Selkeä syy-seuraussuhde havaittavissa, olen katsellut Frendien ekaa tuotantokautta ja samaan aikaan innostunut näyttämään itsekin ysäriltä. Kukkamekko, ruskea huulipuna, keskipääjakaus ja ylisuuri jakku, check!


Pikkuisena sivuhuomautuksena, CHERRYT, mine at last! Vasta 6 vuotta kytännyt second hand -myyntipaikkoja oikean koon ja värin toivossa, odottavan aika oli totta tosiaan pitkä.
Pelottavaa, miten paljon muutama jakso vanhaa telkkusarjaa voi vaikuttaa pukeutumisinspikseen. Ja vielä pelottavampaa on se, että ysärityyli on mielestäni keskimäärin ihan kammottava (flanellipaidat ja Levikset saavat armahduksen, ne ovat klassikkoja), mutta silti innostun siitä juuri nyt siinä määrin, että haluan kiskoa jakkua ylleni. Ihanaa olla tällainen tuuliviiri.

Meneillään on ilmeisesti Tammerfest, mutta minä olen yksinkertaisesti niin kujalla tämän harvinaisen rankan jet lagini kanssa, että en kykene suoriutumaan kaupungille. Herään klo 5 aamulla pirteänä kuin peipponen (huomenta vaan kaikille), ja voin kertoa että se kertoo kohdallani jonkinlaisesta virheestä. Puolesta päivästä eteenpäin vaellan haamuna huoneesta toiseen, ja leukaperät irtoavat haukotuksista. Jos tekstini on vähän sekavaa, tiedätte mistä se johtuu. Ehkä tämä tästä. Oikestaan voisin syyttää ysärityyliäkin jet lagista ja siitä johtuvasta yleisestä sekavuudesta. Kyllä.

Ai niin, ja minulla oli eilen synttärit. Luulin täyttäväni 34, mutta se olikin vasta 33. Hups.

Kommentit (17)

Hanna
1/17 | 

Paljon onnea ihanainen! Oon lukenu siun blogia jo vuosikausia, mut en oo tainnu kommentoida ikinä... :) Pakko vaa tsempata ja kehua sen verran, että oot kyllä yks iloisimmista ja positiivisimmista blogeista joita luen, kiitos siitä että jaksat piristää meidän lukijoiden päivää olemalla noin pirtsakka :)

jennï
3/17 | 

Hyvää synttäriä! Ja samaan syssyyn kaunis ja lämmin kiitos ylivertaisen hienosta Route 66 -postauksesta.

Minulla on varmaan ollut parin vuoden jet lag, sillä muistan olevani 33-v., vaikka kohta kakkua koristaa jo 35 kynttilää :)

8/17 | 

Onnittelut näin jälkikäteen siis :)

Parastahan pukeutumisessa on, jos ei ole rajoja ja sääntöjä. Jos ei tarvitse ajatella että miellyttääkö jotain toista, tai mitä muut siitä ajattelevat. Saa toteuttaa sisäisiä roolileikkejään ja ehkä jopa kääntää päitä kulkiessaan :)

mymmeli
9/17 | 

Suuret onnittelut Nelliina, syö paljon kakkua! Luulin olevani ainoa koko Suomessa joka jo nyt alkaa pukeutua syksyisesti, mutta ilmeisesti säkin oot sortunut samaan, jihuu :D Oon jo ehtinyt unohtamaan tuon ihanan kelta-lila-yhdistelmän, pitäisi varmaan alkaa ottaa se taas käyttöön.

Päivi
13/17 | 

Onnentoivotukset Savosta! Piti ihan tulla onnittelemaan ja ihmettelemään, että kyllä täällä ruudun takana on viihdytty jo monta vuotta, koska muistan, että kun tätä blogia ekan kerran selasin, sivupalkissa oli ikänä 27! Nelliinan vaatehuone oli ensimmäinen blogi, jota aloin lukea, ja yksi harvoista, jota edelleen mielenkiinnolla seuraan. Vaikka tyylit meillä on aika erilaiset, tapasi kirjoittaa ja koko blogin fiilis on niin mukava, että tänne on aina ihana palata. Kiitos siis:) Ja Parikoihin olet saanut minutkin ihastumaan,eka pari on jo hyllyssä ;) Huippua loppukesää sinne Tampereelle!

lapa
15/17 | 

Moi ja onnea!

Vähänkö et näytä yhtään yli kolmekymppiseltä, mä oon 25 ja mun mielestä oot tyyliin nuoremman näköinen ku minä ite! Ja ihana asu+kengät.

puu
16/17 | 

ai sä ostit nuo kengät! kattelin niitä jonkin aikaa, mut totesin et ehkä ois mun malli, mut ei mun väri. Onnittelut uusista parikoista!

17/17 | 

Hirmuisesti onnea!!

Mielummin noin päin, luulin vielä muutama kuukausi sitten olevani 25, kunnes julma totuus paljastui, ja tajusin olevani 26 :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013