Heippa!

Eli blogin kirjoittamista tässä lähden kokeilemaan :D Olen 29 vuotias, nimeltäni Heidi Rantanen satakunnasta ja tällä hetkellä äitiyslomalla hoitamassa rakasta 5 kk ikäistä Kasper poikaani. Alkukesästä minun ja mieheni toive toteutui, kun löysimme unelmiemme omakotitalon ja nyt remontoidaan talo lattiasta kattoon meidän näköiseksi kodiksi :) tarkoitus on blogailla remontin edistymisestä, miten vanhasta tulee uutta ja lukijoille esim. inspiraatioita ideoista jos on itse remontoimassa ja muuten sisustuksesta kiinnostuneille.

Talo on tiilitalo, 93 neliötä, 2 mh, k, oh, 2 wc, suihku ja sauna, varaava takka ja kahden auton autotalli.  Suurimmaksi osaksi mieheni remontoi talon apujoukkoineen ja itse autan sen minkä kerkiän. Kotona hoidan vauvaa ja 5v. Taavi amstaffi koiraamme :) suunnittelussa ja ideoinissa olen vahvasti mukana :D

Talo näyttää tältä ulkoapäin:

 

Edestä

Takaa.

 

Työn aloitimme muurin maalauksesta valkoiseksi. Tiilin maalamisestakin ollaan montaa mieltä, mutta mielestämme valkoinen väri tuo valoa asuntoon ja on mielyttävämpi.

ja tältä muuri alkaa näyttämään valkoisena:

muuri sijaitsee keskellä taloa ja on isona elementtinä asunnossa. Pidän itse muurista todella paljon ja takan lämmittämisessä on oma mielettävyytensä ja tuo kodikasta tunnelmaa ja tietysti lämmityskustannuksissa auttaa suuresti. Tästä se lähtee pikku hiljaa sujumaan ja työt etenemään :)

Kommentit (2)

Heidi86
Liittynyt7.7.2016

Kiitos kommentista :) kyllä se mies suurimmaksi osaksi remontin tekee, mutta välillä kerkeän auttamaan maalamisessa ja tapetoinnissa :) kiva että aiot seurata remontin edistymistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kirjoitan blogia 1980-luvun rakennetusta omakotitalon remontoinnista. Talo on 93 neliöinen tiilitalo ja alkuperäisessä kunnossa, eli kaikki pinnat ja huoneet käydään läpi. Talosta remppaamme oman näköisemme kodin :)