Viime viikonloppuna tapetoimme isäni kanssa toisen makuuhuoneemme. Kahdelle seinälle tuli yksiväristä ruskeaa tapettia ja yhdelle seinälle tehostetapetti, lautakuvioinen tapetti. Ikkunan puoleinen seinä maalataan valkoiseksi. Tapetit näyttävät tältä:

Aloitimme tapetoinnin yksivärisellä tapetilla, laitto sujui mutkitta. Sitten oli vuorossa lautatapetti, joka tapetoitiin vaakaan. Ensimmäinen kerta kokeilla tapetoida vaakaan :D vähän asarrutti miten tapetointi sujuisi. Päätimme tapetoida kolmistaan, minä, isä ja mieheni. Kaksi piti tapettia ylhäällä ja yksi tasoitteli tapetin kiinni. Ja hyvinhän se sujui :) Tältä huone nyt näyttää: 

Huoneesta tuli hyvä :) Olin jo aikoja sitten päättänyt, että huoneeseen tulee lautatapetti ja olen tyytyväinen valintaan. Tapetit sopivat myös lattian kanssa hyvin. Huone on tunnelmallinen ja seiniin ripustan tunnelmaan sopivia tauluja.

Huoneen oven vieressä on pieni vaatehuone, jonka ovi maalataan valkoiseksi. Haluaisin ovesta kyllä vanhanaikaisen näköisen, katson toisiko oven hionta siihen sopivaa pintaa.

Kommentit (5)

Pii
Liittynyt29.2.2016

Ihan mahtavan hienoja nuo nykyiset tapetit. Piti monta kertaa katsoa tuota kuvaa että oikeestiko se on tasopinta. 
Seuraan mielelläni tätä remontin etenemistä. kiitos

Jokainen voi olla kokki

Heidi86
Liittynyt7.7.2016

Kiitos kommentistasi! :) Eikö näytäkin aidolta! :D Livenäkin tapetti luo kivan illuusion laudasta. Kiva että olet mukana seuraamassa remontin kulkua! :)

Mamma-T

Ilmoita ajoissa milloin on tuparit...ehkä olisi ehkä mahdollisuus tulla... olette tehnyt niin kaunista jälkeä.. mutta sinullahan on sitä silmää..se on niin kuin sukurasitus.. ei kylläkään sillä lopulla 99%-lla  hah, hah...

Älskar dig och din familj..

Mamma-T

Heidi86
Liittynyt7.7.2016

Kiitos mamma kauniista sanoista! :* <3 tottahan se on että suvussa kulkee tämä luovuus, vai onko vaan sulta perittyä..? ;) :D hih :D Joo mä ilmotan tupareista, olen miettinyt jos mun 30 v. juhlat yhdistäs niihin.

Olet rakas myös <3 <3

Johanpsu

Minua kiinnostaisi tietää mikä tapetti on kyseessä. Myös sängyn päätyseinä ja vaakaan suunnitelmissa. Leveän lautatapetin googlettaminen toi minut sivullesi. ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kirjoitan blogia 1980-luvun rakennetusta omakotitalon remontoinnista. Talo on 93 neliöinen tiilitalo ja alkuperäisessä kunnossa, eli kaikki pinnat ja huoneet käydään läpi. Talosta remppaamme oman näköisemme kodin :)