Viime syksynä kävimme viettämässä vähän laatuaikaa pikkusiskoni kanssa Lontoossa. Siskolleni tämä reissu oli ensimmäinen, Lontooseen siis, ja minä olin ihan intopiukeena kun sain näyttää kaikki lempipaikkani ja vielä vähän päälle. Olisin tosi hyvä matkaopas, niin överi-innostunut että vastapuolen ei auttaisi muu kuin innostua myös :D

Paluumatkalla ostin lentokentältä tämän seuraavan punaisen ylisuuren Zaran bleiserin, vaikka mietin ohikiitävän hetken että se on takuuvarma menolippu tätilandiaan. Paluulippua ei myydä. Olen kasarilapsena ehkä hieman ylitraumatisoitunut ylisuurista bleisereistä ja olkatoppauksista.

Kun mallailin takkia ylleni, viereistä rekkiä selaava nainen sanoi minulle (vapaa suomennos vahvasta aussimurteesta) että minun ehdottomasti pitää ostaa se, takki on upea! Olin jo siinä vaiheessa tehnyt ostopäätöksen mutta tästä vielä viimeinen sinetti päälle. Kauppojen pitäisi palkata myyjien lisäksi anonyymeja shoppailijoita, joiden ainoa tehtävä on kommentoida positiivisesti kanssashoppaajia. Paras liikeidea ikinä.

Raaps raaps. Maiharit - Mango, takki - Zara, viltti.. kaulahuivi - Becksöndergaard

Jäin miettimään tuota olkotoppausasiaa, että kyllä on naisvartalon ihanne muuttunut aika radikaalisti tässä parin viimeisen vuosikymmenen aikana. 80-luvulla piti olla kapea lantio ja hervottomat olkatoppaukset, ja nykyään taas mitä enemmän on ulottuvuutta perässä, sen parempi. Kuka tämän ahteri-ihanteen oikein laittoi liikkeelle, J-Lo? Että yritä nyt tässä sitten melko suoran mallisella vartalolla mahtua edes johonkin ihanteeseen :D Parempi kun en edes yritä, vaan puen mieluummin mitä itse haluan.

Kommentit (6)

stiku
1/6 | 

Hei Nelliina!

Tämä ei liity millään tavalla postaukseen,mutta olen saanut sinulta hirmuisesti hyviä kirjavinkkejä, niin ajattelin jakaa niitä välillä toisinkin päin.

Oletko lukenut Ken Folletin Taivaanpilarit ja jatko-osa Maailma vailla loppua? Vahva suositus, sijoittuu 1100-luvun Englantiin! Myös kotimaiset Milja Kaunisto ja Kristiina Vuori saa isot peukut! Vuorelta erityisesti suosittelen Näkijän tytärtä, miun lemppari! :>

Toivottavasti oli edes joku uusi ;)

Jenni Bee
3/6 | 

Hei!

Tää on nyt ehkä vähän ylireagoiva kommentti, enkä tällaista ole koskaan kirjoittanut. Mutta tiesitkö, että nyt on vaarallinen trendi teini-ikäisillä meneillään? Trendikästä on ottaa selfieitä junaraiteilla.

Kuvastasi näkee, että nämä ovat jossain päätepysäkillä tms. Mutta pakko oli kommentoida, kun olet kuitenkin todella tunnettu bloggaaja! :) ettet ainakaan tiedostamatta lisää hyvää fiilistä kuvailla raiteilla.

myohmy

Samaa mieltä, viime aikoina ollut uutisissa todella monia henkilövahinkoja raiteilla, joissa ei epäillä rikosta. Kuljen päivittäin pikajunilla ja olen myös käsittänyt, että teineillä on joku trendi kuvata itsensä raiteilla. Kerran juna joutui hiljentämään vauhtia, koska kuljettaja oli saanut ilmoituksen, että lapsia liikkuu radalla. Jokaiselle nuorelle ja lapselle pitäisi tähdentää, että raiteille ei ole mitään asiaa.

mmagic
4/6 | 

Aivan mahtava tuo bleiseri ja tosi siisti koko asu, voi että on suuri houkutus tällä hetkellä, ja jo pidemmän aikaa, hankkia maiharit ja tämä ei ainakaan vähentänyt sitä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011