Lattian tekoa on myös keritty aloittelemaan. Lattia materiaaliksi valitsimme laminaatin. Olen itse aina pitänyt laminaatista ja se sopii myös koiratalouteen. Tältä se näyttää tällä hetkellä: 

Lattian väri ja sauvakoko peilaa mielestäni hienosti seinän tapetin ja katon kanssa! Tuli valittua oikeanlainen laminaatti :D Työ on edennyt olohuoneen puoleen väliin asti, ja jatkuu kunnes keittiö on kokonaan valmis. Näin estetään uuden lattian vahinko naarmuntuminen kun keittiö kalusteita raahataan sisälle.

Lattia on mielestäni siksikin hyvä, että kun kaikki kalusteet, sohvat, matto ja pöytä, ovat paikoillaan ja lattia pilkistää joistakin kohdista, sen vielä huomaa, koska laminaatin pinta on sen verran elävä. 

Tässä olisi vielä pari viikkoa aikaa ennen muuttoa! :D niin se aika käy vähiin, mutta kunhan kylppäri, sauna ja keittiö ovat valmiita, niin asuntoon voi jo muuttaa. Loppu nikkarointi tehdään sitten asuessa :) p.s pakkaamista innolla odottaen ;)

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kirjoitan blogia 1980-luvun rakennetusta omakotitalon remontoinnista. Talo on 93 neliöinen tiilitalo ja alkuperäisessä kunnossa, eli kaikki pinnat ja huoneet käydään läpi. Talosta remppaamme oman näköisemme kodin :)