Hätkähdin kaupungilla. Näin eläkeikäisen harmaahapsisen mummelin farkuissa. Näytti olevan hienosti (eittämättä käytössä) kuluneet Levikset. Kuinka usein näette mummoja kuluneissa rennoissa viisnollaykkösissä?

Se on jännä miten tiukassa omassakin (suht avarakatseisessa) päässäni tietyt pukeutumisstereotypiat istuvat, että pelkkä farkkumummo saa meikäläisen hätkähtämään. Hätkähdys tosin on positiivinen, kuten yleensä kaikki vieraiden ihmisten persoonallisesta pukeutumisesta johtuvat hätkähtämiset.

Tamperelainen farkkumummo olisi ansainnut paikkansa Advanced Style -blogissa, mihin kuvataan mitä mielettömämpiä eläkeläisten tyyli-iloitteluja. Ikä ei estä pukeutumasta persoonallisesti, asia mikä tässä paheksujien valtakunnassa ei aina ole itsestäänselvyys. Oma tavoitteenihan on päästä kuvatuksi kyseiseen blogiin kun olen 70-vuotias. Tai pitää omaa mummostyle -blogia :DPäätin juuri, että haluan näyttää harmaahapsena täsmälleen yhtä leidiltä kuin Linda tuossa yläpuolella. WOW!

Kaikki kuvien tyylilyylit: Advanced Style.

Kommentit (37)

Mymmeli
1/37 | 

Itse olen bongannut 70+ mummon punaisissa nahkahousuissa ja piikkikorkosaapikkaissa, ei kyllä ollut kovin kaunis näky...

2/37 | 

Upeita! :) Ihanaa, että nämä naiset uskaltavat erottua rohkeasti massasta. Veikkaan, että se on heidän ikäluokalleen vielä kovempi pala kuin meille.

4/37 | 

Jaksan kyllä jatkuvasti ihmetellä, että mikä on se ikä, jolloin tulee tarve vetää päälle semmonen pitkä harmaa ruma mummotakki! Vannon nyt ja aina, etten tule sellaista koskaan hankkimaan!!!

6/37 | 

Ihanaa, että vanhemmatkin ihmiset uskaltavat pukeutua tyylikkäästi eikä perus mummokuteisiin! Antaa toivoa ja inspiraatiota itsellekin, eikä tarvitse pelätä kuinka kulahtaneelta itsekin tulee joskus näyttämään. Vaatteiden ja vaatetyylin ei tarvitse kulahtaa ihon mukana!!

7/37 | 

Jos sä päätit näyttää mummona samalta kuin Linda alimmassa kuvassa, niin mä taas totesin näyttäväni jo nyt samalta kuin Linda toiseksi alimmassa kuvassa parkassaan. Tai siis mulla on vihreä parka ja kapeat mustat housut, mutta muuten Linda on kyllä super paljon tyylikkäämpi kuin minä. :D

8/37 | 

Advanced style on vaan niin mahtava blogi! Mummoilla on siellä selvästi oma tyyli hallinnassa ja ei sitä voi sitten muuta kuin ihailla :)

Julia
10/37 | 

Edesmennyt isomummoni osti 96-vuotiaana omien sanojensa mukaan Elvisfarkut, mutta kyseessä oli siis levikset :D

11/37 | 

Advanced style on kuulunut suosikkilukemistooni jo useamman vuoden ajan. Sitä lukiessa ei yksinkertaisesti voi olla pahalla tuulella. Blogiin kuvatut ja haastatellut herrat ja leidit ovat niin mahdotonta värien ja elämänilon räiskettä että sitä voi vain toivoa pystyvänsä säilyttämään itse saman asenteen siellä kuudenkympin paremmalla puolella.

Henna
12/37 | 

Ihania ja tyylikkäitä. Toivoa vaan voi että itsekin olisi vanhempana noin tyylikäs. Tulee aina hyvälle päälle kun näkee hyvinkin vanhan ihmisen joka edelleen on omalle tyylilleen uskollinen. :)

Katri
13/37 | 

Hyvä farkkumummo! Niin sitä pitää :)

Mun mummuni käyttää farkkuja ja vielä saappaita lahkeen päällä. Shoppailtiin samat laukutkin toisista tietämättä, tosin mulla mustaa nahkaa, mummulla joku vaalea/beige :D

halina
14/37 | 

mummot rulez!:D ei se naiseus katoa iän mukana, päinvastoin! Itse tykkään "stailata" meidän dementikkomummoja niiden näteillä vaatteilla, ja ne tykkää itsekin:) plus kynnet ja hiukset tieteskin!

Anne 45v
15/37 | 

Kuvissa näkyi kyllä kauniisti ikääntyneitä naisia ja rohkeita pukeutujia ;) ....en kyllä pitäisi itse ajatuksesta, että vanhemmiten muuttuisin naisesta mummoksi, koska se ei ole mikään yleisnimitys ikääntyneistä naisista. Mummoksi voi kutsua omat lapsen lapset, muilta se ei kuulostaisi kivalta. Sanana vanhuskin on jo taaksejäänyttä aikaa, puhutaan ikäihmisistä, tai vaikka seniorikansalaisista ;)

17/37 | 

Ihania mummeleita! Musta ainakin tulee mieluummin vaahtokarkilta näyttävä ruseteilla kuorrutettu mummo, kuin päästä varpaisiin harmaisiin puettu perusmummeli ;)

Joanna
19/37 | 

Ihana postaus, tästä tuli hyvälle tuulelle! Wau, mitä ihania tyylikkäitä naisia! Ilahdun aina, kun näen katukuvassa persoonallisia ja rohkeita pukeutujia! Pointsit rohkeille mummoille!

ansku
20/37 | 

ihania mummoja! tulee mieleen oma mummo, joka aina pukeutunut vain ompelijan luomuksiin, käyttänyt korkkareita ja miljoonia koruja...huomasin muuten mainoksessa, että tv 1 alkaa ti 19.3 klo 19 tv-dokkari sarja Route 66:sta! tulit heti mieleen:)

21/37 | 

Ihan mahtavaa! Jokainen noista naisista näyttää siltä että tietää kuka on ja nauttii elämästään täysillä. Voi kun todellakin ois 40-50v päästä tuommonen.

Sanni
22/37 | 

Huh, mitä mummeleita.
Ihan tyylikkäitä kyllä, mutta hiukan meilkein säikähdin :)

Kate
23/37 | 

Oma persoona (hulluus?) pääsee valloilleen, kun ei enää mieti mitä muut ajattelevat. Oikeastaan ei pitäisi koskaan miettiä mitä muut ovat mieltä omasta tyylistä. Kaksi alinta kuvaa näyttävät vanhalta SJP:lta.

Olga
24/37 | 

Upeita, löydettyjä omia tyylejä ja voi, niin kaunis tuo rouva pitkissä valkoisissa hiuksissaan (kuva 2). <3

25/37 | 

Aivan ihania seniori-naisia! <3 Tuohon jos johonkin pitää pyrkiä. Ja voi kunpa itsekin näyttäisin joskus yhtä elegantilta. :)

Heinis
27/37 | 

Hahaha :DD Miekin näin yks päivä mummon farkuissa kadulla! Hih <3 Millasissakohan releissä sitä itte pyyhkii menemään 75-veenä?

28/37 | 

Oho, hämmentävää :D Itse vanhusten kanssa työskentelevänä en ole koskaan törmännyt farkkumummoihin, tai vielä vähemmän tyylikkäästi pukeutuviin muoreihin. Näitä lisää suomeen kiitos :)

30/37 | 

Ja taas mua alkoi itkettää kun katselin tuota blogia..Mulla on selkeästi pehmeä paikka söpöille mummoille ja papoille. Joskus kadullakin vastaantulevat mummot saa mut liikuttumaan, toivotonta! :D

32/37 | 

Huh, mä hätkähdin myös kun näin tässä taannoin eräänä päivänä mummon, jolla oli jalassa sellaiset nykypäivän muotijalkineet KIILAKORKOTENNARIT! Meinas katukahvilassa mennä kaffet väärään kurkkuun :D.

www.kirppisstyle.blogspot.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012