Eli lastenhuoneen kunnostaminen olisi seuraavaksi. Lastenhuoneen laitto on minun vastuullani, ja otin homman mielelläni vastaan :) Tältä huone näyttää.

Suunitelmissa olisi tapetoida seinät, paitsi ikkunan puolella olevat seinä, niihin minä maalaan jotkut lasten aiheiset maalaukset. Lattia on uutta parkettia, eli se saa jäädä paikalleen.

Mieheni kanssa kävimme viime viikolla katsomassa tapetti tarjontaa, ja päätimme että huoneseen tulee kahdenlaista tapettia, kuviollista ja yksi värinen. Lastenhuoneesta olen ajatellut melko tyylikkään näköistä, kuitenkin että sen erottaa lastenhuoneeksi mutta ettei seinät ole pelkkää nallepuh tai muumilaakson kuviota :) 

Löysimmekin sitten aika nopeasti hyvät tapetit. Kuviolliseksi tapetiksi löytyi tähtikuvio, harmaa tausta ja valkoinen tähti, ja toiseksi tapetiksi harmaa sävyinen, jossa hieman vivahdetta ruskeaan, ja karhea pinta.

 

Eli ensiksi alkoi huoneen esivalmistelut. Päätimme jättää seinille vanhat tapetit, koska kohokuvio oli niissä melko pientä ja kaikki jotka ovat tapettia joskus seinästä irrottaneet, tietävät kuinka ärsyttäävää ja aikaa vievää puuhaa se on! :D olohuoneessa on sen verran kohollista tapettia että sen aiomme irroittaa. Eli lastenhuoneessa seinät putsattiin ja pohjamaalattiin kaikki seinät kahteen kertaan.

Pinnasta tuli hyvän tasainen ja maali peitti hyvin vanhan tapetin. Seuraavaksi saa aloittaa liisteröimään tapettia :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kirjoitan blogia 1980-luvun rakennetusta omakotitalon remontoinnista. Talo on 93 neliöinen tiilitalo ja alkuperäisessä kunnossa, eli kaikki pinnat ja huoneet käydään läpi. Talosta remppaamme oman näköisemme kodin :)