Tampere ja lähikunnat, ja miksei kauempaakin. Onko aina tehnyt mieli päästä vanhaan kunnon rullaluistindiscoon? Nyt pääsee. Lauantaina 14.2. Tampere Roller Derby osallistuu Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen ystävänpäivätapahtumaan ja järjestää roller discon klo 17-20:00, on muuten DJ ja kaikki. Saa ottaa omat rullikset mukaan (inlinet tai quadit), mutta luistimet saa myös lainaksi ja opastusta löytyy. Tapahtuma on ikärajaton ja ilmainen.

Huom. miehet! Mukana on myös Tampere Rollin' Bros eli mansen äijäjoukkue, joten luistimia löytyy suuremmillekin jaloille.


Ps. voipi olla että joku 39-40 kokoinen saa käyttöönsä meikäläisen punaiset kaunottaret, on muuten aikalailla päivän teemaan sopivat :D


Kommentit (6)

Minna
1/6 | 

Oo, Neiti Etsivät <3 luin just nostalgiahuumassa pari kirjaa viime vuonna. Vähän vaihtelua kun tää nykylukeminen tuppaa olemaan kolme kertaa paksumpia kirjoja :-D

Suvi_p
5/6 | 

Heips, oon tässä lukenut vanhoja blogipostauksia ja oon päätynyt vuoteen 2011, 100 turhaa faktaa :). Yhessä kohdassa kirjoitit että oot nopea lukija ja on pakko kysyä kun ite taas luen älyttömän hitaasti et onks sulla mitään vinkkejä siihen miten vois lukea nopeasti? Itellä menee melkein viikko yhden kirjan lukemiseen... Ärsyttävää, ois niin paljon kirjoja mitä lukea mut ei pysty tällä "vauhdilla"

Minna

Harjoittelemalla? Mä oon myös nopea lukija. Kun oikeen kirja vie mennessään, niin kyl se yhden päivän aikanakin menee. Meillä oli ala-asteella aina nopeuslukukisoja luokassa, oiskos tosta jäänyt tahti päälle :-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012