90-luku, tuo teemajuhlien vuosikymmen numero yksi, tuli koettua uudelleen hetki sitten kun kaveri järkkäsi synttärinsä ysärihenkeen. Oli aika ilahduttavaa että 99% juhlaväestä oli pukeutunut teeman mukaisesti, ja jokaisella oli se oma muistikuva kyseisestä ajanjaksosta. Minulle ysäri tarkoittaa pääasiallisesti pandakarhurajauksia silmissä, ylikasvanutta permistä, flanellipaitoja ja maihareita. Varsin tyylikäs teini siispä :D Kun mietin millaisena jysärinä haluan purjehtia paikalle, päätin tehdä toisinnon itsestäni teininä.


Pahinta oli yrittää näyttää kuvissa vakavalta, kuin kaikki maailmantuska olisi juuri kipattu niskaan. Koska 90-luvulla ei ollut cool hymyillä kuvissa :D


Koruhelmet mukana tottakai. Käärme käsivarteen, tatskakoru kaulaan ja luokkasormus sormeen. En ihan oikeasti ymmärrä miten voi olla mahdollista että tuo kauhea tatskakoru on herännyt tänä vuonna kuolleista, niitä saa Gina Tricotista. Tämän kohdalla voin sanoa 100 prosentin varmuudella että ei enää koskaan, paitsi teemabileissä :DKarkkikaulakorut, ihan must. Myös Nokian vanha kapula tehoakulla. Onko tämä 2110 vai mikä ihme, en tiedä mistä muistin uumenista tuo numerosarja pärähti mieleen?


"Yritä näyttää awkwardilta". Oli aika helppoa keskellä Hämeenkatua. Siskoni ysäriin kuului olennaisesti räppimuijailu, huomaa kääritty puntti.

Illan arveluttavin juttu oli se, että näin ennen bileitä kaveriani joka ei tiennyt minun olevan menossa teemajuhliin eikä hän edes tajunnut että olin pukeutunut rooliasuun! Kuulemma saatan normaalistikin tulla paikalle ihan minkä näköisenä vaan :D pinnit oli ainoa epäilyksiä herättävä asia. Että silleen.

Kommentit (18)

1/18 | 

No siis oikeesti ihan style ysärilookki! Mä järkkäsin pari vuotta sitten meidän mökillä ysäribileet yläasteen tytöille ja niissä vehkeissä ei kyllä kukaan olis lähtenyt yleiselle paikalle :) Iso Leviksen huppari, nappiverkkarit, tukassa "juppikumpu" ja kaulassa jenkkihuivi...

Varjosudenhetki
2/18 | 

Olin just pitkän viikonlopun irlannissa ja näin varmaan kymmenen tyttöä, joilla oli kaulassa musta tatskakoru. Hämmentyneenä mietin että mitä ihmettä!
Mulla ei koskaan ollut sellaista itselläni, kaikilla kavereilla kyllä. Vissiin piti olla ernu. :p

3/18 | 

Ai kamala! Mistä ihmeestä edes löysit tatskakorun? Sen sijaan tuo 2110 löytyisi meiltäkin!

Nim. muistan vieläkin, miten kaverin kanssa vannottiin, ettei ikinä oteta niitä koruja pois kun sellaiset saatiin. :D

maikki
4/18 | 

Hah, taisin sittenki bongata sut noissa vermeissä henkkamaukassa! Vaan sillä hetkellä epäilystä herättikin nuo paksut rajaukset ja normaalista poikkeava tyyli, niin tulin siihen tulokseen, ettet Se oo sinä

Leeinsane
6/18 | 

Eikös noi on nyt muodissakin noi hapsulaukut ja flanellipaidat. Mä oon niin kieroon kasarityyliin kasvanu että voisin hyvin pukee noi normaalisti, tosin ehjällä sukkiksilla.

Halina
10/18 | 

En tiiä onko mussa jotain vialla, kun toi tyyli näyttää musta ihan hyvältä!xD miinus noi korut/pinnit:D ehkä mun lapsuuteen iskostui et hyvännäköset vanhemmat tytöt näyttää just tolta??! Ite syntyny 92, joten oma tyyli oli lastenvaatteet, en kyllä muista mitään 90-luvun lasten muodista. Pitäis kysyä äidiltä!:)

Riikka
11/18 | 

Hauskan näköiset bileet, pitäisi itsekin kai järkätä tuolla teemalla :D Hiljattain muistelin "ylpeydessä" kylpien, että olin meidän koulussa eka, jolla oli se valtava flanellipaita. Mikä tyylin edelläkävijä olinkaan :D :D

12/18 | 

90-luvusta ja tatskakoruista on edelleen ihan liian vähän aikaa :D Teillä on ollut kyllä onnistuneita lookkeja!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012