Jostain syystä viihdyin eilen vaatteissani extrahyvin. Olin tyypilliseen tapaan vähän överi mätsimätsit, tietysti punaisella. Kengätkin ovat punaiset, vaikka eivät kuvaan mahtuneetkaan. Mutta sitä jotain lisäkivaa asuun toi ilmeisesti sininen väri farkkuleggarien muodossa. Sininen raikasti perus punaisuuteni ihan erilaiseksi.


h5

h5

Leggarit - Gina

Takki - kirppis

(on Helmi otsalla -Rannan vanha, ostettu tietämättä yhteyttä :D)

Unicef hyväntekeväisyystoppi -  By Malene Birger

Laukku - Tunisian matkamuisto

Kuvan taustana toimiva Kauppahalli (meinasin ensin typota Kuppahalli x----D) on yksi iso rakkaus. Mitä sieltä ei löydy, ei lautaselleen tarvitse. Lauantaina tosin väkeä on omaan makuuni hieman liikaa, mutta sekaan vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Se Ex-Miehelleen Keikistellyt
1/4 | 

Hihii, itse vedin punaisetöverit toissailtana, kun lähdin viihteelle punaisissa sukkiksissa, punaisessa topissa ja punaisissa korviksissa. Lisänä oli mustat shortsit ja musta lyhyt liivi. Ja jalassa iki-ihanat Lola Ramonan Pippi-kengät. Joka tapauksessa baarin portsarikaksikko huomautti punaisen määrästä :D

2/4 | 

Tampereen kauppahalli on niin ihana! Ja näin äitienpäivän kunniaksi onkin hyvä fiilistellä kuinka aina mansessa käydessä mamin kanssa poiketaan kauppahallista hakemassa jotain spesiaaliherkkuja mm. viininlehtikääryleitä, kuivahedelmäherkkuja tai halvaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011