Haukkasin vähän liian ison palan, kun yritin viime syksynä tehdä ensimmäisenä kirjoneuletyönä Harry Potter -aiheisia lapasia. Lapset ovat edelleen kesken :D Hylkäsin ne tylysti ja tein ensin säärystimet, joissa oli vain pieni kirjoneuleraita. Säärystimet näkyvät eilisessä postauksessa. Sen jälkeen tein vielä säärystimiin sopivan pipon. 

Tässä kirjoneuletyössä toistuu sama kuvio neljä kertaa pipon ympäri: 

Teki ihan hyvää kokea onnistumisen iloa kaksin kappalein tämän pipon ja säärystimien kanssa, nyt ei ole ihan niin iso kynnys kokeilla seuraavaa kirjoneuletyötä. Tai ehkä jopa ottaa jossain vaiheessa Harry Potter -lapaset esiin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat