Hei vaan hei täältä Tampereelta taas. Täällähän on kevät! Ja sen mukana ihana pölinä vaan käy, meikä näyttää kunnon rapajuopolta punaisine silmineni ja 19 tunnin unien jäljiltä :D Loma on kyllä jokseenkin erikoinen nimitys, koska loman jäljiltä on aina enemmän kuollut kuin perus työviikon.

Tänään taitaa olla myös vappuaatto, mutta kreisibailaus jäänee osaltani väliin ihan kokonaan, ainakin väsymyksen asteesta päätellen. Tai sitten luvassa on zombievappu, naamari jo omasta takaa.


katjuska

katjuska

Kuvituksena nyt jo edesmennyt rakkaista rakkain koiravanhuksemme, jonka vappufiilis oli ilmeisen samaa luokkaa kuin minulla. Katjuska ei ehkä ihan arvostanut tuota vaakkua ja yrittikin varmasti päästää sen hengiltä noin sekunti kuvan ottamisen jälkeen. Sillä oli lievä fiksaatio vinkuleluihin, ne piti hiljentää hinnalla millä hyvänsä :D

Iloista vappua pirpanat!

Kommentit (5)

nnn
1/5 | 

Voi meidän borderimme näyttää juuri tuolta tällä hetkellä! Viimeisiä vuosiaan taitaa nyt siis elellä<3 Ihana rotu!

2/5 | 

Oikein hyvää vappua, vaikkei sitä Lontoossa vietetäkään :'D Uuteen nousuun ja kyllä se mieli siitä piristyy ;D

Pinja
4/5 | 

Ihana vappu-borderi! Täälläkin on yksi samanlainen 10-vuotias vappuilijavanhus, joka on juhlan kunniaksi kurittanut keppiä ja leluja ihan urakalla.

Happis
5/5 | 

Uih, borderit sykähdyttää aina <3. Itse sellaisen kerran omistaneena ja sydämeni menettäneenä... awww.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011