) Kiitos kivasta blogista, tykkään tosi paljon inspiroivista kuvistasi, tyylistäsi kirjoittaa ja tavastasi tarkastella asioita! ... Ja tästä syystä minulla olisikin aihe toivepostaukseen. :)
 

Täytin itse nyt kesällä 36, ja yllätyksekseni olen alkanut potemaan jonkinlaista ikäkriisiä. Olen aina ajatellut, että ikä on vain numero, mutta kummasti hyvistä elämäntavoista huolimatta tulleet erilaiset krempat, kuivan ihon rypistyminen ja ajan vauhdikas kuluminen on alkanut vetää mieltä matalaksi, eikä peilikuvakaan aina niin innosta... Toivepostauksena toivoisinkin, voisitko kirjoitella oman näkökulmasi ikääntymiseen (kääk, mikä sana! :D ) ja siihen liittyviin asioihin, jotka koet itsellesi jollakin tapaa haasteellisiksi tai tärkeiksi? Tämän ei tarvitse liittyä ulkonäköön tai fyysiseen kuntoon kuten oma kriiseilyni, vaan ihan mihin tahansa asioihin joihin huomaa suhtautuvansa eri tavalla. Jotenkin ajattelisin, että loistava huumorintajusi ja tänne ruudun toiselle puolelle välittyvä elämänasenteesi voisi tuoda itselleni ja kenties jollekin toiselle pähkäilijälle uusia ajatuksia. :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Apua miten pitkään olet tullut blogin mukana, huippua! Sitä aina olettaa että kaikki lukijat ovat vaihtuneet moneen kertaan vuosien varrella :)

Me juuri siskon kanssa puhuttiin että minulla ei ole ollut ikäkriisejä sitten 2002, kun täytin 22 :D silloin olin sitä mieltä että traagista kun en ole enää vuosiltani onnenlukuni 21! Että sikäli oikein hyvä juttutoive, menee toteutukseen!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Ninde
2/7 | 

Mieletön löytö! Kyllä tuo aina kengät ja hemmottelut voittaa, varsinkin kun se on vielä näppärän kokoinen! Kelpaisi minullekin! :) Paljon onnea näin jälkikäteen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu