Minna Parikan alelöytöni, hauskat Harlequin-ylipolvensaappaat, ovat nykyään ykkössuosikkini. Kun ne yhdistää ulkosalla liikkuessa pitkään takkiin, on niin hyvin tuulelta suojassa kun olla voi. Näiden saappaiden avulla on todella helppoa tehdä mistä tahansa perusmekosta astetta kiinnostavampi. 

Tämä asu on viime lauantailta, kun poikkesimme synttärijuhlissa Espoossa.

Mekko: H&M / Saappaat: Minna Parikka / Laukku: H&M / Takki: Lindex / Otsatukan lila vivahde: Biozell suoravärisuihke

Olen joskus sanonut että vaalea lila on viimeinen väri mitä haluaisin käyttää. Otan sanani takaisin, tämän vaalean tukan myötä kalmankalpeat sävyt ovat alkaneet melkein sopia minulle. Eli kun ei ole toivettakaan enää näyttää muulta kuin kalpealta, ei auta muu kuin korostaa sitä. Korosta, jos et voi piilottaa :)

Kommentit (11)

Helena
4/11 | 

Ihana asu!

Olen muuten odotellut pitkään jatkotarinaa Falken kalmasukkahousuista. Hihittelin itsekseni aina kun kerroit epätoivoisista kokeiluista asustaa niillä. Eli lukijan toive: seuraava osa Kalmasukkiksia.

Mukavaa viikonloppua!

mai
5/11 | 

Nyt on taas sellainen hetki, että ihan pakko kommentoida! Olen seurannut blogiasi, tai itse asiassa blogejasi jo ihan ammoisista ajoista saakka. Luen usein blogiasi aamukahvin kanssa. Sekä kirjallisessa että visuaalisessa tyylissäsi on jotakin hirvittävän vetoavaa, pirstävää ja raikasta. Itse pääsen harvoin pukeutumaan kivasti, sillä päivät menevät enimmäkseen treeni- ja työvaatteissa, jotka eivät ole kovin hohdokkaat. Pölyä (joskin hopeapölyä! :D) on niin paljon, että ykköset usein jäävät kaappiin. Onneksi pääsen ihastelemaan ihania asukokonaisuuksia ja muitakin juttuja täältä. 

Vierailija
7/11 | 

No sepä juuri! Ylimalkainen maininta hopeapölystä kuulostaa tosiaan vähintäänkin erikoiselta ja ehkä jopa hieman epäilyttävältäkin, kun asiaa näin jälkikäteen miettii. :D 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012