Pesuhuone ja sauna oli myös alkuperäisessä kunnossa taloa ostettaessa, eli se saa myös täydellisen muodonmuutoksen. Kosteutta havaittiin hieman kylpyhuoneen lattiassa mitattaessa, mutta vuosien varrella pakostikin jäänyt kosteutta, joka kuivataan pois kun lattia avataan.

Kuvissa on jo hieman aloitettu purkamista ja saunasta en kerinnyt nappaamaan kuvaa :P mutta perus sauna se oli ja lauteet ihan normaalit, ei mitään erikoisuusksia. Mutta parasta saunassa on, että sinne saa puukiukaan! :D niin ihanat löylyt saa kyllä puulla lämmitetyssä saunassa <3 

Eli purku aloitettiin "tavaroiden" viennillä pois, ja siitä laattojen irrottamiseen ja lattian jyrsimiseen. Kyseltiin tarjouksia eri urakoitsijoilta remppamaan kylppäri ja sauna, mutta päätimme itse hoitaa lattian aukaisun ja vuokrattiin siihen tarvitsemat välineet.

Kun lattia oli saatu auki sinne laitettiin lämmittimet huutamaan noin viikoksi ja sitten kosteus tultiin mittamaan, ja kuivaa oli. Sen jälkeen työmiehet saivat tulla hommiin :) lattia valettiin yhdellä kerroksella joka sai kuivua ja sen päälle sitten asennettiin uusi lattialämmitys putkisto.

Siitä se pikku hiljaa etenee :) huomenna olisi tarkoitus lähteä laatta kaupoille. Suunnitelmissa olisi seinille laittaa isoa valkoista laatta ja jonkinlainen väriraita yhteen kohtaan. Väriraidan väri ei ole vielä ihan varma, josko se huomenna selviäisi. Harmaa on ollut mielessä, mutta lattiasta olisi tarkoitus tulla pienellä laatalla vaalean harmaa. Pronssi värikin olisi yksi vaihtoehto.. hmm.. no täytyy ensin vähän katsella ja taas miettiä :D

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kirjoitan blogia 1980-luvun rakennetusta omakotitalon remontoinnista. Talo on 93 neliöinen tiilitalo ja alkuperäisessä kunnossa, eli kaikki pinnat ja huoneet käydään läpi. Talosta remppaamme oman näköisemme kodin :)