Piti oikein googlata minkä värisiä vaatteita Zorro käyttää, kun itsellä ensimmäinen mielikuva peiliin katsoessa tänään oli Zzzzzorroooooh! Melkein. Tiesittekö, että Zorro tarkoittaa kettua? Minä en ennen googlea tiennyt, vaikka olen muka lukenut espanjaa monta kurssia. Zapatos azules on pitkälti ainoa mitä tunneilta on jäänyt mieleen el avion para Roma por favor, que puerta es lisäksi (menikö se noin?), vaikka koin espanjan helpoksi kieleksi oppia. Mutta kun ei ole 10 vuoteen kieltä tarvinnut, äkkiä se myös unohtuu.Menee ihan täysin hermo tuohon huopahattuni koristenauhaan, joka itsepäisesti sojoittaa antennina pystyssä. Leikkaan sen kohta veke kokonaan.

Ps. mitäs pelleilyä tämä on, että Kaunareita tulee nykyään enää yksi jakso päivässä?!

Kommentit (11)

Mervi
1/11 | 

Kaunareiden jaksot on nyt niin tuoreita että ei niitä riitä kauaksi aikaa varmaan muutenkaan tälläkään yks per päivä -tahdilla, mä pelkään että jää kokonaan tauolle. Kannattaa alkaa katsomaan (vaikka Katsomosta) Tunteita ja tuoksuja, se on tän entisen Kaunarit-fanin nykyinen suosikki, paljon överimmät juonikuviot ja jotenkin silti niin uskottavia. :D

Finventures
2/11 | 

Samaa mieltä kaunareista! Miksi?
Illat pimenee ja "lohtuohjelma-aika" puolittui..?

Onneks on sentään ollu säpinää ;)

mymmeli
5/11 | 

Zapatos on jostain syystä jäänyt päähän vaikka miun espanjan sanasto rajoittuu muuten ulkoaopeteltuihin asiakaspalvelu fraaseihin :D Zapatos rojos mun tapauksessa!

Dino
6/11 | 

Enpä muuten tienny tota kettujuttua, mut nyt selvisi sekin et miks sen kilpailua varten valitsemani kettukuvan nimi oli zorro! (:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012